kezelhetővé teszik vagy a yamahát meg hondává alakították jövőre lehet a mezőny nagy része hondával fog menni ezekután csak arra tudok következtetni
ha jobban átgondoljuk Rossi fejlesztette a hondát Stonernak most meg megcsinálják a Ducattit is csak nehogy néhány év múlva visszaüljön rá Stoner
Az volt a duma, hogy Stoner CSAK a Ducati miatt lett VB 2007-ben. Ez nyilvanvalo butasag. Az igazsagtartalma annyi, hogy 2007-ben a Ducati utokepesebb volt, mint a tovabbi evekben (persze csak Stoner Ducatija). Az utokepesseg abban jelentkezett, hogy a Ducati volt a legnagyobb teljesitmenyu motor, igy a szamos tobbi problema ellenere az ugyes gyerek gyozelemre tudta vinni kulonosebb erolkodes nelkul (ez csak az o szintjen ertendo, a tobbi Ducatis esett-kelt). A tovabbi evekben fokozatosab kiforrt a tobbi 800-as gep is motorero tekinteteben, vezethetoseg tekinteteben viszont sokkal jobbak lettek a Ducatinal. Relativan nezve a Ducati eddig sem jo motorja katasztrofalisan rossza valt (a tobbihez kepest). Stoner probalta tartani a lepest. Sajat kepessegeinek koszonhetoen egyedul az O duksija rendre 8-10 hellyel (tehat 50mp-el) volt elorebb a tobbinel, de ez mar csak ritkan volt eleg a gyozelem, aztan mar a dobogohoz se nagyon. Ha tobbet probalt, esett - es nem kimelte magat, szegecselt kezzel, meg egyeb dolgokkal magaban rajthoz allt. Lathatoan frusztralt volt a srac es valoszinuleg a mernokokre volt ideges. A rejtejes betegseg idejen kezdtek korvonalazodni azok az atigazolasok mind csapat, mind versenyzo szinten, amit ma latunk - konnyen lehet, hogy nem akart a sajat jovoje ellen dolgozni egy halatlan csapatnal. Kicsit miszterikus, de elkepzelheto, hogy a tavaj eveleji "varatlanul elment a motor eleje" bukassorozat Stoner reszerol nem kizarolag az ugyetlensege (vagy a tenyleg rossz motor muve). Elkepzelheto, hogy nem volt hajlando azt a futomuvet versenyen tesztelni, amirol mar tudta, hogy Rossi fogja megkapni. Mikor a csapat latta, hogy ahanyszor beprobalkoznak, Casey annyiszor veri foldhoz a motort, akkor ev vegen nagy duzzogva visszaraktak neki a regi villapart. 3 gyozelem zsinorban ev vegen, amiota pedig a Hondan ul, nincs kerdes... Rossi pedig azt sem tudja kihozni a Ducatibol, amit Stoner ki tudott. Ezert Burgessel at is alakitjak szepen Yamahava, hiaba mondjak, hogy nem.
Én meg a lepattanó lasztisok vérét pályázom meg néha. De a vak fanatikusok valóban megérdemlik az eléjük lógatott répát.
A ducati valamikor korábban volt nagyon jó, talán még az 1000-es korszakban, persze jól motorozható akkor se annyira, de emlékszem, volt pár hosszú egyenes, ahol a japók labdába se rúgtak (asszem amikor a szeleprugós vezérlés már kevés volt és a desmo ellenszere még nem került prototípus-fázisba). Meg abban is igazad van, hogy volt amikor azért feküdt el Stoner, mert leért a lábtartó, az már mekkora blamázs a mérnökök részéről..? Lehet nem volt beteg, csak megmondta, hogy amíg nem csinálnak ezt-azt a motoron, addig szerezzen pontot a csapattársa?
Nekem a kedvenc versenyzőm Troy Bayliss marad, hogy megetette az egész bandát beugróként...
