Megvagyok. Azért írtam neked a választ, mert én ugyan ezt akartam kérdezi tőled. Még elő sem szedtem a motort. Talán a jövő héten lesz rá időm. De téged sem láttalak az OB-n.
Tisztelt Hrc kolléga igen nagy tisztelettel kérlek ha már eddig bírtad hogy ne írogass ebbe a topicba légy szíves folytasd eme szép hagyomány és ha lehet bár nekem nem voltak ismerőseim az elhunyt motorosok tartsd őket tiszteletben mert úgy nézz ki akit a szádra veszel azt csak pocskondiázni tudod. De látom amikor már a saját topicotban megkérdik hogy (elgurult a gyógyszered?) akkor elég nehéz. Tudom te nem köszöngetsz minden motorosnak mint írtad ezután jó lenne ha eme szép szokásod kiegészítenéd hogy nem is írsz. Szerintem és még egyszer a legnagyobb tisztelettel ujjaid inkább orr piszkálásra használd.
A képen látható használati eszköz pont egy IQ-val többel rendelkezik mint te. Csak a gyengébbek kedvéért, (természetesen rád gondolok.) a képen látható eszköz egy sima faék.
Te egy egy igazi szánalmas vénember vagy.
Az egyetlen eredmény amit fel tudsz mutatni az a következő: A MAGAD EREJÉBŐL LETTÉL SENKI!
Tiplizzél és a fenyegetést hagyd arra akinek megvan hozzá a súlya.
Neked sem a súlyod sem bátorságod nincs ahhoz, hogy kiálljál magadért.
Szánalmas vagy.
De ha szeretnél elintézni természetesen felajánlom neked eme lehetőséget és szívesen találkozom veled.
Ez nekem jobban bejön!
A Svéd meg szervezhetne egy box bajnokságot! Már azoknak akik ki mernek állni a másik ellen.
http://www.youtube.com/watch?v...
Lájkoljátok zolit.
Mit látok, kitörölted a képeidet?
Tán csak nem megijedt a lelked?
Az egyetlen eredmény amit fel tudsz mutatni az a következő: A MAGAD EREJÉBŐL LETTÉL SENKI!
Tiplizzél és a fenyegetést hagyd arra akinek megvan hozzá a súlya.
Neked sem a súlyod sem bátorságod nincs ahhoz, hogy kiálljál magadért.
Szánalmas vagy.
De ha szeretnél elintézni természetesen felajánlom neked eme lehetőséget és szívesen találkozom veled.
Rossit lehet nem szeretni, de el nem ismerni, vagy leszolni...haaaat....pedig nem vagyok Rossi-fan...