Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idei favoritjaim márkez és krácsló. Hajrá!
az edzésről egy nézhető link?
Akkor......úgy tűnik a tavalyi jó alapcsomagra építkeznek, ez elég hatékony stratégia.
Kiváncsi leszek, hogy a gyors-hosszú ívű kanyarokban, kigyorsításoknál sikerült-e behozni a lemaradásukat, mert itt elég sokat veszítettek.
Plusz van két hasonló kaliberű pilótájuk, akiknek szintén konzerválódott a gyorsasága az évek során. (Rossié úgy fest olyan jól konzerválódott, hogy még a Ducatinál sem veszített erejéből. Vákumcsomagolás. ) Még pikánsabb a sztori, ha hozzá tesszük, hogy a két arc nem csípi egymást, de ha arról van szó, hogy Pedrosa fejére kell hamuzni, akkor együtt szivaroznak szépen.

Ehhez amúgy csatlkozna Marquez is, csak ő még nem esett át a beavatási szertartáson. Tulajdonképpen mindenkinek Perdrosa az ellensége. Azon versenyeznek, ma ki verheti meg Pedrót. Nem nézik jó szemmel, hogy a kis manusz rendre próbálkozik megnyerni végre az első címet. Kiváncsi leszek crazyJoe milyen fotót csinál, ha ez Marqueznek is előbb sikerül, mint Pedrosának.
Igen! Sikeres téli teszten vannak túl!
Verseny-szimulációt is mentek (Lorenzo általában ezt preferálja) és szerinte rendben van, jó érzetet ad kopott gumikon is (utolsó fázisban is)

Egy erősen megalapozott-átgondolt csomaggal rendelkeznek, ami tavaly szinte az összes pályán jól működött, ezért radikálisan nem változtattak az alapcsomagon (jó érzetet ad a versenyzőknek), hanem konzerválták a motor jó tulajdonságait és a negatív pontokon javítottak.
Igaz, néhány területen az RC 213v jobban működik, de összességében M1 egy nagyon jól kiegyensúlyozott motor és kiegyensúlyozott eredményeket hoz.
Ne felejtsétek holnap indul a MotoGp szezon.

Digisporton:

15:55 Motorsport
MotoGP, szezonnyitó magazin, ism.
16:55 Motorsport
Moto3, Katari Nagydíj, 1. szabadedzés É
L
Ő
17:50 Motorsport
Moto2, Katari Nagydíj, 1. szabadedzés É
L
Ő
18:50 Motorsport
MotoGP, Katari Nagydíj, 1. szabadedzés, felv.

Azért van így mert 4 szabadedzés lesz a "nagyoknak".
Rossi végre első lett a 2. napi Jerez teszten.
Remélem még holnap is száraz lesz a pálya.
Amugy tudom hogy ez "csak" egy teszt volt, ahol nem az a lényeg
hogy ki hanyadik de azért jó látni hogy Rossi ott van az élen.
Érdekes lehet a szezon.
Versenyszimulációt nem tudom csináltak-e a Yamahások, annak
az eredménye többet mutatna az "erőviszonyok" szempontjából.

http://www.motogp.com/en/TestR...
Sziasztok.
A segítségetekre lenne szükségem.
Keresek egy videót Rossiról amikor egy bukás után el akarják tolnia ducattiát és húzza vissza grabancánál fogva a pályamunkást talán edzésen lehetett a bukta tavaly, szükségem lenne a linkjére.
Ja igen én még egy korábbi állást másoltam be ezek szerint,
amikor még volt hátra az 1. napi tesztből.
Azt gondoltam az már a végeredmény...
Kösz hogy javítottál.
Privát teszt eredmények az új austini (USA) pályáról:
(1. nap):

1. Pedrosa (Honda) 205”375

2. Marc Marquez (Honda) 205.440

3. Jorge Lorenzo (Yamaha) 206.266

4. Stefan Bradl (Honda) 206.534

5. Valentino Rossi (Yamaha) 207.190

Csak ennyien voltak a privát teszten.
Még 2 napot maradnak, a végére már
érdekesebb lesz hogy ki milyen időt ment.
Már csak 25 nap és kezdődik...
Még 25 nap...
Őt a jövő egyik nagy géniuszának látják (kb. joggal). Így nem meglepő, amit eddig futott. Ha Ő lenne a világbajnok idén, az sem lenne világrengető szenzáció, még akkor sem, ha most még talán Ő a legkevésbé esélyes a négyes fogatból. Ha Bradl lenne a világbajnok, na az már szenzáció lenne!
Azért Marquez így szinte elsőre elég jó időket motorozott,
szóval sztem okozhat meglepetéseket a 3 "ász" számára is.
Ez irónia volt.
Igazából fingom sincs a GP-ről.Olyan nagyon nem is érdekel.
De amilyen istenítés van Rossi körül attól enyhe utálatot érzek csak.
Attól még világklasszis de............
Úgy ment oda a ducatihoz hogy tudta mit kap.
És mondták hogy majd Ő a nagy felhozza a gépet.
És mi lett..........nem hozta.
Inkább menekült vissza.
De majd most............a világbajnok yamahán ujra.
Meg leptél. Valami Stoneres jófejkedést vártam elsőre.
Ami biztos, hogy nem én leszek. A többi képlékeny.
Rossi..............kimás?
Na és ki lesz 2013 világbajnoka?
Nagyon jó újra Rossi-t az élmezőnyben és jókedvűen látni.

Úgy tűnik...ennyit számít, hogy jó az alapcsomag, jók az alapbeállítások és jó érzetet ad a motor.
Gondolom nem nagy bűn hogy belinkelem a
motogp sepangi tesztjének 3. napjának a végeredményét:

http://www.p1race.hu/hir/sepan...

csak annak aki esetleg nem nézte de érdekli.
GP13
Régóta kiváncsi vagyok honnan vannak ezek, meg a technikai információk? Mindig szivesen olvasom a hozzászólásaidat.
Sziasztok!

Shuhei Nakamoto Alvaro Bautista-ban csalódott nagyot és sokkal többet várt tőle. Szerinte változtatnia kell a vezetési stílusán, mert még mindig 250cc stílusban versenyzik. Továbbá az Ő igényeihez a legnehezebb alkalmazkodni.

Stefan Bradl-ben viszont nagy lehetőséget lát " Ő egy intelligens (műszaki intelligens), művelt versenyző, aki használja az eszét"
Szerinted nekem van min nézni?
Ha valaki felvett adást (gondolok itt verpe komára például) vagy tud rá torrent linket, akkor küldje - el kérem szépen.
a sport1,2 szokta ismételni.