Jól látod. És hát nem is biztos, hogy értek hozzá. De nem is én ülök a motoron. Ahhoz, hogy eldöntsük egy kajáról, hogy jó vagy rossz, nem kell szakácsnak lenni.
Na és ha ettől megnyugszol akkor téllleg állat jól nyomod..
"De jött helyettük másik." Talán így helyesebb lenne, jött másik... A Forma-1 szabályaiban rossz, viszont versenyzőkben jobb, mint a MotoGP, több a karakter. Nincs annyi hely, amennyi feltörekvő fiatal tehetség. A GP-ben most nem látok ilyet.
A GP-t pedig a visszavonulása után is nézni fogom, de nem úgy, mint amikor Rossi ott volt. Az a baj, legalábbis a számomra, hogy nincs is egyelőre akinek szurkolhatnék utána.
De akkor ez egy személyi kultusz, a sikerre, az élményre, a társaságra való igény. Az a bajom vele, hogy ehhez nem kell sport. A mozi, a motorostalálkozó, kirándulás, horgászás és a kocsmában berúgás is erről szól, ugyanezekből az elemekből táplálkozik. Lehet nem is véletlen, hogy a Rossi szurkolók között magasabb a hozzá nem értők aránya.
De kimondtad őszintén. Ezt respektálom! Érteni (vagy inkább érezni) én ezt szerencsére nem tudom. A valóságban sincs szükségem elismerésre, anélkül is tisztában vagyok vele, hogy állat jól nyomom.
Tibikém te sajnos elég sok embert utálsz. Ha mondjuk Én nem találok a mostani mezőnyben olyat aki miatt nézném, akkor mi van? Ne mondjam mert te utálni fogsz? Cápa olyan aki azt nézi, ki milyen szépen vagy technikásan motorozik. Neked az a fontos, hogy jó verseny legyen. Nekem, és még sokan másoknak meg az kell, hogy valaki miatt szurkoljunk és ő miatta nézzük a versenyt. Hiába jó egy boksz meccs. Ha nem ismerem őket akkor nem nézem. Nem érdekel. Én a sporthoz való viszonyomat a szimpátiával kötöm össze. Ha nekem nem szimpi MM akkor nem az. Hiába motorozik szépem.
Cápa drága öcsém. Végig olvastam az összes hsz-t amit sikerült kihánynod magadból. Szerintem neked Rossi fóbiád van. De vissza gondolva egyszer írtad, hogy rosszul gondolom, mert te annál nagyobb hülye vagy idióta vagy, mint amit én gondolok. Be kell valljam mostanra eljutottam oda, hogy ebben egyet kell értsék veled.
A verseny jósága ma már első sorban a technikai szabályoktól függ. Sajnos. A MotoGP útelágazódáshoz érkezett. Ha nincsenek észnél a szabályok kiírásánál, akkor könnyen juthatnak oda, mint a Forma 1. Most még nincs gáz, de a határán vagyunk ennek. Sok minden múlik tehát a döntéseken. A bábfigurákon is múlik sok minden, de csak másodsorban. Ha Rossinál maradunk: Csak akkor lehet Ő nagy móka mester a pályán, ha van aki körülötte mocorog. Ha Ő maga, vagy a másik előtte 10mp-el nyer, az nem nagy móka. (Bár tudom, abban az esetben ha Ő nyer, akkor úgy van hogy "hatalmasat ment az öreg!" Ha netán Lorenzo nyer így, akkor az van, hogy "ez a csicska Lorenzó, csak így tud nyerni". )
A töménytelen Ducati szopkodást viszont befejezhetnék már a motorsport szervezetek. Gumi, elektronika, könnyített kategória, istennyila, már mindenen túl vagyunk, csupa olyan szabályváltoztatás ami jellemzően a Ducatinak kedvezett (és mellesleg totálisan szembe megy a prototípus versenyzés elveivel) és így sincs eredmény. El kéne végre fogadni, hogy a versenymotor készítés nem megy nekik. Maradni kéne a vitrinmotoroknál.
Értem az indíttatást a mondandódban és tisztában vagyok azzal is, hogy van benne valamennyi igazság is. A MotoGP gépezet sokat köszönhet Rossinak. Azonban teljes egészében ez az állítás nem igaz, legalábbis nem lenne szabad, hogy igaz legyen. De tudod mit?! Legyen. A MotoGP IS hibás! Nem lett volna szabad engedjék elszemtelenedni a kutyájukat. Jól működő maffia ilyen hibát nem követ el. Kicsúszott a kezükből az irányítás és amikor helyre kellett volna rakni a dolgokat már nem tudták megtenni presztízsveszteség nélkül.
Rossi nem mindenható. (A motoron sem az - Ducati). Csak túl sokat engedtek neki. Hiba volt.
Ez így elég korrekt.
ha tehetem én is megnézek nagyon sok versenyt és Rossi után is megfogom nézni őket.De vitathatatlan tény,hogy egy meghatározó egyénisége a GP-nek.
Jaj ne szívd mellre. Csak utálom azokat akik: "Ha Rossi visszavonul nem nézem többé a GP-t." Meg: "Rossi nélkül csődbe megy a GP mert senki nem fogja nézni". stb. Ezektől hányok.
Senna, Prost, Schumacher, Doohan, Michel Jorden mind korszakos egyéniségei a sportnak. De jött helyettük másik.
Én lehetőség szerint minden motorversenyt megnézek mert motoros vagyok. GP, WSBK, BSB, Endurance. Persze van akinek szurkolok de az másodlagos. Legyen jó a verseny.
