Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fuvatni voltam !
Mi a retvák van veled? El vagy tűnve.
HRC?
Megvagyok. Azért írtam neked a választ, mert én ugyan ezt akartam kérdezi tőled. Még elő sem szedtem a motort. Talán a jövő héten lesz rá időm. De téged sem láttalak az OB-n.
Sonáj mi a tipli van veled?
Az bizony,le leszel vadászva
J amúgy tudja valaki hogy neten hol lehet nézni a futamot?
Tisztelt Hrc kolléga igen nagy tisztelettel kérlek ha már eddig bírtad hogy ne írogass ebbe a topicba légy szíves folytasd eme szép hagyomány és ha lehet bár nekem nem voltak ismerőseim az elhunyt motorosok tartsd őket tiszteletben mert úgy nézz ki akit a szádra veszel azt csak pocskondiázni tudod. De látom amikor már a saját topicotban megkérdik hogy (elgurult a gyógyszered?) akkor elég nehéz. Tudom te nem köszöngetsz minden motorosnak mint írtad ezután jó lenne ha eme szép szokásod kiegészítenéd hogy nem is írsz. Szerintem és még egyszer a legnagyobb tisztelettel ujjaid inkább orr piszkálásra használd.
Van olyan aki nem mer kiállni?
A képen látható használati eszköz pont egy IQ-val többel rendelkezik mint te. Csak a gyengébbek kedvéért, (természetesen rád gondolok.) a képen látható eszköz egy sima faék.
http://www.youtube.com/watch?v...
Ez nekem jobban bejön!
A Svéd meg szervezhetne egy box bajnokságot! Már azoknak akik ki mernek állni a másik ellen.
zotyika!
Mit látok, kitörölted a képeidet?
Tán csak nem megijedt a lelked?
Te egy egy igazi szánalmas vénember vagy.
Az egyetlen eredmény amit fel tudsz mutatni az a következő: A MAGAD EREJÉBŐL LETTÉL SENKI!
Tiplizzél és a fenyegetést hagyd arra akinek megvan hozzá a súlya.
Neked sem a súlyod sem bátorságod nincs ahhoz, hogy kiálljál magadért.
Szánalmas vagy.
De ha szeretnél elintézni természetesen felajánlom neked eme lehetőséget és szívesen találkozom veled.
Van akinek 1-2 év lesz!
7 perc az élet
Az adatlapon!Még élek!Nem tudni a jövőt,és van aki nem is fogja,majd a jelent sem.
Vadászidény fog következni!Az élet a fájdalmas a halál nem!2 év.
Lehet, hogy o sem...
Rossit lehet nem szeretni, de el nem ismerni, vagy leszolni...haaaat....pedig nem vagyok Rossi-fan...
7 perc kellett neked egy új név regisztrálásához,,,,észlény lehetsz
Ne játszad az agyad helyét zotyóka . A gomba letépésére is erősítést viszel.
hejjj láki lucsiánó:)))
Ne vetítsél zolika.
golyó..