Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg Massa miatt.
sztóner teszteli a hondát!lehet megen fog menni?2014?legalább izgalmas és látványos lenne,miatta volt érdemes nézni.
Kenan-vágja
Gyengén szerepel Cortese ez tény, de azért ez a moto2 egy igen érdekes kategória pl. nézzétek meg Eliast 19. összetettben most,
2010-ben mikor bejött a moto2 Elias lett a bajnok nem is kevés pontelőnnyel, pedig Elias is Kalex vázat használ ahogy a jelenlegi
éllovasok és mégsem jönnek az eredmények, ja és 2006-ban
ő nyert utóljára "privát" motorral (Gresini honda) a MotoGp-ben Rossit verte meg az utólsó körben, szóval tudása szerint ott lenne a helye a legjobbak között szerintem.
Meg pl SOFUOGLU is csak 17. lett két éve moto2-ben pedig ő
azért szerintem "keni-vágja" a 600ccm-es versenymotor "gyorshajtását".
Szevasztok
Akartam mar kerdezni töletek h ki mit szol Cortese moto2-ban zajlodo balfaszkodasarol?
Pesek és De Puniet és Spies is sokat kockáztatnak, más okuk nem lehet arra, hogy menetrend szerint esnek el. Cal abban különbözik tőlük, hogy ő emelett gyorsan menni is tud. És ezt a gyorsaságot igen hamar elsajátította - ellentétben az előbb említettekkel. Teljesen más klasszból érkezve is tökösen és eredményese helytáll, ezzel nagyon szűk tábort erősít. Gyorsan tanul. Ezt érzem kulcsmomentumnak. Nem lehet nagyobb különbség a Yamaha és a Ducati között, mint volt az SSP motorja és a Yamaha között. Én ezért gondolom, hogy jó lesz.
Cal sokot kockáztat a Tech 3 Yamahával mostanság ezért is veri el
néha Rossit is sztem. Ha a Ducatival is így fog menni lehetnek jó részeredmények, az első futamok után kiderül mennyire passzol
a stílusához a motor.
Rossi nyilatkozta a napokban:

"Jövőre még kétéves szerződést szeretnék kötni a Yamahával, aztán befejezem a motorsportot."

Rossi 2016 után az autósportban próbálná ki magát, tervei között a német túraautó-bajnokság és a ralizás is szerepel.

Nem tudom hogy 2014 után még két évet a MotoGp-ben akarna maradni vagy az SBK-ban, én szívesebben nézném őt az SBK-ban
utólsó éveire.
Nem tudom de ugye Aleix az Asparnál van és sztem jövőre meg
akarják őt tartani mivel magasan ő a legjobb CRT-s. Az Aspar-ról
meg azt lehet olvasni hogy jövőre talán egy jobb "csomaggal" próbálkoznak majd.
Pol? Miért nem Alex?
Az én tippem az, hogy Crutchlow gyorsan fog menni vele de rendre el fog esni. Persze nem tudjuk jövőre milyen lesz a Ducati. Meg a gumi, ami a duca esetén fontos.
Cal Crutchlow a Ducatihoz igazolt két évre.
Kiváncsi vagyok jövőre hogy boldogul...
Talán lesz még valaki aki Stoneren és Capirossin kívül jól tud majd
menni a Ducatival?

Ja és az a Pol Espargaro megy a Crutchlow helyére, aki jelenleg 2. a moto2 bajnokságban.
Sziasztok! Aug 23-25 megyünk Brno-ba GP-t nézni. Egyelőre 4 motorral. Tud valaki "motoros" szállást a pálya környékén. (Sátor kizárva :-))
Sok ilyen jelenet volt már ebben a kanyarban és még lesz is. (Az amcsi SBK-ban minden második körben van ilyen jelenet szerintem és az autósok is gyakran mennek a poron.) Amiatt van, hogy a kezdő balos egy bukkanó utáni, alig látható nehéz kanyar, amit könnyű elrontani - ezek meg itt játsszák a kifékezősdit. Utána viszont aki kisodródik gyakorlatilag rövidít is egyben megtett útban és időben is. Így ha nem taknyol el, akkor ott is az előzés rögtön, mert "körbemotorozni" szinte lehetetlen.
Egy másik oldalon iszonyatos vita megy arról, hogy Rossi elhagyta-e a pályát. Hát el.
Érdekes, ahogy ezt az esetet a 2008-ashoz hasonlítják, amikor a támadó és a védekező szerepkörben levő versenyző pontosan az ellentétes oldalon kezdi a kombinációt akkor és most. A hasonlóság csak annyi, hogy mindkétszer Rossi volt belül és se akkor se most nem tudta pálya elhagyás nélkül abszolválni az első balost.
Köszi!
Nem kellett volna ilyen sokáig fenn maradnod. Ma délutánig igazán ráért volna. Persze én azzal kezdtem, hogy reggel megnéztem. Köszönjük!

Drukkoltam Bradl-nek, de úgy fest Laguna Seca-ban mindig második lesz, akinek drukkolok.
Szívesen mindenkinek.
Köszönöm
Jáááj more, múlt héten bekötötték a digit. Nagyon zsír volt HD-ben nézni a GP-t.
Sajnos a Moto2 és Moto3 felvételről lemaradt a hang!
A GP viszont jó lett:
https://www.wetransfer.com/dow...