Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi van?
Meg Rossi is ovatosan fogalmaz...ami az elmult ket ev utan ertheto.

Pedro oriasi format mutatott az ev vegen, ha at tudja vinn, nem lesz konnyu dolguk a Yamahaknak. Marquez az elso evben meg nem biztos, hogy versenykepes lesz, szoval a Torpe megnyerhete elete elso VB cimet a kiralykategoriaban...felteve, ha legyozi Rossit es Lorenzot.

Lassuk a teteket!:-))
Az, hogy jövőre Rossi lenyomja Lorenzót jóval emészthetőbb jövőkép, mint 2 éve Spies volt. Most már viszont eljutottunk oda, hogy óvatosabban fogalmaznak a hírgyártók ezzel kapcsolatban is. Persze ha a mai teszteken esetleg jól megy, akkor aztán néhányan elkezdik majd meglátni a 10. vb címet... LokiTomi is erre gyúr gondolom.
Valahogy így van.
MotoGP Valencia újabb link:
http://freemail.hu/oriaslevel/...
Szívesen mindenkinek!
Így van, túloztam. Azoknak szólt, akik a szezon előtt írogatták, hogy Spies majd jól megszívatja Lorenzót, alig várják, hehehe, stb. Akkor se értettem hogyan gondolják? Spies? Lorenzót? Ne.... A vasárnapi lett volna az évben az egyetlen futam, ahol előtte végezhetett volna de a szezont látva bátran voksoltam volna arra, hogy Spies nem fejezi be a versenyt.

Én azt látom rajta, hogy egész egyszerűen nem tudja használni a csúcstechnikát, mert - mint ahogy más SBK-sok is - nem ebbe nőtt bele. Márpedig ez úgy fest kulcskérdés. Még a torony magasan legjobb SBK-s Troy Bayliss is csak egyszer tudott győzni, előtte 1 teljes szezonban csak a nyomát látta Capirossinak (akit 2 év múlva Stoner tönkre vert, pedig a motort Capirex-szel fejlesztették, Stoner képbe se került). Ennyit számít az, hogy a versenyzők "csak" jó motorosok, vagy a techikán alszanak éjjel.

Egyébként fordítva is igaz. A csúcstechnikához való hozzá értés nem feltételen előny, amikor nincs ilyen. Az SBK-ban is nagyon jó motorosok vannak, ha valaki közéjük kerekedik, nem feltétlenül tud kimagaslani. Biaggi pl. elég jól ment az elmúlt években, de azt nem lehet mondani, hogy a mezőny felett állt volna (nem is olvastam ilyeneket). Nem állt, mert mások is tudnak motorozni és az SBK-ban ez elegendő.
Szerintem ez nem teljesen igaz ami Spiest illeti. Azt nem szabad elfelejteni hogy első "igazi" motogp szezonjában megszerezte a vb 6. helyet és az év újonca címet a Tech3 Yamahával. Ez nem véletlen... az meg már megint más kérdés hogy mennyire szerencsétlen szezonja volt az idén. Kíváncsi leszek mit fog tudni alakítani a Pramac-al jövőre.
Én jövőre is Lorenzonak és Marquez-nek fogok szurkolni.
Most néztem meg én is!
Köszönöm kitartó munkádat!

Érdekes futam volt! Nakasuga nagyon szép eredményt ért el és bár meg sem említették, de óriási K.O. Spies-nek, akinek szerintem nincs MotoGP-be elegendő tudása. Chrutchlow azon ritka SBK jövevények egyike, aki szerintem jól helytállt. Bár savazták néha látszólag buta hibák elkövetése miatt, de Ő legalább tud olyat, mint más SBK-sok ritkán: tud gyorsan menni egy MotoGP motorral. Pedrosa egészen jól kezd muzsikálni. Tulajdon képpen Stoner vette el tőle a világbajnoki címet, mert ha Ő nincs, akkor Pedró pontjai elegendőek lettek volna (pl. Spies ugye nem tudta Lorenzót hátráltatni.) Jövőre nem tudom kinek drukkoljak....
Köszönet!
MotoGP Valencia újabb link:
http://freemail.hu/oriaslevel/...
Mellesleg, nem is pislog
Sok sikert a továbbiakban Casey!
Mindent köszönünk,hiányozni fogsz!
Hát igen meg meg mosolyogtat engem is hogy mennyire nem ért az egészhez, bezzeg a dekoltázsa az ki van téve Rizinek van mit nézni
Benne van, viszont az elejét benéztem, a start lemaradt
Addig dumáltak a központban, hogy inkább elkapcsoltam onnan.
Annyi hülyeséget össze tud hordani ez a Csisztu
kéne ,mer' az évben mindenfele csánkizam, de pályázni nem jártam, pedig a vasam is rákészítettem
úgy ahogyan mondod Z
mi van veled?
jövöre visszatérsz a supermoto-ba?
én a gp-n elaludtam
A gp az jöhet nekem is Az a videó is benne lesz a feltöltésben,mármint a futammal együtt, ami az interjúk előtt volt a november 13-14-én lévő tesztet "hírdette" ami egyben az idei évet is összefoglalta ?
Csak a Moto2-t néztem meg, mert azt írták jó volt. Szerintem semmi jó nem volt benne, uh. lássuk a MotoGP-t.
Sajna nagyon lassú a freemail-es feltöltés, lehet csak holnapra lesz GP futam feltöltve.
Nagyon jó futamok voltak, érdemes megnézni mindhárom kategóriát.
Már lenn is van.
Már szedem is!