a 125 és a moto2 hibátlanul futott, a motogp kezdetén összeomlott. ahogy leintették 1 perc múlva újra felállt.
ennyire nézett a moto gp, 18 pilóta több érdeklődést vonz mint a másik kettő összesen. pedig az ütközéseket kivéve nem volt jobb.
stonerhez visszatérve:van egy szabály:nem nézegetünk hátra,,főleg ha levezetőn vagyunk..és ha már hátranézünk,nem kezdünk el kacsázni,még jószándékból sem,mert aki hátulról jön gyorsabban,az majd variál.ezt azért kellene tudni-mindazoknak is akik stonert fikázzák..casey helyében én lehet inkább fejen csaptam volna..a boxban egy 36 os villással.
Igazából "csak" elcsapta Pedrosa Hondájának első kerekét és lement maga is a pályáról, nem pedig a normál íven folytatta. Pedrosának ez egy kulcscsonttörést jelent, biztos örül neki, most, hogy megreparálták a bal válla környékét és kezdte hasznát venni.
most az ő térfelükön pattog a labda,kell ez hogy izgalmasabb legyen a bajnokság. látszott stoneren hogy élvezte a mutatványt, és gyenge első szektor után is tudott pól időt menni.
szerintem a dukinál sem a babérokon ülnek, csak egy új fejlesztést nem tudnak ők sem a cilinderből prezentálni mondjuk azonnal, és nem lehet egy projektet csak úgy átollózni. nekik is lesz olyan, mint lett big bang gyújtás, úgy lesz váltó és jobb futómű is, de hiába a szuper technika ha nem mondja senki hogy erre tovább és mondjuk ért is hozzá.
ennyire nézett a moto gp, 18 pilóta több érdeklődést vonz mint a másik kettő összesen. pedig az ütközéseket kivéve nem volt jobb.
Hol tudnám megnézni a motogpét felvételről?
valószínű hogy a bsb után lessz egyböl
Ez után meg elkezdték most adni a BSB-t. Azután lenne a GP?
Ezen a linken nézem:
http://www.veemi.com/embed.php...
motogp most
A mostani fejlesztések zömét fél év múlva dobhatják a kukába.