Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

iannóne lótosz nyekk pilótosz
nem nem én arra értettem mikor féktávon felvette a hátulját mint a régi 500-ok ét, és úgy driftelt mint mike doohan a kanyar közepétől.
Ez a pulifeju meg sok bosszusagot fog okozni nekem. Nagyon jo motoros! Remelem Casey csak elaludt vagy ilyesmi.
Elkiabáltad, hahaha.
sztónernek megint elgurult a gyóccer
egy állat, legalább izgalmas az edzés
losz pilótosz NO1: sztoner.
kezelhetővé teszik vagy a yamahát meg hondává alakították jövőre lehet a mezőny nagy része hondával fog menni ezekután csak arra tudok következtetni
ha jobban átgondoljuk Rossi fejlesztette a hondát Stonernak most meg megcsinálják a Ducattit is csak nehogy néhány év múlva visszaüljön rá Stoner
ÁRRÍÍBÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kárel ábráhám
épp most mutatták itt rossi és edvards esését! ÉLŐBEN!
Az volt a duma, hogy Stoner CSAK a Ducati miatt lett VB 2007-ben. Ez nyilvanvalo butasag. Az igazsagtartalma annyi, hogy 2007-ben a Ducati utokepesebb volt, mint a tovabbi evekben (persze csak Stoner Ducatija). Az utokepesseg abban jelentkezett, hogy a Ducati volt a legnagyobb teljesitmenyu motor, igy a szamos tobbi problema ellenere az ugyes gyerek gyozelemre tudta vinni kulonosebb erolkodes nelkul (ez csak az o szintjen ertendo, a tobbi Ducatis esett-kelt). A tovabbi evekben fokozatosab kiforrt a tobbi 800-as gep is motorero tekinteteben, vezethetoseg tekinteteben viszont sokkal jobbak lettek a Ducatinal. Relativan nezve a Ducati eddig sem jo motorja katasztrofalisan rossza valt (a tobbihez kepest). Stoner probalta tartani a lepest. Sajat kepessegeinek koszonhetoen egyedul az O duksija rendre 8-10 hellyel (tehat 50mp-el) volt elorebb a tobbinel, de ez mar csak ritkan volt eleg a gyozelem, aztan mar a dobogohoz se nagyon. Ha tobbet probalt, esett - es nem kimelte magat, szegecselt kezzel, meg egyeb dolgokkal magaban rajthoz allt. Lathatoan frusztralt volt a srac es valoszinuleg a mernokokre volt ideges. A rejtejes betegseg idejen kezdtek korvonalazodni azok az atigazolasok mind csapat, mind versenyzo szinten, amit ma latunk - konnyen lehet, hogy nem akart a sajat jovoje ellen dolgozni egy halatlan csapatnal. Kicsit miszterikus, de elkepzelheto, hogy a tavaj eveleji "varatlanul elment a motor eleje" bukassorozat Stoner reszerol nem kizarolag az ugyetlensege (vagy a tenyleg rossz motor muve). Elkepzelheto, hogy nem volt hajlando azt a futomuvet versenyen tesztelni, amirol mar tudta, hogy Rossi fogja megkapni. Mikor a csapat latta, hogy ahanyszor beprobalkoznak, Casey annyiszor veri foldhoz a motort, akkor ev vegen nagy duzzogva visszaraktak neki a regi villapart. 3 gyozelem zsinorban ev vegen, amiota pedig a Hondan ul, nincs kerdes... Rossi pedig azt sem tudja kihozni a Ducatibol, amit Stoner ki tudott. Ezert Burgessel at is alakitjak szepen Yamahava, hiaba mondjak, hogy nem.
Én meg a lepattanó lasztisok vérét pályázom meg néha. De a vak fanatikusok valóban megérdemlik az eléjük lógatott répát.
A ducati valamikor korábban volt nagyon jó, talán még az 1000-es korszakban, persze jól motorozható akkor se annyira, de emlékszem, volt pár hosszú egyenes, ahol a japók labdába se rúgtak (asszem amikor a szeleprugós vezérlés már kevés volt és a desmo ellenszere még nem került prototípus-fázisba). Meg abban is igazad van, hogy volt amikor azért feküdt el Stoner, mert leért a lábtartó, az már mekkora blamázs a mérnökök részéről..? Lehet nem volt beteg, csak megmondta, hogy amíg nem csinálnak ezt-azt a motoron, addig szerezzen pontot a csapattársa?
Nekem a kedvenc versenyzőm Troy Bayliss marad, hogy megetette az egész bandát beugróként...

Elkezdte elodjet (Stonert) utanozni. Folyton elmegy neki a Ducati eleje (ma is ez tortent). Mint tudjuk, ilyesmi Rossival egyebkent sem fordulhat elo, a Ducati pedig nagyon jo motor, az eddig bukasok csak Stoner idegbajanak voltak koszonhetoek... Lehet, hogy fertozo a dolog es a betegseget a Ducati terjeszti...

En csak a kommenteloknek szivom a veret, megerdemlik...!
Mely tények utalnak erre? Ismered esetleg, és kezd megváltozni, türelmetlenül válaszol, ha kérdezed? A pszichológia egyébként szakterületed? Szakirodalmából melyik könyvet javasolnád a motoGP versenyzők TV-s diagnosztizálására?
Rossi egyre tobbet bukik. Ideggyenge. Pszichodokira lenne szuksege.
Ki hitte volna...!
Talmát és Rossit nem kéne össze hasonlítani mert van különbség etnikailag meg tudásban is.

Sziasztok
Kivancsi lennek azoknak a velemenyere, akik anno savaztak Talmat a 4 mp-es lemaradasa utan. Most Rossi 2 mp-el van lemaradva. Persze most valtozo idojarasi korulmenyek voltak, de valahogy megiscsak a papirformat latjuk, tehat hiba nincsen. Szamomra sohasem unalmas egy motogp futam, mert en a motorosok technikajat figyelem - az apro csuszasokat es korrigalasokat - ez pedig akkor is lathato, ha eppen nincsen csata. Stoner esetleges gyozelme pedig szamomra tokeletesen megfelel!
Ha azt nézed, hogy 0,1 sec több, mint egy motorhossz, akkor nem biztos, hogy 1,5 sec / kör esetén izgalmas versenyre számíthatsz.
Remelem ez a foleny kitart vasarnapig. Nagyon fincsi!
Ha valaki tudna egy tuti linket a ma esti WSBK futamokra azt megköszönném ( ma este 1 futam 20:00 óra 2 futam 23:30)
Nem is merek replikázni neki . Figyeled a sok felkiáltó jelet mindenhol? Még a kérdőjel helyett is azt használja, annyira ideg a pali.
Na meg persze én többet ki nem ejtem a dukáti szót soha a számon mert őkelme így akarja.
Visszatalált emberünk
Urak!Nem Ti osszátok az észt véletlenül a Moto GP.-ben!
A Honda úgy ahogy van tönkeb@sz mindenkit,aminek ideje!
Ne dukátizzon senki,mert leszállópályán van!Rossi a futottak még kategóriában lesz.
Azért a sok ha!Ha Mari néninek pöcse volna,Mari bácsinak hívnák!
Talma Bumeránban ismét... ITTTTTTTTTT

Talma lehet még idén...
Madárcsontozat...............