Félreérthetően fogalmaztam.
Nekem egy 120/70es SC2 kellene egyenlőre, mert két első gumim is kukába végezte különböző okok miatt. Hátsóm van kettő is ehhez kéne egy első. Jó állapotú olcsóért
Sziasztok!
600-as Horneten Bridgestone BT014-es gumim van. Az első még teljesen hibátlan, de a hátsó már elérte a kopásjelzőt. Kérdésem, hogy szerintetek szabad-e csak a hátsót cserélni más mintára, esetleg kicsit használtra (80%), ami mondjuk pont elfut addig, míg az első is elkopik, és utána lehet megint párban cserélni. Ha más márkát találok használtan kb. mely típusok lehetnek azonos tudásúak a BT014-gyel?
Köszi, Zoli
A BT20 Battlax-tól jobb gumi már volt a motoromon, de rosszabb még nem
Én keresnék mást a helyedben. Alig tapad, nehezen melegszik be, hamar lehűl, kifejezetten veszélyes. Nekem 120/180 volt az FZ6S-en.
Fehér: SC0 / K0
Kék: SC1 / K1
Zöld: SC2 / K2
Citromsárga: SC3 / K3
Narancssárga: SC4
A keverékjelölés a(z):
- hátsón: balodalon,
- elsőn: jobboldalon,
a Supercorsa/Superbike felirat és a méret között helyezkedik el (lásd kép).
Külön is adom őket ha kell
Az előfordulhat hogy ha túlságosan felmelegszik a gumi akkor elveszti a tapadását?
nm tudja valaki megmondani,h hol találom a keverék megjelölést a Diablo Supercorsan
az oldalán nem találom sehol,vagy vak vagyok,vagy hülye
Nekem egy 120/70es SC2 kellene egyenlőre, mert két első gumim is kukába végezte különböző okok miatt. Hátsóm van kettő is ehhez kéne egy első. Jó állapotú olcsóért
Érdekelne ?
Csak elsőt tudsz adni? SC2-t
600-as Horneten Bridgestone BT014-es gumim van. Az első még teljesen hibátlan, de a hátsó már elérte a kopásjelzőt. Kérdésem, hogy szerintetek szabad-e csak a hátsót cserélni más mintára, esetleg kicsit használtra (80%), ami mondjuk pont elfut addig, míg az első is elkopik, és utána lehet megint párban cserélni. Ha más márkát találok használtan kb. mely típusok lehetnek azonos tudásúak a BT014-gyel?
Köszi, Zoli
120/70,180/55 vagy 190/55,a pár ára amit láttál a képen 25000 ft.
És BT20-at eleve ne
Én keresnék mást a helyedben. Alig tapad, nehezen melegszik be, hamar lehűl, kifejezetten veszélyes. Nekem 120/180 volt az FZ6S-en.
bridgestone motorgumik Érkeztek nagy mennyisÉgben És vÁlasztÉkban (pÁlya , utca, cross, tura, endurÓ,robogÓ stb)
verhetettlen Áron!
steelhorsemotor kawasaki pÉcs
72-334-156 fax:72-227-772
20-9-248-425
www.steelhorsemotor.hu
ka
wasaki@steelhorsemotor.hu
Ár: 19 es 7490.ft
21 es 6490.-ft
Érd: 06-20-545-3546
dacamotor@gmail.com