Szerintem nem engedne ő el semmit, önzőbbek ők attól! Ezért versenyzők! Ha meglesz a 10- az nagy dolog lesz ez biztos.
Adom, de MM még adós az eséssel! Ami pedig benne van, mint látjuk JLO és Rossi bukását.
Ja pesze bakker, baromságot írok. Hisz 2017-ig van szerződve. Bocs, vissza az egész.
Akkor Clam kérdésére a válasz IGEN. Ha megnyeri idén, akkor lehet, hogy "feladja". +1 ok, hogy a Yamaha már idén is őt nyomja.
Nem tudom a diplomácia mennyire erős. Meg a színház. Ha van. Még azt is elhinném a mesében, hogy ha tudná biztosan, hogy jövőre meg tudja nyerni, akkor inkább idén engedné el. Akkor utolsó év, 10. cím Yamahával, visszatérőként. Az azért nagyot szólna.
Egy Rossinak mindig van esélye. Akkor is, ha nincs. Ezt megtanultuk. Ugyanakkor még csak egy sima futama volt idén és bár vélünk erőviszonybeli változásokat, meg remélünk azért 4 futam után 33 ponttal vezet előtte Marquez. Ez eddig megnyugtató előny neki. Szóval, még nem vizionálnám túl.
Mondjuk elnézve, ahogy örült a pole-nak simán elképzelhető, hogy tényleg kitölti az idejét. A MotoGP-nek sem jönne rosszul egy Rossi vb és a semleges szurkolóknak is jó lenne.
2016-2017-ben fog nyerni Hatalmas magabiztossággal nyert vasárnap. Valószínűleg a Cápának lesz igaza, és komolyabban mellé állt a yamaha Ekkorát senki nem javul csak úgy, egyéb körülmény nélkül.
Szerinted, ha nyerne egy címet visszavonulna utána? Tegyük fel, ha idén nyer, akkor lehet megkockáztatnám, hogy befejezi szerződés ide vagy oda. Én legalábbis így csinálnám!
Ezért érne mindennél többet a Yamahának ha Rossi VB címmel távozna tőlük. És erre a lóra már most feltennének mindent szerintem. És szerintem ezt is teszik. Lásd szárny téma. Gondolom szóltak a mérnökök Rossinak, hogy "ha nyerni akarsz öreg, akkor ideje elkezdeni használni és ne nyilatkozgass vagányakat".
Ez üzletpolitika...minden a pénzről szól.... Senkit nem akarok megsérteni,de a világon nagyon sok kretén gazdag rajongó van,aki csak azért vesz olyan típusú motort,mert a kedvence azzal megy. És ez kell a gyártóknak. Aztán lehet fikázni,hogy szar-ha viszik mint a cukrot...
Ne röhögj. A Ducati esetében ez egy 8 éve nagyon nehezen eldönthető kérdés. Amikor Stoner folyamatosan a dobogón ment vele és a többi példány a mezőny legvégén maszatolt, akkor azt mondták a Ducati jó és Stoner szar. Amikor Rossi hajtotta és 9 pontért is izzadt, akkor azt mondták a Ducati szar (azt, hogy Rossi szar azt nem mondták). Most szofisztikáltak. Nem tudják eldönteni, mert most az egyenesben minden Ducati jó, a kanyarban mindegyik szar. Illetve még egyik sem verte bucira Rossit, így nincs kit fikázni miatta. De ilyen idén nem is lesz, szerintem.
Adom, de MM még adós az eséssel! Ami pedig benne van, mint látjuk JLO és Rossi bukását.
Akkor Clam kérdésére a válasz IGEN. Ha megnyeri idén, akkor lehet, hogy "feladja". +1 ok, hogy a Yamaha már idén is őt nyomja.
Egy Rossinak mindig van esélye. Akkor is, ha nincs. Ezt megtanultuk. Ugyanakkor még csak egy sima futama volt idén és bár vélünk erőviszonybeli változásokat, meg remélünk azért 4 futam után 33 ponttal vezet előtte Marquez. Ez eddig megnyugtató előny neki. Szóval, még nem vizionálnám túl.
Az egy 46 popdíva bazinagy seggel.