Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MotoGP.com-ot nézted?

Raktam fel egy felvételt a GP futamról:
http://freemail.hu/oriaslevel/...
Marquez fantasztikus. Szépen helyettesíti Stonert, már most gyakorlatilag egy szinten van vele, legalábbis a verseny képe alapján. Még a stílusa is hasonló. Nekem tetszik! Ami az időket illeti, talán azért Casey még mindig egy lépcsővel feljebb lenne - ez persze már csak feltételezés. Asszem 2008-ból származik a Qatar pályacsúcs, ami versenyben futott legyorsabb kör is volt, 1:53.valamennyi... (Ducatival! - bár 800-assal. )

Nekem Crutchlow a "buta" hibái ellenére nagyon tetszik. Most is úgy gondolom, az elmúl 10 év WSBK - MotoGP átigazolásai közül messze a legjobb. Lesz...rom, hogy elmérte a féktávot - így jár, aki Rossit féktávon akarja megverni - a többi nagyon rendben volt. Jönnek a köridők, pedig egy nagy medve.
Üdv.!

Olyan kérdésem lenne hogy jó minőségű MotoGp fénykép(ekre) lenne szükségem. 1800 x 2400-as minimum! Ilyet hol találok a neten?
Igen Google-ztam, de semmi megfelelő minőségű!

A válaszokat előre is köszönöm!
szerintem a doki régi önmagát hozta, ahogy kívülbelül kerülte az előtte lévőket...Sajna az a botlás pedro miatt sok körébe került.Ha nyom még egy kis gázt, egyből előzhette volna mindkét hondát.

A kis nyomi legelöl viszont senkitől sem zavartatva mehetett, nem tartom akkora számnak.bárki akit elengednek és nincs semmitől sem zavartatva, az elmegy.

Lesz ez még gyilkosabb csata is :)

Megvan a Prost-Senna 89-91 közt?Dejavue-m van
Lorenzo egyenlőre más dimenzió sajna mint Rossi legalábbis
ezen a futamon az volt, sztem is Lorenzo még tudott volna rátenni,
így is végül közel 6mp-vel nyert Rossi előtt.
Meglátjuk hogyan alakul a következő 4-5 futam azok után már reálisabb képet kapunk hogy Lorenzo mennyivel jár a többiek előtt,
és ki/kik lehetnek akik megszoríthaják azis lehet hogy Marquez lesz
az, és nem Pedro vagy Rossi, ki tuggya...

Ducati fronton meg Dovi nagyon jót ment a pólon: 1:55,160
Rossi tavaly 1:56,813 tavalyelőtt 1:55,637 a Ducatival,
Stoner 2010 ben ducatival 1:55,007
és ennek ellenére a versenyben 1 mp-ben belül ért be mögötte Hayden szóval a vesenytempó még nem az igazi Dovinak sem,
de biztató a polon elért ideje. Azért Dovi teljesítménye nekem azt
mutatja hogy a Rossi-ducati párosítás különösen rossz volt,
Rossinak egyszerűen nem feküdt a Ducati.
Sztem is Rossi csinálta a "show-t", ha most nem indult volna
nem sok előzés lett volna az elejében. Nem hiába a Dorna is
sztem minél tovább akarja majd "marasztalni" a GP-ben.

