Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MM93 első az FP1 -en 1:38,8 -al
DP26 és JL99 1:40 elejét mentek.
újra aggasztó a helyzet.... Marc azt nyilatkozta, hogy az idényre a célját teljesítette, ami az volt, hogy dobogós helyeket szerezzen, és nyerjen pár versenyt. Nem hiszem el, hogy nem kezdi érezni a nyomást.
Nagyon köszi! (Igen, így márt tetszik a vágás. )
Lorenzót kicsit sajnáltam. Szerintem ez volt a maximum, többet nem lehet kihozni ebből. Ha ez így megy, nem lesz címvédés.
Nap képe:
Sziasztok!

Tud vki egy linket, amin így utólag meg tudom nézni a hétvégi GP-t?
Köszönöm!
Marquez! -milyen gyors és látványos is a "stílusa".

Rossi sajnos elég halovány... talán még lehet 1-2 jó futama ebben az
évben.

Az is érdekes hogy azért Lorenzo és Pedrosa kb. fej-fej melett vannak úgy ahogy tavaly, így kettőjük között dőlhetne el a VB-cím csak az a problémájuk jött egy "csodagyerek" is.
Köszönöm
THX!
Haliho! Hányás-hasmenéssel döglök itthon, szeretném mgnézni az Indy MtoGP futamát. Tudna linkelni vki egy oldalt ahol megsasolhatom? THX
Köszönjük
Én azt gondolom kiváló versenyző Cal, de még hiányzik belőle a precizitás. Gyors versenyző, de nem egy kiegyensúlyozott-stabil versenyző.

Kíváncsi leszek jövőre mire lesz képes a Ducatival!
Biztos kell egy kis idő Cal-nak és csapatának, amire kiismerik a Ducati csomagot (hogy reagál a beállításbeli változtatásokra stb.)
köszönöm az öreg 46-os csinált a végére motorversenyt a körözgetésből. de ne csorbítsam marqez tehetségét, hamar tanul a csepp embör.
Kössz Kollega!
A többi ide is felkerült: http://endoto.5gbfree.com/
Jogos, szerintem megoldható, és a méretbe is belefér.
verpe, ha nem jelent plusz erőfeszítést én azt kérném, hogy ne a futam végén az ünneplést, hanem a futam előtti konferálást hagyd hosszabbra. A pezsgőzés nem érdekel, de a futam előtt sok mindent elmondanak a péntek-szombati adatokról, évközi tesztekről, nem-élboly versenyzőkről. Persze lehet, hogy csak én gondolom így.

Köszönöm a feltöltést még egyszer!
MotoGP futam felvétele:
http://we.tl/sKGWP6vCOQ
Futamot tegye már föl valaki,kösz előre is!
Létezik,hogy 82 euró?
Vett már esetleg valaki Aug.25-re aBrnoi futamra jegyet?
Mennyibe kerűl idén az A, B, C , D szektoros?
Ott 2014-ben fog menni.
Ő nem Stock ETZ251-ben indul?