Tévedés BT003RS!
De variálok ja gondoltam a Dunlop Sportmex d208 SM inkább utcai mint az RS
De hát ha kimondottan supermotyó guma akkor valószínű maradok az RS-nél!
Nehéz mert a motor Gyári méretébe csak Diagonalt kapni
én olyat meg nem akarok
Ezért van a nagy tanácstalanság!
Igazán csinálhatnának töb fajtából 140/70 ZR17-est
Üdv!
1 Kérdésem lenne nézegettem a Dunlop Sportmax D208 SM gumit! A kérdés nyugodt lélekkel feltehetem 1 500-as túragépre amin néha elborul az agyam és a mostani gumit is kihasználom döntögetésnél? vagy ez kimondottan supermotogumi? Ami csúszkálhat szándékosan?
Van valakinek erről a gumiról tapasztalata?
Vajon változtattak az összetételen is vagy csak ez egy kisebb méret a normál Sportmax 208-asnál?
Te mióta foglalkozol gumikkal? Mert én nem régen, de azt azért tudom hogy ma is gyártják, és véletlen ezek új gumik (2009). Az egy dolog hogy régi fejlesztés.
Tehát valakinek van tapasztalata?
Köszönöm.
sima diablo az már nem mai gyerek,,, nem hinném abbbol tudsz viszonylag frisset szerezni
azért mondtam én inkább biznék egy frissen fejlesztett gumiban,
no de hátha jön valalki akinek van tapasztalata is nem csak elmélkedik
vagy nézz sét a boncteremben,hátha irt valaki ,,,
Hát ez így nem igaz, mivel az Angel túragumi a Diablo meg sport.
Tehát az összehasonlításom is egy picit furcsa lehet. Csak nem szeretnék arra futni mint pl a Michelin PilotSporttal, hogy nem is tapad meg gyorsan el is fogy.
Ezért kérdeztem meg, hátha valakinek volt már vele tapasztalata.
A Angel amúgy biztosan jó gumi, de minek fizessek másfélszer annyit ha a Diablo ugyanúgy tapad, igaz kevesebbet megy el. (most nincs túl nagy keret gumira így ősszel)
Lenne egy kérdésem!
Pirelli Strada, Angel vagy Diablo között kéne választanom. Árban a diablo magasan nyer, viszont nem tudom mennyire tapad, illetve mennyit mehet el. Esetleg valakinek tapasztalat?
Köszi!
nekem van többféle!
06205140810
Max esőbe még óvatosabb leszek
De variálok ja gondoltam a Dunlop Sportmex d208 SM inkább utcai mint az RS
De hát ha kimondottan supermotyó guma akkor valószínű maradok az RS-nél!
Nehéz mert a motor Gyári méretébe csak Diagonalt kapni
én olyat meg nem akarok
Ezért van a nagy tanácstalanság!
Igazán csinálhatnának töb fajtából 140/70 ZR17-est
Valaki tudja hogy 120/7017 nél van keskenyebb gumi
Gondolok itt 80/90/100/60-70r17col?
Tud valaki segiteni?
1 Kérdésem lenne nézegettem a Dunlop Sportmax D208 SM gumit! A kérdés nyugodt lélekkel feltehetem 1 500-as túragépre amin néha elborul az agyam és a mostani gumit is kihasználom döntögetésnél? vagy ez kimondottan supermotogumi? Ami csúszkálhat szándékosan?
Van valakinek erről a gumiról tapasztalata?
Vajon változtattak az összetételen is vagy csak ez egy kisebb méret a normál Sportmax 208-asnál?
Üdv: szobbal
Van, nézz szét ITT ill. írj egy e-mail-t az adatlapomon található címre és átküldöm az eredeti méretű képeket!
Tehát valakinek van tapasztalata?
Köszönöm.
Pirelli supercorsa kellene nekem párban. 180 v 190. Mennyiért van és tehetnél képet is ha tudsz. Köszi
azért mondtam én inkább biznék egy frissen fejlesztett gumiban,
no de hátha jön valalki akinek van tapasztalata is nem csak elmélkedik
vagy nézz sét a boncteremben,hátha irt valaki ,,,
Minden info itt.
Tehát az összehasonlításom is egy picit furcsa lehet. Csak nem szeretnék arra futni mint pl a Michelin PilotSporttal, hogy nem is tapad meg gyorsan el is fogy.
Ezért kérdeztem meg, hátha valakinek volt már vele tapasztalata.
A Angel amúgy biztosan jó gumi, de minek fizessek másfélszer annyit ha a Diablo ugyanúgy tapad, igaz kevesebbet megy el. (most nincs túl nagy keret gumira így ősszel)
Pirelli Strada, Angel vagy Diablo között kéne választanom. Árban a diablo magasan nyer, viszont nem tudom mennyire tapad, illetve mennyit mehet el. Esetleg valakinek tapasztalat?
Köszi!
Michelin Power One 48 500
Michelin Power One B 48 500
Michelin Pilot Power 45 000
Michelin Pilot Power 2 CT 47 000