Hat a MotoGP-ben Stoner elsore is gyors barmivel es nekem, mint a helyi nagykovetenek kutya kotelessegem elso nap allatul menni. Ami egy kicsit aggaszt az az, hogy O is eloszor Rolling Stoner volt es csak utana lett Crazy.
Majd meglatjuk skacok. Nehez osszehoznom ezt az egeszet, de rajta vagyok. Es ha mar ott leszek, nem lesz kec-mec. Sima ugy a 2:55.
Én nem tudom elképzelni, hogy valaki aki az iveket sem ismeri rögtön 2:10 alá menjen..
Pláne utcai motorosként. Ha ilyet látnék, az életbe nem mennék többet pályára. És nem azért mert nekem kellett vagy 10 alkalom hozzá... Hanem mert annyira szégyelném magam....
Erről sokat beszéltünk. Az elmélet meg a gyakorlat az teljesen más. Nem lehetetlen elérni a 2.10-et, de ez igen keveseknek sikerül. Én nem ismerek ilyet. De tudom, hogy NEM LEHETETLEN! Azon persze nem csodálkoztam, hogy nekem nem sikerült.
Ha majd mész ki, akkor mindenképpen tudasd velem, mert szeretnék ott lenni és az elsők között gratulálni ha sikerül. Ha meg nem, akkor megiszunk egy üccsit vagy valamit. Na meg legalább személyesen is megismerjük egymást.
Olvass viszza. A vita minden bizonnyal arrol szol, hogy a Hungaroring egy igen trukkos palya. Alapjaba veve a 2:10 a palyacsucs 117%-a, ami nem lenne egy teljesithetetlen limit (merthogy szerintem a palyamotorozasban 10% mar igen nagy kulonbseg). Viszont a H-Ringen minden bizonnyal igen nehez egy ilyen idot csinalni, a palya igen sajatos jellege miatt.
En majd megmerkozok jovore mint elso palyazo es leirom majd a tapasztalataimat.
Én még nem láttam ilyet, de ettől függetlenül sem mondta senki sem, hogy lehetetlen. De, hogy sima ügy lenne az hülyeség. Persze van olyan akinek sima ügy, de a nagy átlagnak kb. úgy 99%-nak nem az. Láttam pár jó motorost akik utcán igen jól produkáltak és a pályán azért nem ment nekik első nap a 2.10. Na meg nem lennék meglepődve ha más pályán már ment volna. Ott meg azért már rá lehet érezni a féktávokra és a kigyorsításokra. Az meg sokat számít hidd el. Ettől függetlenül jól ment a srác.
Rá pl. joggal mondható, hogy az egyik leggyorsabb amatőr:
, de neki sem ment a 2.10, csak a 2.13 elsőre. Az 55-re lemenni meg nem szerencse kérdése. Sokat motoroztam a H.Ringen mikor lementem a P.Ringre és ott első napon mentem 2.14-et ami kb 2.10-nek felel meg a H.Ringen. De ha ott mentem volna elsőre pályán akkor a közelében sem lettem volna a 2.14-nek. Na mondjuk én nem vagyok egy őstehetség.
Véleményed természetesen lehet mindenről, de sima ügynek mondani valamit,amit nem is própáltál az nem okos dolog.
Majd meglatjuk skacok. Nehez osszehoznom ezt az egeszet, de rajta vagyok. Es ha mar ott leszek, nem lesz kec-mec. Sima ugy a 2:55.
Pláne utcai motorosként. Ha ilyet látnék, az életbe nem mennék többet pályára. És nem azért mert nekem kellett vagy 10 alkalom hozzá... Hanem mert annyira szégyelném magam....
En majd megmerkozok jovore mint elso palyazo es leirom majd a tapasztalataimat.
http://youtu.be/GMWn3BPlZM0
Rá pl. joggal mondható, hogy az egyik leggyorsabb amatőr:
Véleményed természetesen lehet mindenről, de sima ügynek mondani valamit,amit nem is própáltál az nem okos dolog.
Látjátok a kommentben azt írja a srác először van pályán és miért is kételkednék?! Sztem sima ügy elsőre 2:10en belül menni a Hringen.
középső részben az öreg alakít.csak mert szereted...
http://youtu.be/eByrWozqvaY