Háááát nem sok az esély arra, hogy megtudjuk mi lett volna ha.
Na de kis hasonlatot tegyünk azért. Ami persze nem tuti, de eszmefuttatára alkalmas.
MM veri Pedrót. Szerintem ennyire verte Stoner is Pedrót. Eddig csak Sztoncsi tudta megülni úgy a ducatit ahogy kell. Miért tudná megülni MM? Ha a Honda nem az igazi és sokáig erőlteti akkor bukik. Szerintem a Ducatival még többet bukna. Ezért gondolom azt, hogy verné Stoncsi MM-et Ducatin. Stoner egy kibaszott jó motoros. Fáj ezt mondanom mert kurvára nem szimpi.
Mert olyan a feje mint egy pumuklinak. Mert show-t csinàl. Mert làtom benne azt, hogy ennyi èv utàn is imàdja azt amit csinàl. Ès mert ennyi sikertelen èv utàn is ott van, ès nem vonult vissza mint sokan màsok mikor nem jöttek az eredmènyek.
Azért nem érhető, mert ezt mindig felhozzák közben aki kicsit is néz motorversenyt kis túlzással minden hétvégén történik ilyen. Ergo nem értem miért kell ezért mindig Rossit elővenni, csak azért mert Rossi? Ha az elvakult szurkolók miatt, akkor megint nem értem. PL. Leone és VR46N is egy pöcs és beszél idiótaságot, de ezért utálni Rossit, nem értem.
MM több kérdőjeles cselekvést csinált már pályafutása során, Simoncelli nem csinált ennyit.
Olyat még nem láttam Rossitól, hogy besétált volna valakinek a seggében és egy nyamvadt előzési kísérletet nem próbált volna meg, miközben ez eddig jellemző volt rá.
A rendre alulmarad? Kinek mi, Pedro MM-mel szemben rendre alulmarad, de Rossi JLO-val szemben? Ez így elég ferde.
Összességében azt nem értem, ha Rossi csinál bármit is, akkor őt betaláljuk, de mást nem, csak azért mert ő Rossi.
Stonernek pedig nem volt erős csapattársa. Zoli szerint MM-et elverné, szerintem pedig MM verné el, ha már ez így feljött.
Nincs felfújva. Csak ha már kétszer előfordult, akkor ne savazzunk másokat, amiért ők is megcsinálják. Nem tudom érthető-e, mire akarok kilyukadni.
Amennyiben Rossi drukkerek vagyunk, akkor
Ha Rossi kilöki a picsába Gibernaut, akkor ne savazzuk Marquezt ha feltart valakit!
Ha Rossi levágja a kanyart, akkor ne savazzunk másokat, amiért ugyanezt teszik!
Ha Rossi ég mint a rongy a szar motorral, akkor ne savazzunk másokat, hogy ők sem tudnak a rossz motorral!
Ha Rossi rendre alulmarad a csapattárssal szemben, akkor ne savazzunk másokat, ha ugyanez történik velük!
Ha Rossi patkánykodhat pályán vagy sajtószobában, akkor ne savazzunk másokat, ha hasonlót csinálnak!
Stb.
(Főleg ne tegyük pl. Stonerrel szemben, akire ezek közül egyik sem igaz. Rendben, mondjunk rá olyat, hogy nyavajgós mit bánom én. Csak ne nettó hülyeséget, ha lehet. )
Csak az nem világos, hogy ha szimpátia alapján választasz kedvencet, akkor mi az a releváns elem Rossi lényében, ami szimpatikus...?! Mert hogy egész pályafutása alatt egy tetűláda volt Ő is. És ehhez képest Marquez miben más? Semmiben....
Erre a kérdésre még senki nem tudott válaszolni.
Persze, hogy nem kell. Én így gondolom Te meg úgy. Egy biztos, ha nem olyan jó a motor MM alatt, akkor nem tud csodát művelni ő sem. Ez nem hipotézis hanem száraz tény. Hogy mire lett volna képes mondjuk a ducatin? Szerinte nem sokra. De ez csak egy elmélet. De én azért hihetek benne.
Stoncsin kívül nem értett hozzá senki. Szerintem kifújta volna MM orrát ha csapattársak lettek volna a ducatin. De ez is csak egy hipotézis.
2004-ben? A kezdő évében? Annyira szerintem nem tudtak belenyúlni már a fejlesztésekbe. Nem tudom az eredményeket, de a privát Yamahák szerintem jobbak voltak anno, mint most a Hondák, sőt a privát Hondák is versenyképesek voltak anno.
Számít az is! VB címekben egyedül MM járta végig azt, mint Rossi, JLO nem. 5 év távlatából lesz szép nyerni. Nem lehetetlen idén sem a dolog, tavaly pedig ha nem óvatoskodja el, akkor most nem beszélnénk 5 évről.
Na de kis hasonlatot tegyünk azért. Ami persze nem tuti, de eszmefuttatára alkalmas.
MM veri Pedrót. Szerintem ennyire verte Stoner is Pedrót. Eddig csak Sztoncsi tudta megülni úgy a ducatit ahogy kell. Miért tudná megülni MM? Ha a Honda nem az igazi és sokáig erőlteti akkor bukik. Szerintem a Ducatival még többet bukna. Ezért gondolom azt, hogy verné Stoncsi MM-et Ducatin. Stoner egy kibaszott jó motoros. Fáj ezt mondanom mert kurvára nem szimpi.