ami még érdekes, hogy én annyira nagy tapadásbeli különbséget nem éreztem az SC1 és SC2 között, bár én gumimelegítővel megyek és csak akkor ha már jó idő van. A csúszásában volt különbség, az SC1 nyúlósabb volt, kontrollálhatóbban és több visszajelzéssel mozgott.
igen próbáltam. De az 1-es a puhább keverékű. Csökkenő sorrendben változik a keverék a puhaság felé. 2, 1,75, 1, stb...
SC1-et előre rakok fel, nekem a hátsót nagyon gyorsan (egy pályanap) megette (R1). SC2-ből egy első kibír majdnem két hátsót, ha SC1-et teszek fel, akkor az az SC2-es hátsóval együtt kopik.
Kínai kajához pálcikát, pinához faszt, pályára pályagumit. Mintásat. D211, vagy ha van jó áron D209, vagy Diablo Supercorsa. Én ezeket használom / használtam. Medium / Mediumsoft keménységűt. D209-ből 7433, Supercorsa-ból SC2-es, a D211-nek meg most nem ugrik be a jele. 2CT-ztem utcán, de ezek a gumik nagyságrendekkel jobbak annál, főleg ha pályahasználatra kell és nem arra, h 6,000 km-t elmenj velük. A 2CT-vel egyszer mentem pályára, nekem túlmelegedett, bár utólag a guminyomás is picit sok volt. /55-ös, vagy /60-ast (ennél figyelj h ne érjen bel a lengőkarba, mindenképp húzd hátra a kereket, nekem a láncot is toldani kellett) vegyél, nagyobb felületen fekszik fel a kanyarban, a 211-nél meg vigyázz a nyomással, mert nagyon alacsony nyomás kell neki hidegen. A 2CT utcán jó, de a mintás pályagumik után már nem tenném vissza.
Hello MMM! Hát Te? Csak faggatnám a mestert, erre egy másik válaszol Egyik gumitípussal sem volt még dolgom, soha nem volt még se Contim se pirellim sem. De ha már itt vagy, akkor beavathatnál, hogy te mire esküszöl. Amire még emléxem, hogy power 2CT-ztél, niht vár?
BT14-et semmiképp ne tegyél fel, gyárilag azzal szerelik, de az nem sportmotorra való!
Sportmotorra sportgumit javaslok, pl:
Pirelli Dragon Supercorsa, Diablo Supercorsa,
Metzeler Racetec,
Dunlop D209RR, D209GP, D209GP-Racer,
Bridgestone BT-002, BT-003,
Michelin Pilot Race, Power Race,
Continental Race Attack.
Szevasztok, Most tetettem fel vadi új gumikat előre hátra (M3) erre mikor megin fel akarok ülni a motorra látom, hogy leeresztett a hátsó kerék és egy nagy szög áll ki belőle.
Van valakinek tapasztalata, javítható ez?
Tudtok valakit aki házhoz jön és megjavítja?
SC1-et előre rakok fel, nekem a hátsót nagyon gyorsan (egy pályanap) megette (R1). SC2-ből egy első kibír majdnem két hátsót, ha SC1-et teszek fel, akkor az az SC2-es hátsóval együtt kopik.
Mi a véleményed a Conti Race Attack Streetről?
Ez a gumi valóban 2 komponensű?
Sportmotorra sportgumit javaslok, pl:
Pirelli Dragon Supercorsa, Diablo Supercorsa,
Metzeler Racetec,
Dunlop D209RR, D209GP, D209GP-Racer,
Bridgestone BT-002, BT-003,
Michelin Pilot Race, Power Race,
Continental Race Attack.
Van valakinek tapasztalata, javítható ez?
Tudtok valakit aki házhoz jön és megjavítja?
Köszönettel: Péter