Elkezdte elodjet (Stonert) utanozni. Folyton elmegy neki a Ducati eleje (ma is ez tortent). Mint tudjuk, ilyesmi Rossival egyebkent sem fordulhat elo, a Ducati pedig nagyon jo motor, az eddig bukasok csak Stoner idegbajanak voltak koszonhetoek... Lehet, hogy fertozo a dolog es a betegseget a Ducati terjeszti...
En csak a kommenteloknek szivom a veret, megerdemlik...!
Mely tények utalnak erre? Ismered esetleg, és kezd megváltozni, türelmetlenül válaszol, ha kérdezed? A pszichológia egyébként szakterületed? Szakirodalmából melyik könyvet javasolnád a motoGP versenyzők TV-s diagnosztizálására?
Kivancsi lennek azoknak a velemenyere, akik anno savaztak Talmat a 4 mp-es lemaradasa utan. Most Rossi 2 mp-el van lemaradva. Persze most valtozo idojarasi korulmenyek voltak, de valahogy megiscsak a papirformat latjuk, tehat hiba nincsen. Szamomra sohasem unalmas egy motogp futam, mert en a motorosok technikajat figyelem - az apro csuszasokat es korrigalasokat - ez pedig akkor is lathato, ha eppen nincsen csata. Stoner esetleges gyozelme pedig szamomra tokeletesen megfelel!
Nem is merek replikázni neki . Figyeled a sok felkiáltó jelet mindenhol? Még a kérdőjel helyett is azt használja, annyira ideg a pali.
Na meg persze én többet ki nem ejtem a dukáti szót soha a számon mert őkelme így akarja.
Urak!Nem Ti osszátok az észt véletlenül a Moto GP.-ben!
A Honda úgy ahogy van tönkeb@sz mindenkit,aminek ideje!
Ne dukátizzon senki,mert leszállópályán van!Rossi a futottak még kategóriában lesz.
Azért a sok ha!Ha Mari néninek pöcse volna,Mari bácsinak hívnák!
egy állat, legalább izgalmas az edzés
ha jobban átgondoljuk Rossi fejlesztette a hondát Stonernak most meg megcsinálják a Ducattit is csak nehogy néhány év múlva visszaüljön rá Stoner
A ducati valamikor korábban volt nagyon jó, talán még az 1000-es korszakban, persze jól motorozható akkor se annyira, de emlékszem, volt pár hosszú egyenes, ahol a japók labdába se rúgtak (asszem amikor a szeleprugós vezérlés már kevés volt és a desmo ellenszere még nem került prototípus-fázisba). Meg abban is igazad van, hogy volt amikor azért feküdt el Stoner, mert leért a lábtartó, az már mekkora blamázs a mérnökök részéről..? Lehet nem volt beteg, csak megmondta, hogy amíg nem csinálnak ezt-azt a motoron, addig szerezzen pontot a csapattársa?
Nekem a kedvenc versenyzőm Troy Bayliss marad, hogy megetette az egész bandát beugróként...
Elkezdte elodjet (Stonert) utanozni. Folyton elmegy neki a Ducati eleje (ma is ez tortent). Mint tudjuk, ilyesmi Rossival egyebkent sem fordulhat elo, a Ducati pedig nagyon jo motor, az eddig bukasok csak Stoner idegbajanak voltak koszonhetoek... Lehet, hogy fertozo a dolog es a betegseget a Ducati terjeszti...
En csak a kommenteloknek szivom a veret, megerdemlik...!
Sziasztok
Na meg persze én többet ki nem ejtem a dukáti szót soha a számon mert őkelme így akarja.
A Honda úgy ahogy van tönkeb@sz mindenkit,aminek ideje!
Ne dukátizzon senki,mert leszállópályán van!Rossi a futottak még kategóriában lesz.
Azért a sok ha!Ha Mari néninek pöcse volna,Mari bácsinak hívnák!
Talma lehet még idén...