Nagyon sok versenyzőt "szeretek" és nem kimondottan Rossi rajongó vagyok de tény,hogy nélküle elég unalmas lenne a GP.Mellékesen jegyzem meg,hogy a buzitól elég messze állok!!!
Ha Pedrosa tenné ezt, akinek életében három vitatható manővere nem volt, akkor még elgondolkodnék azon, hogy a lakóautós megbeszélések jó irányba viszik az ügyeket. Rossi esetében ezt sokkal nehezebben tudom elhinni.
Amúgy a gépezet mindenféle résztvevőjének van mindenféle érdekérvényesítési testülete és felülete, tehát ez a magatartás eleve nehezen magyarázható. Ha valami politikai kérdés, akkor arra ott a hivatalos módszer. Ha meg valami személyi kérdés, akkor abban nem lenne szabad egy versenyző meghatározó legyen.
Lehet, hogy nem helyes, de néha kell. Az F1 is mennyivel jobb lenne, ha lenne valaki aki beszól a fejeseknek, akkor is, ha ez nem helyes. Ettől emberibb az egész, neked ez kreténség, nekem nem.
Talán nem így helyes. Mindnyájan érezzük, hogy ez mért baj.
Az már egy más kérdés, hogy ilyen mindig volt van és lesz. Nyilván. És ha nem ő lenne aki keveri a lapokat, akkor lenne helyette más. Ez vitathatatlan és az is, hogy mért pont ő az aki ezt megteheti.
De ettől még egyrészt nem kell örülnöm ennek, másrészt nem kell úgy csinálni, mintha ez nem lenne igaz. És nem kéne sokezer vagy millió szurkolónak úgy tenni, mintha semmi sem történt volna, vagy mintha puszta kitaláció lenne az egész. Vagy ha ez kitaláció, akkor legyen az is kitaláció, hogy Marquez direkt nem nyert Ausztráliában.
A szurkolókkal az a baj, hogy a nem nyilvánvaló csak vélhető dolgokat is megpróbálják saját kedvükre összerakni. Néha demonstrálom, hogy ilyenkor még mindig csak a nettó hülyeségnél tartunk. Innen a mese. Baromságokat kitalálni bárki tud.
Na és ha ettől megnyugszol akkor téllleg állat jól nyomod..
A GP-t pedig a visszavonulása után is nézni fogom, de nem úgy, mint amikor Rossi ott volt. Az a baj, legalábbis a számomra, hogy nincs is egyelőre akinek szurkolhatnék utána.
Srácok, elfogyott a bogyó. Sajnálom.
.
.
.
.
.
.
.
Tehát ezt megszívtátok!
De kimondtad őszintén. Ezt respektálom! Érteni (vagy inkább érezni) én ezt szerencsére nem tudom. A valóságban sincs szükségem elismerésre, anélkül is tisztában vagyok vele, hogy állat jól nyomom.
De valljad be, hogy elfogyott az antirossidepresszánsod? ? ? ?! ! ! !! !
Akkor álljon beléd egy batyu f...sz!
A töménytelen Ducati szopkodást viszont befejezhetnék már a motorsport szervezetek. Gumi, elektronika, könnyített kategória, istennyila, már mindenen túl vagyunk, csupa olyan szabályváltoztatás ami jellemzően a Ducatinak kedvezett (és mellesleg totálisan szembe megy a prototípus versenyzés elveivel) és így sincs eredmény. El kéne végre fogadni, hogy a versenymotor készítés nem megy nekik. Maradni kéne a vitrinmotoroknál.
Rossi nem mindenható. (A motoron sem az - Ducati). Csak túl sokat engedtek neki. Hiba volt.
ha tehetem én is megnézek nagyon sok versenyt és Rossi után is megfogom nézni őket.De vitathatatlan tény,hogy egy meghatározó egyénisége a GP-nek.
Senna, Prost, Schumacher, Doohan, Michel Jorden mind korszakos egyéniségei a sportnak. De jött helyettük másik.
Én lehetőség szerint minden motorversenyt megnézek mert motoros vagyok. GP, WSBK, BSB, Endurance. Persze van akinek szurkolok de az másodlagos. Legyen jó a verseny.
Amúgy a gépezet mindenféle résztvevőjének van mindenféle érdekérvényesítési testülete és felülete, tehát ez a magatartás eleve nehezen magyarázható. Ha valami politikai kérdés, akkor arra ott a hivatalos módszer. Ha meg valami személyi kérdés, akkor abban nem lenne szabad egy versenyző meghatározó legyen.
Az már egy más kérdés, hogy ilyen mindig volt van és lesz. Nyilván. És ha nem ő lenne aki keveri a lapokat, akkor lenne helyette más. Ez vitathatatlan és az is, hogy mért pont ő az aki ezt megteheti.
De ettől még egyrészt nem kell örülnöm ennek, másrészt nem kell úgy csinálni, mintha ez nem lenne igaz. És nem kéne sokezer vagy millió szurkolónak úgy tenni, mintha semmi sem történt volna, vagy mintha puszta kitaláció lenne az egész. Vagy ha ez kitaláció, akkor legyen az is kitaláció, hogy Marquez direkt nem nyert Ausztráliában.
A szurkolókkal az a baj, hogy a nem nyilvánvaló csak vélhető dolgokat is megpróbálják saját kedvükre összerakni. Néha demonstrálom, hogy ilyenkor még mindig csak a nettó hülyeségnél tartunk. Innen a mese. Baromságokat kitalálni bárki tud.