Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most kezdődik az ismétlés.
a 125 és a moto2 hibátlanul futott, a motogp kezdetén összeomlott. ahogy leintették 1 perc múlva újra felállt.
ennyire nézett a moto gp, 18 pilóta több érdeklődést vonz mint a másik kettő összesen. pedig az ütközéseket kivéve nem volt jobb.
stonerhez visszatérve:van egy szabály:nem nézegetünk hátra,,főleg ha levezetőn vagyunk..és ha már hátranézünk,nem kezdünk el kacsázni,még jószándékból sem,mert aki hátulról jön gyorsabban,az majd variál.ezt azért kellene tudni-mindazoknak is akik stonert fikázzák..casey helyében én lehet inkább fejen csaptam volna..a boxban egy 36 os villással.
simoncelli most épp pedrózsi skalpját gyűjtötte be, egy kulcs csont töréssel megfejelve. stóner ököllel bevitt ütése ahho képest simogatás.
Igazából "csak" elcsapta Pedrosa Hondájának első kerekét és lement maga is a pályáról, nem pedig a normál íven folytatta. Pedrosának ez egy kulcscsonttörést jelent, biztos örül neki, most, hogy megreparálták a bal válla környékét és kezdte hasznát venni.
Sziasztok!
Hol tudnám megnézni a motogpét felvételről?
Itt a fórumon raktak ki egy linket,most ott néztem,mert a digi tv,nem adta élőbe...
te hol a bánatba szoktad nézni?
aki szerint az büntetendő volt, az nézzen már bele egy BSB futamba
Mo st lett vége...
én ugytudom hogy fél 4-kor lessz a gp
valószínű hogy a bsb után lessz egyböl
Ez a Márcógyrek nem finomkodott a Pedrosával
http://totalbike.hu/hirek/2011/05/15/stoner_duhkitorese_5000_eurot_ert/
Sziasztok most lett vége a MOTO 2 nek.
Ez után meg elkezdték most adni a BSB-t. Azután lenne a GP?
Ezen a linken nézem:

http://www.veemi.com/embed.php...
összeszedtünk vagy egy tucat linket, többet is találsz, ami frankón működik: MotoGp közvetítés Online
terolnak nem mondták meg hogy "mans"-ban az nyer aki az utolsó kanyarkombinációt a második helyen kezdi.
125-öt mooooost!
nekem fut, köszönöm.
link
motogp most
viszont fogod látni az utcai motorokban, még ha nem is teljesen azt.
Szerintem erre az évre már nem gyúrnak euró tízmilliókat.
A mostani fejlesztések zömét fél év múlva dobhatják a kukába.
most az ő térfelükön pattog a labda,kell ez hogy izgalmasabb legyen a bajnokság. látszott stoneren hogy élvezte a mutatványt, és gyenge első szektor után is tudott pól időt menni.
szerintem a dukinál sem a babérokon ülnek, csak egy új fejlesztést nem tudnak ők sem a cilinderből prezentálni mondjuk azonnal, és nem lehet egy projektet csak úgy átollózni. nekik is lesz olyan, mint lett big bang gyújtás, úgy lesz váltó és jobb futómű is, de hiába a szuper technika ha nem mondja senki hogy erre tovább és mondjuk ért is hozzá.