Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az miért baj? A történelemben másoknak is volt már.

Szép mese!
Különösebb bajom nekem sincs, de azt jól mutatja, hogy Rossinak nem csak az eredményein keresztül, hanem direktben is van lehetősége befolyásolni a sportot. Azt meg elég nehéz feltételezni, hogy saját kárára mások előnyére tenné ezt.

2015 után:
- Vale, most már mindent Rád szabtunk, de Jorge így is megver, nem tudok mit csinálni. A felnyomós téma sem jött be mi szívtuk meg, ez így már nekünk is nagy veszteség.
- Jó, bocs. Akkor rakjátok Lorenzót a Ducatihoz, azzal nem fog megverni.
- Jó, de akkor ki kell b..sznunk Iannone-t, őt meg imádják az olaszok. Ugyanazok fognak rinyálni, akik 4 éve miattad is. Mit mondjak nekik?
- Nem tudom, de oldjátok meg.
- Akkor viszont vagy Pedrosát vagy Vinalest be kell tenni melléd.
- Jó legyen, majd valamit kitalálok, ami nekik nem fekszik. Ha sikerült tapadást találni előre, akkor betiltjuk a szárnyakat. De csak jövőre.
- Áll az alku.
- Akkor intézd és én azonnal aláírom a Yamaha szerződést.
- Ok.

Ma kész vagy. Nekem egyébként ezzel sincs bajom.
Mért azt hogy látod, hogy "ha van időd gyere be hozzám". Ez szerinted mi?
Mert szerintem normális hierarchia esetén ilyen mondat el sem hangozhatna. Alternatív lehetőségek lennének:
- Carmelo szeretnék beszélni Veled, mikor tudnál fogadni?
- Valentino, pénteken várlak Madridi irodámban 9 és 10 között.
Vagy nem?
Totál másként látom, de jó csont lesz ez a többieknek.
Nem deklaráltan hátvéd, csak MM-t nem tudja megverni, mert a jelenlegi Honda-Michelin páros "nem fekszik a stílusának". De ha meg tudná, Marquez akkor sem lenne vele gyökér.
A Yamaha viszont lehet, hogy feküdne neki mégis lehet, hogy Rossi mellett deklaráltan hátvéd lenne, holott meg őt valóban meg tudná verni. De ezt vagy nem lenne szabad, vagy Rossi gyökérkedne vele ha megteszi.

Megértem, ha ehhez nincs kedve. Rossi egy olyan figura a MotoGP-ben, aki mellett egy másik versenyző csak szarul járhat. Lorenzo is évek óta veri őt, verheti idén is és verhetné jövőre is, de mégis inkább elmegy, mert Rossi annyira paraszt, hogy nem lehet kibírni mellette. Mos Lóri is elmegy inkább, és ezen bukni fog.

Rossi egyszer falat épít, aztán behisztizik és elmegy. Persze bénázik, aztán inkább visszajön puncsolni. A csapat is ahelyett hogy azt mondaná, hogy ha leléptél öreg mikor mi kiszolgáltunk akkor most menj ahova akarsz, mi felvesszük helyetted Dovit, vagy Danit, ők inkább visszavették a küszöböt rágó majmot. Persze az első évben boxzsák volt, szívott ahogy kell. Most, hogy kicsit jobban megy egyből elkezdett bunkózni is. Ez Rossi. Egy jellemtelen ganédomb, aki sokmillió szurkoló előtt eljátssza a szimpatikus lazagyereket, a háttérben meg egy "gyere be hozzám Carmelo" stílusú főgenya.
Persze ettől még mindketten megverhetik Rossit.
Az úgy két szabad hely lenne két spanyolnak, az úgy már nem jó, inkább maradjanak.
Szerintem ettől az is jobb lett volna, ha a Suzukihoz megy. Egyébként MM mögött nem hátvéd? Sőt amióta itt van folyamatosan csak az.
Vinalest továbbra sem tartom jobbnak, mint pl. Iannonet.
Nagyon csodálkoztam volna, ha a Ducati nem Doviziosot tartaná meg. Iannone-t én inkább a WSBK-ba deportálnám de úgy, hogy Crutchlow-t rákötözném a hátára, hogy vigye őt is magával. Nem valószínűsítem, de elképzelhetőnek tartom, hogy Lorenzo képes győzni a Ducatival. Az azért sok szempontból lenne meghatározó eredmény.

Pedrosa szerintem jól működne a Yamahán és talán a Yamaha is örült volna neki. Kifinomult, finom motoron gyors és nem problémás csapattárs. Biztos hátvéd lehetett volna a Rossi mögött. Lehet, hogy pont ez az a szerepkör, ami nem tetszett neki. Én megértem.

Ha Vinales kerül a Yamahára én örülök, mert neki úgy sem tudják elmagyarázni, hogy nem verheti meg a főnököt. Egész biztos meg fogja próbálni és az is elképzelhető, hogy párszor majd sikerül is neki.
Csalódtam, a helyében én lépte, volna. JLO csapattársa Dovi lesz. Iannone pedig nem tudom hol köt ki, talán Suzuki.
Pedrosa további 2 évre aláírt a Repsol Hondánál, ha Lorenzo nem lépte volna meg a Ducatit akkor
úgy néz ki maradt volna minden a régiben, 4 top motor üléseit ugyanazok foglalták volna.
Én azért megnéztem volna valaki mást azon a Spanyol cég által szponzorált gyári motoron,
2006-tól ugyanazon a gyári motoron Pedrosa ebben lehet rekorder.
Marqueznek házon belülre nem kell felkötni nagyon továbbra sem, bár tavaly év végén egész jól
ment Perdrosa de valahogy eddig nagyon gyenge.
Yamahára Vinales lesz a befutó sztem.
http://youtu.be/G2RIGps1pew
Lehet nem is Rossi drukker.
Kicsit úgy tűnt mintha Rossi drukker lenne az ember.
Nagyon kemény ez a kommentár. Tavaly mikor Jorge kisodródott akkor mit rendezett. Üvöltötte, hogy Rossicseeeee válecseeee, szájonárá lorenzó szájonáááááráááááááá!!! Áháááhááááá áhááááhááááááá. Azt hittem beszarok a röhögéstől!!!!
Jó lenne ha tudnék románul.
http://youtu.be/lu2sF3Lv074

Pár válasz a felmerült kérdésekre.....
Hirtelen azt hittem MM-ről lesz szó, de nem.
http://youtu.be/cxwV4YZxeK8

Lehet ezt a majmot nem kedvelni,hát hogy berakta azt a kerékpárt
Bontogatom szárnyaim ,köszönöm hogy ajánlottad .
Gondoltam. Csak mert általában még nem láttam, hogy használtad volna. Ezért ajánlottam a figyelmedbe.
Többeknek cimeztem .Ezt meg pont neked
Van egy olyan lehetőség, hogy vissza nyíl. Ha azt használod akkor tudni fogjuk azt, hogy melyik hozzászóláshoz szeretnél kommentelni. Szerintem nem baj ha néha használja az ember.
Ezek mind kibaszot jo motorosok csak kinek a szöke kinek a barna szimpi