Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyit pontosítanék, hogy Simoncelli gyári motorral megy.
Mondjuk ez pont nem jelent semmit. Sic kifékezte kívülről, oké. De mégis mit kellett volna csinálnia Pedrosának, ha neki nem volt már esélye a talpon maradáshoz, minthogy bekanyarodik? (vagy ha gondolatolvasó és tudja, h sic bizony lapra teszi a gépet; ebben az esetben ha nem engedi el a féket, akkor talán meg van mentve a dolog)
Nem kívánok vitába bonyolódni: Éppen most olvastam el a Motogp.com oldalon a Sic, meg a Ped. nyilatkozatát. A Sic. ugyan azt mondta ahogy én láttam. Én vele értek egyet. Sajnálom a Rózsit, de most nem volt igaza.
Sok dolog lehetséges. az eset Kérdés, hogy:
- Aki a belső íven van, az szokta elengedni a kívülről próbálkozót, ill. onnan tudni lehet, hogy az illető biztosan beveszi a kanyart, tehát el kellene engedni?
- Simoncelli íve keresztezte-e Pedrosáét?
- Pedrosa kapott-e lehetőséget arra, hogy befejezze a kanyart, azaz onnan lehetett volna tartani az ívet, szűkíteni rajta, stb?
- Ha eléd vágnak, mert pl. kifékeztek így (tehát aki előz, elvileg gyorsabb) és felegyenesíted a motort, mit csinálsz a gázzal, rátekered felegyenesítés közben? (ha nem tekered rá, és/vagy a másik gyorsabb, hogy éri mégis utol az első kereked?)
- Ha magad is kifékezed, azaz besokallsz kicsit, tovább gurulsz-e benn a kanyarban a szokásosnál, mielőtt elkezded csavarni a gázt?
Szvsz Pedrosa nem kapott lehetőséget a kanyar bevételére. Amire nem sok szükség volt, mert nem az utolsó körben voltak még, emellett a Pedrosa által futott
rekord ellenére eddigre már Sic volt fölényben és tisztán is meg tudta előzni, ill. azt meg is tudta volna ismételni.
Mellékesen most lehet, hogy nem tud indulni a következő futamon (P), pedig a nagyobb színfoltot jelent (pár előzést mindenképp, ha ő, ha őt), mintha Capirossit kellene hasonlóan nélkülözni, aki nemigen rúgott labdába.
Sic egy f..sz . Megy esőben első helyen, senki nem akarja megelőzni (nem hajtja a tatár), eldobja. Megy, és kényelmesen 2. lehet pár körön belül, erre kockáztat egy buktát (mert perec lehetett volna neki is, ha úgy jön ki). Mellesleg már több oldalról is kifejezték a stílusával kapcsolatos nemtetszést. Pedig azért az nem gyenge, ahogy alázza a nemgyárival a gyári csapatot... (ezért is biztos böki mások szemét).
Mar fejlodik. 1-ig elszamolt, ha megnezed, mert volt egy kis hatasszunet amikor odanyult, de vegul csak odab...ott neki. Lehet, hogy eloszor fejre akart utni.
ittapontittapontittapont :-D
meg hozzateszem hogy pedroza rosszul erzi magat, ha nincs a foldon
motogp kislanyok avagy paddddock girls:
lorenzina, stoncika, pedrozsi
ha mást nem is tapasztalatot, hogy következőleg számoljon el magába tízig mielőtt valami hülyeséget csinál
Lehet.
Nem a Sic volt a hülye szerintem. Hanem a Pedrózsi. Kívülről előzött a Sic, a kanyar bejáratnál már előrébb volt, láthatta a rózsi, de nem akart engedni egyik sem, a rózsinak meg muszáj volt mindenáron bemenni. Bent megijedt, hogy még sem lesz jó. Beleállított, össze akadt a Sic hátsókerekével majd a földrehuppant.
nem volt esélye utolérni az elsőt és nem fenyegették hátulról, ráért volna. de ez az összes "bűne"... nem mindenki született Vinalesnek, hogy 16 évesen is zseni módjára gondolkodjon a verseny hevében
A boxbol is nyert volna.
Szerintem hibátlanul csinálta amit csinált, csak így túl agresszív volt. Pl. ha vár egy-két kanyart vagy kört, akkor sokkal biztonságosabban tudott volna előzni mert ezzel a stílussal az ő kulcscsontja is eltörhetett volna ha Pedrosa kiviszi magával. A másik meg, hogy amúgy is gyorsabb volt. Nem fenyegette az a veszély, hogy lemarad Pedrosáról. Teremthetett volna egy korrektebb akciót Legalábbis szerintem
csak kérdezem....valaki elmondaná hogy itt mit hibázott Sic?
Arra volnék kíváncsi, hogy Simoncelli akkor is elhagyta volna-e a pályát, ha nem érnek össze Pedrosával! Mert a igen akkor bátran mondhatnánk, hogy ő rontott, így viszont úgy tűnik mindketten hozták a formájukat: Supersic az agresszív stílusát, Pedrosa a "gyenge" idegeit.
http://www.youtube.com/watch?v...
(Nem tudom meddig lesz fent a video, ezeket a dorna hamar leszedeti)
Azért ez engem is meglepett.Stoner meg a Hondák nem.Még Rossi sem, hiszen ő az isteni Vale. De a Yamaha tolató módban már inkább.
Érdekes, hogy egyik versenyről a másikra mekkora különbségek születnek.
Rossi végre dobogón
nem utolsó sorba Lorenzó előtt
Stonert valahogy sosem szerettem. Na persze elismerem, hogy kiváló versenyző de szerintem probléma van a fejében. Az ilyen megnyilvánulások nem méltóak a GP-be. Pont olyan ökör mint Biaggi. Adtam volna neki egy boxutcás rajtlehetőséget és aztán gondolkodhatott volna az eseten. Mert ez az 5000 eur olyan neki mint nekem 5000ft(vagy 1000). Na nem Randy pártján állok mert a pályán nem nézelődni kell. Most már csak az kell, hogy a doktor motorja javuljon egy kicsit és rögtön elő fog jönni a gyomor panasza is szegény ausztrálnak.
Pedrosa beszart,hogy körbemotorozza Simoncelli.....ha nem egyenesíti fel a motort megúszta volna.
ahogy érezed crazy, de itt több millió vagy százmillió néző látta láthatta az atrocitást, és a média ezen fog lógni. nem a motorsport javára válik ha már verseny közben is agresszió lát a néző, ha nem is motoros csak érdeklődő, szimpatizáns.
http://youtu.be/FfC28H3ria8 sem diplomatikus [/L] megoldást választja, ott még nem került elő a 36-os kúcs.
Ez a simo 1 barom!
Már épp kezdtem sajnálni Simoncellit, meg tetszett, ahogy a pattogó Jorget leosztotta múltkor, de nem telt bele 2 hét, és a nyalókásnak igaza lett. Sic egy őrült, pszichopata állat, kivégez midnenkit, aki a közelében van... Rossi-Dovi csata hatalmas volt, ja és megvan végre a dobogó. Alakul(gat)...
Köszi!
a premium tv-n MOST!
Hol?