Mert a Magyar nép szarik a fejére. Akik tavaly év végén mögötte végeztek mindnek lett helye mert támogatták őket. Pl. Di Meglio tavaly 20-ik lett és ott van most is, Corti 25-ik lett és van motorja és még sorolhatnám. (És ezek az emberek most sincsenek sehol.)
Talma 6-ik lett összetettben és nincs motorja. Nem Ő a világ legjobb motorosa de ennél biztos, hogy többet érdemel.
1 kérdés csak.Miért jött el a gp ből?Miért nem ért el eredményt a király kategóriában és a moto2 ben.A lehetőség adott volt számára a moto2 ben is és nem is akármilyen csapatban?.Miért nem szponzorálják őt is úgy mint a többi versenyzőt?
Ne érts félre ezek csak kérdések.Én szeretem Talmát és szeretni is fogom csak nem értem azokat a dolgokat ha ö a világ egyik legjobb motorosa akkor most mért otthon nyaral mért nem versenyzik a magyar népért.
már megtaláltam köszi és nem sírok.Ha elolvastad volna amit írok akkor értenéd.Leírom neked külön.Eurosport 2 szoktam nézni úgy mint most is.De valahogy valami nem stimmelt mert rossi a Yamahával ment.érted már?
Szerintem meg Talma a király. Stoner meg a többi mehet a levesbe. Bármikor kirázza a kisujjából Stonert meg Rossit. Nagy szerencséjük, hogy nincs ott a Hondánál.
Én nem vitatom Stoner megérdemelt VB címet (Haydenét inkább). Csak felhívtam egy tényre a figyelmet. Én egyformán örülök ha Stoner, Rossi vagy éppen Lorenzo a bajnok. Ezek a srácok bajnoknak születtek. A többiek is kurva jó motorosok de mégis hiányzik belőlük valami.
De, nyilvan. Elfelejtettem, hogy Stonernak nem csak a motorja, de a gumija is a legjobb volt 2007-ben, a tobbiek orultek, hogy korbeertek. Akkor viszont Loris Capirossi volt mazsola, mert 200 ponttal kevesebbet szerzett, mint Stoner a tobbi Ducatirol nem beszelve. Pedig Capirossi volt az 1. szamu pilota, a motor neki volt fejlesztve. Stoner csak az atigazolasi szakasz vegen kerult oda. Gondolom Te ezt akarod mondani, nem? ...
szerintem ezt a téma már ki lett tárgyalva, megrágtuk, kiköptük,elmúlt!
ha favarró nem is motorozik, de legalább benne él, ő mondta, megkeresték őt hogy egy újonnan induló alakulat szívesen látná talmaxit a motorján. ő továbbította a felkérést,mert talmaxi felmondott neki de segíteni akart rajta, nem kellett a biztos indulás joga , hát puff. ugyan azzal a blokkal és elektronikával fut mindenki, szerinte egy kezdő alakulattal is befért volna az első tízbe,na fene , onnan már talmaxin múlott volna a jó eredmény.
ne ültessük most már talmát sehová, élvezzük a többiek produkcióját.
Talma 6-ik lett összetettben és nincs motorja. Nem Ő a világ legjobb motorosa de ennél biztos, hogy többet érdemel.
Ne érts félre ezek csak kérdések.Én szeretem Talmát és szeretni is fogom csak nem értem azokat a dolgokat ha ö a világ egyik legjobb motorosa akkor most mért otthon nyaral mért nem versenyzik a magyar népért.
Köszi a segítséget
szia
Tudsz adni egy linket ami jó is?
Érdekes mert rossi a yamahával megy.Talán lemaradtam valamiről?
ha favarró nem is motorozik, de legalább benne él, ő mondta, megkeresték őt hogy egy újonnan induló alakulat szívesen látná talmaxit a motorján. ő továbbította a felkérést,mert talmaxi felmondott neki de segíteni akart rajta, nem kellett a biztos indulás joga , hát puff. ugyan azzal a blokkal és elektronikával fut mindenki, szerinte egy kezdő alakulattal is befért volna az első tízbe,na fene , onnan már talmaxin múlott volna a jó eredmény.
ne ültessük most már talmát sehová, élvezzük a többiek produkcióját.
Vagy nem?