Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mondtam, hogy mindig véded. De pont ebben a helyzetben - ha nem is véded - elvetetted a sulykot Te is emlékem szerint. Ha jól emlékszem számon kérted a bírák döntését Te is. Ha nem tévedek.

Ezt pedig túlzásnak és túlfűtöttségnek éreztem akkor is és most is. Elfogadom, ha Marquezt görénynek véled, vitatni sem akarom. De a bírói döntést megkérdőjelezni akkor amikor Rossi szabálytalan volt, beismerte és a kiszabhatónál enyhébb büntetést kapott, szerintem túlfűtött érzelmi kilengés, irracionális. A döntés helyes volt és a büntetést megérdemelte. Ha pedig így volt, akkor nem kell megmagyarázni amikor cápa beleszámolja a véleményes manőverek közé.
Kábé mint a curling.
Az nagyon vicces legalább,a GP csak ha rongybabaként repülnek a játékosok.
Làrod hülye vagy!!! Nèzzed màr meg videòn hogyan törtènt ez a beszèlgetès.
Tènyleg, fordìtva? Nincs kettős mèrce? Pont Càpànak van csak egy mèrcèje van. Rossi akkor is hibàs ha nem.
Zoli32 a kívülálló. Kb. annyit tud a motorsportról, hogy van. Ennyire érdekli is.
Nem? Gyakorlatilag mindent megnyert felnövő korában, egy nagyon jól tervezett, iszonyú drága sportpolitika élő eredménye ő, aki a kisebb osztályokon úgy ment át mint bölénycsorda az indiántáboron. De ha ebből szerinted még nem következett egyenesen a siker, az, hogy valakinek a sikerében még nem vagyunk biztosak már indok arra, hogy egyoldalúan nézzük a dolgokat? Mellesleg a most is emlegetett kérdések azt követően kezdődtek, hogy már két világbajnoki címet szerzett a királykategóriában is. És még mindig ott tartunk ugye, hogy szerintetek még nem bizonyított.
Mitől lennèl te kìvülàllò? Te a masik vèglet vagy. Ùtàlod, hiàba mondod az ellenkezőjèt. Amùgy is szìììjjjuk a vìììredet.
Na ebben igazad van.
Ne mond màr, hogy mindig vèdem. Elismertem, hogy nem volt szèp kivezetni a gyökèrkèt. Bàr ez nem igaz, mert nekem teccccett. De nem volt szabàlyos.
Az első vitathatònàl mèg azt sem tudtuk, hogy lesz belőle valaki. Màr moto2ben nagyobb görèny volt mint Rossi valaha is lesz.
Mielőbb állj le az anyaggal, már nem uralod az elméd.
Mert láttam
Mért Te azt miből, hogy vettem egy Hayabusát?
Miből gondolod, hogy pityergek? Ha,nem nyer, akkor nem nyer és pont.MM jól megy, csak számára ismeretlen fogalom a fair play!Ha, Vinales jól szerepel majd a Yamaha nyergében, akkor makinak meg lesz a következő gazdája, akit bekísérhet a célba
GP Pilot! Több tiszteletet!
Pöcs.
Pont ezé mondom.
GP Pilot vagyok vazze!
Cápi hitelesebb GP spíler,neki elhiszem amit ír.
Az jó, mit megadnák ha az F1 vezetőit megvernék a pilóták.