Én Pedrosatól azért többet vártam, egyenlőre úgy néz ki nem tudta
"átmenteni" a tavalyi szezon végi "bomba" formáját, ez így Lorenzo
ellen édeskevés lesz lehet még majd belejön jobban, vagy olyan
szezont fut majd mint szokott... nyer pár futamot oszt annyi...
Marquez végülis már most megverte Pedrot, és Rossival mennyivel
"harcosabb" volt Marquez mint Pedro. Pedro olyan volt mint szokott
könnyen adta át a pozíciót, még talán Cal is elcsíphette volna
őt ha nem tér le a pályáról mikor Rossi előzte.
"live-stream" na
Örülök hogy működött a link és bejött egy "csatornán".
Bár én a digin néztem igaz nagyfateroméknál, mivel csak ott van
digi itthon csak live-steam van, sajna.
Valószinű Jorge mehetett volna egy picivel gyorsabban is.
De azért Rossi újra a réginek tűnt. Persze Jorge kemény dió.
Pont mint aki miatt tök mindegy neked.
Lehet Rossit szeretni és nem szeretni. De azt be kell látni, hogy egy jó Rossi kell a mezőnybe! Konkrétan, ha ő nincs, bealudtam volna az egészen....
Jól ment, persze. Tegyük fel Ő lesz a VB második. Erős a gyanúm ugyanis, hogy Lorenzo tudott volna gyorsabban is menni, ha muszáj. És az úgy már kemény dió még Rossinak is. 2010 óta azt tartom, hogy aki megveri Lorenzot az világbajnok lesz. Idén is ezt gondolom. Csak egyvalaki és csak győzelmi szériákkal teheti ezt. Most nyilván úgy fest erre Rossi a legesélyesebb. Én nem bánnám - mert nekem idén tök mindegy.
,sőőőőttttt,te azt is megmondtad hogy az első futam így lesz,csak pár másodpercet tévedtél ami a rossi hibázását illeti.
Talán mert évek óta ő az ász? Asszem Lorenzo több Vb címet nyert az elmúlt 4 szezonban mint bárki más. És ma szarrá verte az egész mezőnyt.
működött. köszönöm.
osztom a véleményed! Lorenzo a paddocban diplomatikus volt, mintha évek óta ő lenne az ász és adta a nagyfiút, rossi meg olyan boldog volt, mintha most kezdte volna a pályafutását XD , hiába minél többször ízleled meg a győzelmet utána annál jobban vágysz rá. Azért én bízom a többiekben és reménykedem idén a ducatti is lead az arcából és megpróbál több kompromisszumot fektetni a pilóták véleményére is, mert rossi nyílvánosan is kimondta, nincs itt baj, csak hiába beszélek nekik......
Kicsit bővebben Rossiról? ? ?
Persze nyugtával a napot, de szerintem rendben volt az "öreg".
Nekem a szezon előtti forgatókönyvem az volt, hogy Rossi, Pedrosa és Marquez szétpofozzák egymást és állandó körbeverésekkel egymás pontjait veszik el és így Lorenzo világbajnok lesz (épp úgy, mint tavaj). Egyelőre múködik az elképzelés.
Hát igen .....az az igazság hogy semmi meglepő nem történt....Még mindíg a Ducati a világbajnoki cím aspiráns ! De addig is megverexik a Yamaha meg a Honda :)
Igazából fogalmam nincs mit keres több mint húsz éve azon a 4 motoron kívül a többi motor a versenypáján ? Töltelék :) Benzinpocsékolás semmi más...

Kiváncsi leszek mikor a Doktor és a nyalókás fej - fej mellett birkóznak...Most Lorenzó nem volt nyomás alatt és simán nyert. Az az érzésem hogy még lett volna benne ha valaki a nyakában liheg....
Ahogy mondottam volt egy újabb izgalmas évnek nézünk elébe. Lorenzo Vs Dottore.............. a többiek meg aszisztálnak :)
ááhhh, semmi kategórizálás, rossi a legnagyobb, honnan hozta vissza magát?!?! csúcs a csóka, ha nem hibázott volna az elején megkockáztatom, hogy lorenzónak is okozhatott volna egy kis fejfájást..... még csak most ült vissza és az első futamon OKTAT! Nem kérdés , idén a yamaha elég nagy esélyekkel indul. két ekkora harcosssal mint lorenzo és rossi..... külön kiemelném cal crutchlow-ot, mikor beköszönt mellé rossi úgy meglepődött, hogy mi a faszt keres ez itt, hogy kanyarodni is elfelejtett :D , félre értés ne essen én imádom crutchlow-ot és jobban szurkolok neki mint a HRC-seknek, de mikor rossi odaköszönt mellé és elmérte carl a kanyart mert nem látott a kérdőjelektől a szeme előtt, azon nagyot vigyorogtam XD
Hát ennyi... Csak nem felejtett el motorozni a Dottore.
Csak egy normális motor kell a segge alá...
Viszont ez a Marquez gyerek se egy szívbajos jószág,,, jókat vívott végig.
Lorenzo egyenlőre még egy külön kategória, de szerintem lesz ez még ígyse...
köszi! műxik :)
Hello

Adok egy linket én most ezen nézem warm-upot,
szerintem a versenyt is adja végig.

http://www.streamhunter.eu/mot...

majd ezek közül válassz egy csatornát talán bejön.
Sziasztok!

Lehet valahol a futamot élőben nézni a neten? Linket tudtok?

köszi