Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azóta kérdőjel amióta itt van. Néha megvillan aztán egyből ki is alszik. Jó motoros de nem lesz belőle GP VB.
Én csak az uccsó 12m kört láttam. Ennek tudatában azt kell mondjam tetszett a verseny. Persze száraz körülmények között nem örülhetnénk Rossi 2. helyének. De arra jó volt, hogy lássuk a tökeivel nincs semmi baj.
Nem csípem Rossit de jól ment ma. Grat neki.
Spies meg egy kurva nagy kérdőjel sajnos...
Körönként hozott rajta 2mp-t. Minek kisérte volna be? Amikor ekkora tempó különbség volt közöttük, akkor fordítva sem volt gyógyszer.
rossi bekísérhette volna 3-nak is stoncsit, de hát egy fenomén meglátta hogy meg lehet enni a kenguruföldit
Nyilván nem.
Ettől még befűzte Caseyt. Kicsit piszkálta aztán lecsapott. Így szokta. Lehet, hogy Stoner valamennyire engedett, de szerintem nem heccből adta át a 2. helyet.
Stoner a VB címért megy. Látta, hogy Lorenzo-t nem éri utol így visszavett. Rossinak nincs vesztenivalója. Ha elesik a harmadik helyről senki nem kárhoztatná mert rossz a motor. A VB címre semmi esélye így úgy ment ahogy akart. Persze nem is esett el mint a hülye Tech 3-ok.
hayden magyarázkodik a boxba
rossi adja az interjúkat

akkor..............
pedrósa alól valaki húzza már ki annak a repzol hondának az ülését!
Rossi jobb volt, megérdemelten nyert. Khm... lett második.

Lorenzo - Spies
Rossi - Hayden
Stoner - Pedrosa

Ez is mond valamit.
A Doctor megmutatta a kis köcsög kenguruzabálónak
De várjuk Cápa véleményét
sztoncsi már nem motivált
rossi megint beforgatta sztoncsit!
rossi/haycen motorját frappánsan indították.
itt élőben
Az tuti.
Nem nézem, csak 1 percre jöttem fel. Megyek dolgomra, hogy holnap tudjam nézni a versenyt.
Ha Rossi átmegy a Superbike-ba Biaggi visszamenekül a MotoGP-be, nehogy megint kikapjon.
Szegényem pont ebben a pillanatban ugrott egy nem olyan kicsit.
Vagy Biaggi.
Szerintem Bradl-nek van erre a legnagyobb esélye.
Vajon ki fog Stoner helyén ülni jövőre a gyári Hondán?
Rossit át is lépte, de természetesen a VB-cím mennyiségét akkor sem, hogy ha maradt volna.