Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na megint egy igazàn hülye balfasz hasonlat. Nem szeretik palit annyian, itthon mint amennyien Rossit.
Pénz beszél. Ez érthető is, de kár hogy magyar versenyző nélkül van egy magyar csapat a mezőnyben. Maradnak Tóthék.
Amennyire én tudom az első versenye előtt 3 nappal még se motorja se repülőjegye nem volt. Terol tartalékmotorjával ment ha minden igaz.
Még az ugyan olyan motor sem ugyan olyan ha nincs hozzá szakértő aki kielemzi az adatokat és beállítja.
Átbaszták őt rendesen szerintem.
Ja és magamat is kifiguráztam már, nem is egyszer, azt hittem ez neked átjött.
Nem is lehet divatmajomság, mivel a motorosok 90% nem néz motorversenyt. Így elég nehéz menőzni vele, előrébb vagy egy videóval valamilyen riders néven.
Miből tudod, hogy több volt?
Divatmajomság? Amikor elkezdtem neki szurkolni internetem sem volt, nem tudtam az eredményeit, csak tetszett a bohóckodása, ami sokaknak nem, de így is ők vannak kisebbségben. Nem pártoltam át a Ducatis évek alatt, divatmajmokra jellemző, hogy átállnak. Lásd. VR46N Oszis nyalizását, vagy V4leone az S1000RR az isten, majd mikor vett egy Apriliát akkor az. Szóval én nem igazán divatból szurkolok neki. Nyert 2 üteművel, nyert a kicsiknél, nyert a nagyoknál, alkalmazkodott a motorokhoz. Ezt sem MM, sem JLO nem mondhatja el magáról. Ha majd itt lesznek 10 év múlva visszatérünk rá.
Nincs 46 pólóm, sapkám, egy kulcstartóm van, de azt is ajándékba kaptam és saját készítésű, mert fonva van, nem megvéve jó drágán a boltból, nekem így értékesebb és többe is nézzem, na de ez már olyan üzenőfalos mondat tőlem.
Ez vitathatatlan.
A Ducatinak sem szurkolsz a WSBK-ban, mert nem tetszenek neked a kedvezmények, amit kapnak. ddt szurkol a Kawasakinak, mert olyan van neki. V4leone szurkolna az Apriliának, de csak a sírás marad. Így működik az ember.
De több volt/van, mint Kankunennek volt. Csak akkor nem érted, ha nem akarod.
Nem hülyeség amúgy. Ez pont úgy divatmajomság, mint amiket Te is kifigurázol. Csak magadat nem akarod kifigurázni. Nyilván, ha bárkit megkérdezünk, akkor "nem nem én tényleg kedvelem, már 20 éve is rajongtam érte, stb." egymáson estek át, hogy ki tudja jobban szopni a 46 incses bálnabrét.
Nem sokban különbözik a V2 imádattól. Ki van mondva, hogy Rossi az isten, ha akarsz részesedni az isten érzésből, akkor 46-tal a hátadon rohangálsz. Én meg jót röhögök rajtatok.
Motorsportbeli mozzanatról jut eszembe. A tavalyi idényzáró és a mostani futam különbözősége.
Nem tudom, csak itt mondták.
Mellesleg Rossi elég jól csinálja, amit csinál.
Most hülyeséget írsz. Te is szimpátia alapján nem kedveled. Amúgy meg igen is számít, mert évek múltán nyilván arra emlékeznek többen, akit többen ismertek, szurkoltak neki etc. A példád sem jó, mert Loebnek nincs annyi rajongója, mint egy Solbergnek, Sainznak, Makinennek, McRaenek volt.
Angela Merkel meg az európai politikának meghatározó alakja, mégis egy lapát szar amit csinál. Sosem értem, amikor a motorsportbeli mozzanatokat szimpátiaelvű érvekkel támogatjátok. Rohadtul nem számít ez. Juha Kankunennek pl. szerintem 500 rajnogója nem volt és mégis talán a legnagyobb alakja korának és a ralinak. Loebnek meg rohadt sok rajongója van és ő is legnagyobb alakja. Ennek a szeretem-nemszeretem témának ritkán van köze a pályán történő dolgokhoz. Ehhez az emberek vágyainak van köze, hogy egy személyen (vagy pl. csapaton) keresztül részei akarnak lenni a sikernek. Rossit sokan szeretik, itt Magyarországon is. Remek. Bálázs Palit meg még többen szeretik, szóval szerintem Balázs Pali királyabb és kappanhangú meg koronázott király volt!
Baszki!!!
Tibit az óriást?nem hiszem....
Amikor még Talma is ment,minden évben ott üldögéltem a c szektorban Brnoban,kb 5 éven keresztül.Élőben sokkal jobb látni őket,és azok a hangok ,meg a Böröczky Pepi kommentálta az eseményeket.Rengeteg magyar,brutális hangulat,a kempingben v8-as motort bőgettek, egy utánfutón,és egy műfasz volt a gázkar Meg A8-as Audival húztak egy szánkót körbe a kempingbe,amin meztelenűl óbégattak a németek.
Fasza hétvégék voltak.
Na igen, oda kell fegyver...
A nagy seggű előtt állnék. Mert nekem nagy a hátsója. Persze ott is csak akkor ha az gazdám megengedné.
Mármint a nagyarc?
Én inkább előtte állnék. Azt had fújja!
Nem! Mivel nincs asszony, se család, igazából életem se!
JLO mögött sokan állnának, nem a nagy arcúra gondolok.
Na jó! De Te nem félsz az asszonyodtól! Én meg igen!
Nem számoltam meg őket.