Valentino Rossit. Annyi közöm van hozzá, hogy úgy gondoltam finoman szóvá teszem neked mire te rádupláztál. Attól, hogy valaki nem Rossi rajongó még nem kell gyökér módon szólni. És ha azt is gondolták sokan amit te, csak te voltál annyira ostoba végbél lény, hogy azt le is írtad.
A közmondás amit idéztél annak a végén a virrad szó helyett a pirkad szó a helyes. Persze ha kijavíthatlak téged (nem engedélyt kértem, ne örüljél).
A családozást meg egyéb bunkó dolgokat is te kezdted. Na ennek tudatában sétáljál el innen a kocsmába. Persze csak ha tudod mi az a séta. Mert világi nagy paraszt létedre te csak mész és jó nagyokat lépsz.
És ebben a hozzászólásomban kit sértettem meg!Mi közöd rossihoz?Keresztapád?Nem vagyok a gondolattal egyedül,mert nem mindeki 46-s rajongó!És nem a hozzászólókra írtam!Erre mondják!
Ha hallgattál volna bölcsebb lennél!
Na,de mondhatom én a vaknak,hogy virrad!
Sőt amíg a családom békén hagytátok semmit nem írtam!Roskadj magadba,és a mentő vigyen el!
Nnna, akkor még egyszer.
Ez a 2012-es Ducati Desmosedici GP12 első pályatesztje.
A dynopadon már "kivallatták", ez is maradt (mint a hangjából is hallani) big-bang gyújtássorrendű.
Állítólag a kerekesszékes zseni, Filippo Preziosi nem használta ki a lehetséges 1000 köbcentit, azt suttogják, hogy 930 körül van a lökettérfogat, mert a 81 milliméteres furattal (a jövőévi szabályzatban kőbevésett érték) ezt találta ideálisnak.
Teljesítményéről és nyomatékáról nagyokat hallgatnak, de Rossi azt mondta, hogy nagyon kellemeseket lehet vele erőből csúsztatni a kigyorsításokon.
Onnan kezdődött te ostoba, hogy egy Valentino Rossit leszarembereztél meg kívántad neki, hogy szakadna bele valakibe a válla. Innen kezdődött te emlékezetkieséses majom . INNEN! És ha te úgy érzed ezt neked szabad akkor ne sértődjél meg azon ha azt írom elmentek neked otthonról. Inkább kértél volna elnézést. De mivel ész nem sok van abban a tök fejedben ezért te inkább rádupláztál mint egy hisztis kis pöcs akinek elvették a játékát. Na menj és főzessél magadnak valamit és húzzál innen te bátortalan agyhalott.
Játszál otthon magaddal amőbát.
Ugyan már miért mondod ezt?
Hörpizotya alias fröccsös zotya ahogyan a kocsmában hívják otthon, bármit mondhat. Akkor sem veszi észre ha már ezren mondják milyen buta ember.
Na meg vannak akik a közepébe csöppennek,és fingjuk sincs,hogy kezdődött,mert lusták visszaolvasni!Aztán öklendezik valamit oszt kész!attól az utálat még kölcsönös!
Sztem nem gáz. De csak a magánvéleményem.
Az ilyen fórumok közös tulajdonsága, h mindig előkerülnek olyan felhasználók, akik a való életben, szemtől szemben még gondolni sem mernének olyan dolgokat, amit itt más embereknek beírogatnak.
Am objektívan nézve elég szórakoztató
Túlértékeled a testi adottságaid!Ne verd már annyira magad!
Ha meg ideges vagy mezítláb nekifutásból rúgjál bele egy kőtömbbe!
Ne félj elmúlik a dühöd!
Na mielőbbi gyógyulást a ZoleeHRC fóbiátokból!
Ez eléggé valószínű.
Tegnap kipróbálta a 2012-es ezrest és nagyon tetszett neki már most, azt mondja, hogy sokkal jobban motorozható mint az idei gépe.
A közmondás amit idéztél annak a végén a virrad szó helyett a pirkad szó a helyes. Persze ha kijavíthatlak téged (nem engedélyt kértem, ne örüljél).
A családozást meg egyéb bunkó dolgokat is te kezdted. Na ennek tudatában sétáljál el innen a kocsmába. Persze csak ha tudod mi az a séta. Mert világi nagy paraszt létedre te csak mész és jó nagyokat lépsz.
M-E-N-J E-L E-B-B-Ő-L A T-O-P-I-K-B-Ó-L!
Ha hallgattál volna bölcsebb lennél!
Na,de mondhatom én a vaknak,hogy virrad!
Sőt amíg a családom békén hagytátok semmit nem írtam!Roskadj magadba,és a mentő vigyen el!
Ez a 2012-es Ducati Desmosedici GP12 első pályatesztje.
A dynopadon már "kivallatták", ez is maradt (mint a hangjából is hallani) big-bang gyújtássorrendű.
Állítólag a kerekesszékes zseni, Filippo Preziosi nem használta ki a lehetséges 1000 köbcentit, azt suttogják, hogy 930 körül van a lökettérfogat, mert a 81 milliméteres furattal (a jövőévi szabályzatban kőbevésett érték) ezt találta ideálisnak.
Teljesítményéről és nyomatékáról nagyokat hallgatnak, de Rossi azt mondta, hogy nagyon kellemeseket lehet vele erőből csúsztatni a kigyorsításokon.
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.y
outube.com/watch?v...
Játszál otthon magaddal amőbát.
Kár érte...
Mindegy, Dottore forevör...
Hörpizotya alias fröccsös zotya ahogyan a kocsmában hívják otthon, bármit mondhat. Akkor sem veszi észre ha már ezren mondják milyen buta ember.
Belinkeltem Tesztvideókat, de azok is elsikkadnak ettől a sokoldalas szarakodástól.
menekülnek,mint az ördög a szenteltvíz elöl!Suttyó vagy öcsike!
Az ilyen fórumok közös tulajdonsága, h mindig előkerülnek olyan felhasználók, akik a való életben, szemtől szemben még gondolni sem mernének olyan dolgokat, amit itt más embereknek beírogatnak.
Am objektívan nézve elég szórakoztató
Ha meg ideges vagy mezítláb nekifutásból rúgjál bele egy kőtömbbe!
Ne félj elmúlik a dühöd!
Na mielőbbi gyógyulást a ZoleeHRC fóbiátokból!
http://www.youtube.com/watch?v...
Tegnap kipróbálta a 2012-es ezrest és nagyon tetszett neki már most, azt mondja, hogy sokkal jobban motorozható mint az idei gépe.