Ez mondjuk sosem volt kérdés. Viszont az egymás elleni eredményekben - tehát mikor azonos mezőnyből rajtoltak el - könnyen nyerheti Stoner a meccset. Nem mintha ez jelentene bármit.
Én nagyon sajnálom ezt. Nem hiszem, hogy a jelenlegi mezőnyből és az őket követő Moto3-Moto2 osztályból bárki helyettesíthetné a pályán betöltött szerepét.
Lorenzó örülhet. 2013-tól kezdve ajtó ablak nyitva pár évre. Csak hozni kell a kötelezőt és nnyi VB címet nyerhet, amennyi jól esik neki.
De addig még van egy szezon.
Vajon már 2012 Philip Islandon befejezi, vagy még visszarepül Európába?
Én nem örülök a kenguruzabáló gyerek nyugdíjba vonulásának. Sokra lett volna képes a jövőben. Pl. még simán lehetett volna második Rossi után,
Viccet félretéve rengeteg potenciál van még benne. Kár érte.
Mi van, mi van? Semmi van. Kipufogót szegecseltem!
Már a múltkor volt egy kiszivárgott infó, mint amolyan kacsa. Sejtettem, hogy igaz, mert eddig mindíg az elsőre kiszvárgott hír vált igazzá. Gibernau visszatért egy időre, Rossi a Ducatihoz igazolt, Capirex befejezte, stb. Általában ami kiszivárog, az már ismert tény.
Nem lesz semmi. Amint a WSBK szabályzatban megvonják a cc előnyt a 2 hengeresektől WSBK-t fogok nézni. Addig meg ugyanúgy MotoGP-t.
Szerintem simán beszart Rossitól. Tudja, hogy a Doki jövőre verhetetlen lesz.
CÁPAAAAAAAAAAAA! Most mi a fákken van?
Lehet, hogy jövőre Rossi Hondára vált?
Mondjuk erre kevés az esély.
Én nagyon sajnálom ezt. Nem hiszem, hogy a jelenlegi mezőnyből és az őket követő Moto3-Moto2 osztályból bárki helyettesíthetné a pályán betöltött szerepét.
Lorenzó örülhet. 2013-tól kezdve ajtó ablak nyitva pár évre. Csak hozni kell a kötelezőt és nnyi VB címet nyerhet, amennyi jól esik neki.
De addig még van egy szezon.
Vajon már 2012 Philip Islandon befejezi, vagy még visszarepül Európába?