Nem mondtam, hogy mindig véded. De pont ebben a helyzetben - ha nem is véded - elvetetted a sulykot Te is emlékem szerint. Ha jól emlékszem számon kérted a bírák döntését Te is. Ha nem tévedek.
Ezt pedig túlzásnak és túlfűtöttségnek éreztem akkor is és most is. Elfogadom, ha Marquezt görénynek véled, vitatni sem akarom. De a bírói döntést megkérdőjelezni akkor amikor Rossi szabálytalan volt, beismerte és a kiszabhatónál enyhébb büntetést kapott, szerintem túlfűtött érzelmi kilengés, irracionális. A döntés helyes volt és a büntetést megérdemelte. Ha pedig így volt, akkor nem kell megmagyarázni amikor cápa beleszámolja a véleményes manőverek közé.
Nem? Gyakorlatilag mindent megnyert felnövő korában, egy nagyon jól tervezett, iszonyú drága sportpolitika élő eredménye ő, aki a kisebb osztályokon úgy ment át mint bölénycsorda az indiántáboron. De ha ebből szerinted még nem következett egyenesen a siker, az, hogy valakinek a sikerében még nem vagyunk biztosak már indok arra, hogy egyoldalúan nézzük a dolgokat? Mellesleg a most is emlegetett kérdések azt követően kezdődtek, hogy már két világbajnoki címet szerzett a királykategóriában is. És még mindig ott tartunk ugye, hogy szerintetek még nem bizonyított.
Miből gondolod, hogy pityergek? Ha,nem nyer, akkor nem nyer és pont.MM jól megy, csak számára ismeretlen fogalom a fair play!Ha, Vinales jól szerepel majd a Yamaha nyergében, akkor makinak meg lesz a következő gazdája, akit bekísérhet a célba
Ezt pedig túlzásnak és túlfűtöttségnek éreztem akkor is és most is. Elfogadom, ha Marquezt görénynek véled, vitatni sem akarom. De a bírói döntést megkérdőjelezni akkor amikor Rossi szabálytalan volt, beismerte és a kiszabhatónál enyhébb büntetést kapott, szerintem túlfűtött érzelmi kilengés, irracionális. A döntés helyes volt és a büntetést megérdemelte. Ha pedig így volt, akkor nem kell megmagyarázni amikor cápa beleszámolja a véleményes manőverek közé.