Egy gond van, amit Rossi soha nem csinált, nem kísért be senkit a célvonalig. Mellesleg továbbra is MM-nek van a legtöbb kérdéses előzése, nekem ezzel nincs bajom, csak akkor nem Simoncellit kreténezzük le.
Nem meglepő, hogy egy olyan kívülálló sokkal jobban érti, akit az egész nem is érdekel, mint aki Rossi drukker.
Erre is építek amikor megfogalmazom.
Rossinak még van három éve, hogy VB legyen, sikerülhet. Ha megcsinálja, ezek szétoffolják a búrám de én állok elébe. De amíg nem sikerül neki, addig igen jól fogok szórakozni szerintem.
Huhh de sokan ülnek rossz felé a lovon.
A cápi baja a kettős mérce.
Amit lehet rossinak azt mér ne lehetne MM-nek vagy bárkinek.
Mért rójátok fel másnak azt amit Rossi megjáccik évek óta?
Amúgy ettől csak szebb lesz a verseny,olyan roncsderbis.
De. Össze lehet. És ha nem lehet, akkor is össze lehet. Mert Rossi a jelenlegi MotoGP legnagyobb alakja, ahogy a prézlidíler is írta. Mindenkit és mindent hozzá mérünk, az Ő versenye a verseny és az Ő szava számít a legtöbbet (Ezpeleta). Igen, ez így van, de akkor úgy frankó, ha az Ő performanszai alapján itéljük meg a többiekét is. És ez alapján csak szerintetek kirívó Marquez. Nem kirívó, mert egyrészt volt Simoncelli, van Miller, volt Gardner, vagy Roberts, Biaggi, másrészt a véleményesből Rossinál is van épp elég és részletkérdés, hogy az mikor volt és mennyi idő alatt gyűlt össze (az elején neki is sűrűbb volt, korral is jár). Marquez legfeljebb a jelenlegi mezőnyből kirivó, de én nem érzem ezt, az viszont nagyon szembetűnő, hogy csak azóta tartjátok kirívónak, amióta Rossival akadt össze. (Gyengébbek azóta, amióta veri Rossit, vagyis első perctől kezdve. )
Soha nem fogod megérteni, hogy munkásságom nem Rossi ellen irányul, hanem pl. ellened. Te (Ti) vagy, aki felveszi, nem Rossi. Rossit tíz millió ellendrukker sem tudná kizökkenteni. Én nem szoktam búslakodni, ha Rossi nyer. De kifejezett örömöt érzek, amikor tudom, hogy Te viszont pityeregsz, amikor nem nyer.
Nem állítottam soha, hogy Marquez korrekt. Hol írtam ilyet? Azt állítom, hogy ha MM nem korrekt, akkor pont a Rossi szurkolók kellene azok legyenek, akiknek ez fel sem tűnik, hisz az ő kedvencük se korrekt. Ha egy Pedrosa drukker tenné szóvá, azt még érteném. Az elejétől kezdve csak erről beszélek. Azt, hogy "deigenmertfeltartotta", "deigenmertmeglögte" azt csak Ti hoztátok fel.
De Ti már az első vitatható Marquez manővernél savaztátok, amikor még a szám kevesebb volt mint Rossié. Én erről beszélek. Marquez azért szar alak, mert Rossival b..szik ki. Ha Lorenzoval b..na ki, akkor ma is tartana a nagy lamúr, mint ami az elején is volt.
Pontosan!Nemcsak ebben,de minden másban is szaki.Komoly trauma érhette,hogy mindig minden esetben Rossit pocskondiázza.Nyilván neki is voltak érdekes helyzetei a 20 év alatt,de mint ember,össze sem lehet hasonlítani a görény makival.Szerintem frusztrálja,hogy még mindig ott van az élmezőnyben,sőt,úgy általában a gp-ben
Neked teljesen mindegy mit látsz. Úgy érted ahogyan akarod és ennek megfelelően azt is hiszed, hogy szakértő vagy. Az a baj, hogy az utálatod vezérel és nem tudsz elvonatkoztatni ettől
Ha végig nézed a kétes eseteit ennek a nyikhaj kis MM gyereknek, akkor a röpke pályafutása alatt több kétes esete volt, mint Rossinak 20 év alatt. Cápa meg még ezt védi. Hát ha igazságos lenne Cápa akkor rögtön Rossinak kellene drukkolnia.
Te Cápali!! Te állítottad, hogy ugyanez a viselkedés MM-től meg korrekt. Ha nem ezt gondolnád akkor nem mondanád, hogy Rossi levágta a sikánt. Na és az előzéseinek javát nem így szokta megoldani. Kissé , akarom mondani erősen túlzás és mondhatni provokáció ilyet kijelenteni. Mi mindig ünneplünk ha Rossi nyer. Nagyon sokáig nélkülöztünk.
Biaggival? Milyen adót nézel? Setével egyszer fordult elő, azóta is ezt tolod. MM-nek több necces előzése volt pályafutása alatt. Simán partiban van Simoncellivel, sőt! Csak őt mondjuk bírtam is.
De sok itt a magyarázkodás. Rossi egész pályafutása alatt egy unfair versenyző volt. Marqez még nem is volt a mezőnyben, amikor ő már megcsinálta a műsort Biaggival, Setével. Nem is értem hogy vagytok képesek Rossi drukkerként Marqueznek felróni, hogy betette a motort, mikor ez Rossinak 20 éve specialitása. Ő ezt életében már 500-szor eljátszotta. A nem tudok íven maradni, de azért beszúrok c. móka Rossi védjegye, az előzéseinek javát így hajtja végre. Ünnepelni szoktátok.
Iannone Suzuki, Vinales Yamaha. Egyiket sem tartom jobbnak a másiknál, szerintem egyszinten vannak, annyi hogy az olasz keményebb versenyző, szerintem.
Erre is építek amikor megfogalmazom.
Rossinak még van három éve, hogy VB legyen, sikerülhet. Ha megcsinálja, ezek szétoffolják a búrám de én állok elébe. De amíg nem sikerül neki, addig igen jól fogok szórakozni szerintem.
A cápi baja a kettős mérce.
Amit lehet rossinak azt mér ne lehetne MM-nek vagy bárkinek.
Mért rójátok fel másnak azt amit Rossi megjáccik évek óta?
Amúgy ettől csak szebb lesz a verseny,olyan roncsderbis.
Soha nem fogod megérteni, hogy munkásságom nem Rossi ellen irányul, hanem pl. ellened. Te (Ti) vagy, aki felveszi, nem Rossi. Rossit tíz millió ellendrukker sem tudná kizökkenteni. Én nem szoktam búslakodni, ha Rossi nyer. De kifejezett örömöt érzek, amikor tudom, hogy Te viszont pityeregsz, amikor nem nyer.
Jól is működik, mert van téma megint.
http://www.p1race.hu/data/imag...