Nekem az RR en Batlax Bt 015 van 9000 km van a motorba és még használhato a gumi de már max 1000km ebben bentvan a bejáratás is ,pedig párszor megnyújtogattam a gépet és járt kanyarokban is és volt 2 személy is és szerintem a tapadása sem olyan rossz csak ne essen az eső vagy ne hugyozza le egy kóborkutya mert akkor nem jó
ilyen Bridgestone gummáim vannak e
hátsó Hypersport Batilax BT016R
első Hypersport Batilax BT016F
zsíííííírújak...
mit mond a nagy közönség,megérte a píííízt?
Szia zsoltrs !
Elfér rajta a 180/55 -s gumi,főleg ha pályázol is oda meg kell a tapadó felület.Ismerőseim R6R -rel pályáznak ők is nagyobra cserélték az amúgy sem keskeny 180/55 öst,a nagyobb tapadó felület mindig jól jön http://www.kepesmotor.hu/sport... Nállam találsz erre alkalmasat is,de van vágott slickem is az sajna nincs köztük még
Köszi mindenkinek a gumi ajánlásokat !
De ÚJ gumit szeretnék és semmiképpen sem pálya gumit
mivel inkább a mindennapi, közúti használat a cél,
bosszantó amikor a Bridgestone gumim normál használat mellett
5 ezret bírt és akkor már a vászon kilógott
és nem is pálya gumi BT 20-as ,
FIGU
Szeva. Van egy 99es zx6osom. Gyárilag 170/60 gumi kell rá (az is v n rajta). 2000től a 6os ninjákra már 180/50-es gumit dobtak ugyanolyan felnire. A 2 motor között csak a fejidom, pár LE+, pár Kg- változott.
Most nem tudom, hogy én egy 180as gumival jobban tudnám-e dönteni vagy általában jobb lenne-e. Ringre szoktam járni a kawás napokra. Ha meglesed hátulról a gumit, nem olyan szép íves vagy mit tudom én. A szélén ugyebár nincs csík.
Lassan gumit kellene vásárolnom.
(késve tudtam átvenni azt mondtad hétfőn jön aztán ünnep miatt szombat is munka nap lett és a postás itt hagyta a papírt h csomagom jött. szóval így kicsit megváratalak, sorry)
Ok köszi,
eredetileg Michelin-t szerettem volna újra hátra is de normális áron új 190-es nincs, a mostani 12000 ezret bírt, ez a túrák miatt nem hátrány
illetve nem akartam nagyon eltérő karakterű gumikat, ezért kérdeztem
FIGU
Szeva Brian!
én is gondolkodom ezen a pirellin z750-re
a kérdésem az lenne hogy az első gumim Michelin Pilot Road 1-es
pályára csak hébe-hóba megyek, alapvetően utca, túra
hogy viselkedik a két gumi együtt szerinted,
illetve mennyire tartós, ebből csak a többkomponensű létezik ?
köszi FIGU
Új volt, a Kawa gyári gumija ,
egész pontosan 5800 km volt ebből viszont 1500 km bejáratás,
egyéb gond nem volt vele
hátsó Hypersport Batilax BT016R
első Hypersport Batilax BT016F
zsíííííírújak...
mit mond a nagy közönség,megérte a píííízt?
Metzeller k1 120/70
Párban 10eft körül, hivj megegyezünk!Külön is elvihetők!
Tel:0630/571-14-83
Email:dragstyle@freemai
l.hu
Msn:dragstyle@freemail.hu
Elfér rajta a 180/55 -s gumi,főleg ha pályázol is oda meg kell a tapadó felület.Ismerőseim R6R -rel pályáznak ők is nagyobra cserélték az amúgy sem keskeny 180/55 öst,a nagyobb tapadó felület mindig jól jön http://www.kepesmotor.hu/sport... Nállam találsz erre alkalmasat is,de van vágott slickem is az sajna nincs köztük még
a Bt 020as 5ezret birt ki .
számomra hihetetlen, az egy igazi bakelit gumi
De ÚJ gumit szeretnék és semmiképpen sem pálya gumit
mivel inkább a mindennapi, közúti használat a cél,
bosszantó amikor a Bridgestone gumim normál használat mellett
5 ezret bírt és akkor már a vászon kilógott
és nem is pálya gumi BT 20-as ,
FIGU
lehet hogy 180/55 ös gumi van a '00 6oson.
Most nem tudom, hogy én egy 180as gumival jobban tudnám-e dönteni vagy általában jobb lenne-e. Ringre szoktam járni a kawás napokra. Ha meglesed hátulról a gumit, nem olyan szép íves vagy mit tudom én. A szélén ugyebár nincs csík.
Lassan gumit kellene vásárolnom.
Köszi minden fajta segítséget.
Nem engedem meg, hogy bárki is csalódjon bennem!
ÚJ 190/55-ös Pirelli Diablo Supercorsa SC2-es hátsó eladó, kb. a bolti ár feléért.
és mindenképpen 190-es érdekelne
FIGU
(késve tudtam átvenni azt mondtad hétfőn jön aztán ünnep miatt szombat is munka nap lett és a postás itt hagyta a papírt h csomagom jött. szóval így kicsit megváratalak, sorry)
eredetileg Michelin-t szerettem volna újra hátra is de normális áron új 190-es nincs, a mostani 12000 ezret bírt, ez a túrák miatt nem hátrány
illetve nem akartam nagyon eltérő karakterű gumikat, ezért kérdeztem
FIGU
én is gondolkodom ezen a pirellin z750-re
a kérdésem az lenne hogy az első gumim Michelin Pilot Road 1-es
pályára csak hébe-hóba megyek, alapvetően utca, túra
hogy viselkedik a két gumi együtt szerinted,
illetve mennyire tartós, ebből csak a többkomponensű létezik ?
köszi FIGU