Még nem hatnak a szerek!!! Te Cápa!!!! Ha még ecccer felbaszol, oda fogom küldeni hozzád anyámat!!! Kérdezzed meg Predit, hogy akkor mi fog történni? ?!!!
Na röviden ennyit a véleményezésről. Rossiban több gerinc van mint Jorgéban és MM-ben együtt. Soha, ismétlem soha!!!! A lába nyomába nem érhet egyik sem. Lehet, hogy gyorsabbak és technikásabbak nála, de egyik sem jobb MOTOROS mint a nagy Vale.
http://youtu.be/EYTsiedqjJY
Itt meg pár perc arról ahogyan védte gazdáját még az élete árán is Pedrótól. Aztán pont annyira ment bele a valagába, hogy utána tudja majd mondani, hogy lenyomhattalak volna kisgazdám, de nem tettem. Jössz egyel kisgazdám.
http://youtu.be/1hR75HywtiM
Baszki ha nem megy neki Rossinak be sem tud fordulni.
Itt is látszik mennyire korrekt a kis görcs. Simán kibaszta volna ezzel a féktávval a motort Rossi alól. Persze megint lepattant.
Méghogy levágta a sikánt?! Faszt!!! Kilökte oda a kis buzi.
igen citromcápa,mert a hátulkullogók bármit csinálnak az senkit sem érdekel!ha rossi kicsit nagyobbat büfög ,akkor már az is szenzácio!hiába na, a nagyság átka!erre a motogp ben csak rossi képes!és nem véletlenül,ez olyan mint a tisztelet,ki kell érdemelni
Itt van a 4. véleményes eset. http://youtu.be/uROwEMFw-aU
MM majd fellöki Rossit mikor be akar szúrni az öregnek aki visszanéz a taknyosra majd dönt balra a kanyarra.
MM persze dobja is a dupla leszúrt rittbergert.
Ezt persze aki hülye az nézheti úgy is, hogy Rossi direkt kibaszta MM-t. Szerintem simán elbaszta a kiscsávó. Lehet sietett.
Ha jobban végig néznénk az évet akkor lenne ennél több is. Volt olyan hülye aki szerin Rossi kiszámolta mikor MM mögötte ment és pont akkor fordult az ellenkező irányba, mikor MM első kereke pont rossz helyen volt. És így persze direkt lökte ki MM-t. Már nem emlékszem ki volt az a mongol idióta, de volt ilyen is. Na és még biztos lenne pár ami véleményes.
Azért nála vetted észre, mert ő a nagy név, ennyi. Többször beírtam már a WSBK topikba, itt is említettem meg más versenyzőket, maximum egy reakció jött rá. Erről nem Rossi tehet. Zoli32 is megjelenik itt, fingja nincs az egészről, de beköp valamit, azt is Rossinak címezve. Nincs miről beszélni, ő tud csak így megmozgatni embereket. Ebben nyilván vannak gyökerek is és normálisak is. Rossi fan és Rossifóbiás oldalon is.
Nincs elég karakter a GP-ben.
És hogy akkor mért csak Rossinál veszik észre? Erre mondjuk idézném a prézlikántort:
"rossi a moto gp vitathatatlan királya,megkérdezel száz embert abbol nyolcvan tudja h ki rossi"
Ezért. Mert ahogy Ti mondjátok Rossi a MotoGP meghatározó alakja. De szerintetek ezt csak a pozitív esetekben kell figyelembe venni? Szerintem nem. Van neki negatív oldala is. Majd ha Hernandez ostromolja a dobogót és bökdösi Millert majd szót ejtünk róla is.
luckyzoli: De ezek szerint volt három véleményes mozzanat.
Clam: Akkor tehát volt három véleményes mozzanat és csak arról beszéljünk, hogy mért csak Rossinál veszem észre? Jó ezt is meg fogjuk beszélni.
De ha meg volt, akkor meg mi a f@sznak kéritek ki és rugóztok ezen baszki? Ugyanott tartunk mint tegnap ilyenkor.
Most már tényleg zavarsz. Direkt lementem a garázsba megnézni, hogy tényleg elfelejtettem, hogy vettem egy Busát? De jól emlékeztem, nem vettem. Te viszont nyomi vagy.
Kicsit eljátszadoztam a gondolattal, ha mondjuk MM és Pedro összeakadtak volna, és így Rossi Vb lett volna, akkor nyalókás feje még most is úgy nézne ki mint aki tömény citromsavat nyalogatna. És lehet Cápáé is.
Meginnn felbasztam magam ezen a két rühes kutyán.
Itt meg pár perc arról ahogyan védte gazdáját még az élete árán is Pedrótól. Aztán pont annyira ment bele a valagába, hogy utána tudja majd mondani, hogy lenyomhattalak volna kisgazdám, de nem tettem. Jössz egyel kisgazdám.
Baszki ha nem megy neki Rossinak be sem tud fordulni.
Itt is látszik mennyire korrekt a kis görcs. Simán kibaszta volna ezzel a féktávval a motort Rossi alól. Persze megint lepattant.
Méghogy levágta a sikánt?! Faszt!!! Kilökte oda a kis buzi.
http://youtu.be/uROwEMFw-aU
MM majd fellöki Rossit mikor be akar szúrni az öregnek aki visszanéz a taknyosra majd dönt balra a kanyarra.
MM persze dobja is a dupla leszúrt rittbergert.
Ezt persze aki hülye az nézheti úgy is, hogy Rossi direkt kibaszta MM-t. Szerintem simán elbaszta a kiscsávó. Lehet sietett.
Nincs elég karakter a GP-ben.
"rossi a moto gp vitathatatlan királya,megkérdezel száz embert abbol nyolcvan tudja h ki rossi"
Ezért. Mert ahogy Ti mondjátok Rossi a MotoGP meghatározó alakja. De szerintetek ezt csak a pozitív esetekben kell figyelembe venni? Szerintem nem. Van neki negatív oldala is. Majd ha Hernandez ostromolja a dobogót és bökdösi Millert majd szót ejtünk róla is.
Clam: Akkor tehát volt három véleményes mozzanat és csak arról beszéljünk, hogy mért csak Rossinál veszem észre? Jó ezt is meg fogjuk beszélni.
De ha meg volt, akkor meg mi a f@sznak kéritek ki és rugóztok ezen baszki? Ugyanott tartunk mint tegnap ilyenkor.