Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem lehetne béke? van enélkül is annyi szar az életben
Üdv Lacika! Ebben bízom én is , h a Doktor feljavítja az olasz fostalicskát még ebben a szezonban.
szia drága jajjjjj Istenem, miért nem lehet béke?
szombaton megyek Luckyhoz,úgy össze fogom verni a felségét,hogy tiszta vér lesz minden.....nehogy már rá haragudjon a felesége,mikor itt van neki a haverja...hánem?de!de te ezt sem érted,fogadjunk?
ZÉ!Rosszul teccik ismerni!Amúgy tőled nem várni mást,merta csordaszellem ugyebár?Na hm.
Tsókolom néni. Nagy általánosságban arról szól, viszont amelyik topikba kommentet ír háercé, ott perceken belül mindent felülír a szardobálás.
Írtam már,ha annyira faszgyerekek voltak,miért nem te lettél az áldozat?Ilyen tetűért nem kár!
igen persze,úgy van mi egymás feleségét szoktuk verni nem a sajátunkat
azért ő már letette azt a bizonyos dolgot az asztalra,,,,Rossi felülmúlhatatlan és kész!
Isten kategória és ha csak álmomban tudnék úgy motorozni,ahogy ő épp csak gurulgat a pályán,már az is nagy öröm lenne számomra.
Bár Lucky jobban megy,de ő egy másik kategória
Nem kell elhinni,mint ahogy azt sem,hogy ti milyen dolgos családszerető legények vagytok!nem veritek a családot inkább rugdossátok mi?
Egy hányadék banda vagytok,főleg te meg a lukoil!
Igen,merta (LóFőPöcsök!ide pofátlankodtak!Aztán orángután ordító
topicot csináltak!
igen persze,,,mindjárt dobok zsebkendőt,,,,,ne itt sajnáltasd magad,,,aki a családját tartaná el,az nem beszél ostobaságokat,,,most jössz egy hirtelen kitalált sztorival,hogy sajnáljunk?tényleg ezt akarod itt beadni?akkor miért beszéltél az elhunyt barátaimról olyan stílusban?akinek van agya,azt nem beszél a halottakról,főleg nem motorosokról,úgy ahogy te tetted......szóval menj a kurvaanyádba na,kotródj
37 évesen ekkora agresszivitás?Meg ne másold már írásaid!olyan szánalmas egyhangúak!Fos ,fasz szopás qrva,és kifújt?Én egyszerű ember vagyok,de ez nekem is unalmas te 37 éves 5 pujás papa!
ez a topik már régen nem arról szól, ami a címe tudom semmi közöm hozzá, csak úgy mondom
irigykedik,,,sehova nem tartozik,a társadolm kirekesztettje a patkányokkal és a csótányokkal beszélget,meg a kutyája bassza,miután leszopta azt....
Kisfiam!nekem az apám fiatalon halt meg+Itt maradtunk a húgommal,és anyámmal!Én dolgoztam a család fenntartásért!
Tudom nem illik,de ha az átszenderült haverod akkora fasza gyerek volt,miért nem veled történt!
Tudod "bőbőmajom"véletlenek nincsenek!Oka van mindennek!
mi 13-14 évesen nyomjuk te meg 2-3évesen talán,,,de a 11 hónapos fiam értelmesebb már most,mint te valaha leszel
többet elért nálad te fosarcú,,,,2 gyereket nevel és küzd az élet mindennapjaival,nem úgy min te,hogy anyád mellett ülve irkálsz itt,,,,,"hú,anyu,most erre mit írjak vissza"
ennyi?megmozdítottad a családtagjaidat ehhez a beszóláshoz?nagyon gyenge
Rossi egy kiváló versenyző. Messze van Ő még attól, hogy kiöregedettnek nevezze épeszű ember. Na az sem kétséges számomra, hogy nem volt neki még egy évadban annyi kemény ellenfele mint tavaly meg az elkövetkezendőkben. De én nem féltem Őt. Ha többet nem is nyer VB.-t amire azért nem fogadnék, számomra akkor is Ő lesz jó darabig A versenyző.
Szerintem második félévben ott lesz az elején, jövőre pedig behúzza a 10.ket és irány a superbike
De azért remélem még hamarabb jó lesz
Nem tud szegény lelkinyomoronc semmit. Egyszer zsidózik, máskor fasisztázik, majd disznóólazik meg amcsi motorosozik, mintha tudná melyik mit jelent. Na nem állítom, hogy a disznóólat nem ismeri, mert hallomásom szerint a mai napig abban lakik. Összefüggéstelen mondatai egyértelműen megmutatják, hogy igencsak alul van iskolázva szegény.
ugylegyen....de azért ez most kemény falatnak tűnik..de nem vitatom a tehetségét...mint ahogyan sumiét sem...bár ebben az országban az a menő, hogy ha valakinek valami már nem megy ugy mint fénykorban akkor azonnall leirják és egy fostalicska lesz..lásd Talma,Schumi és sorolhatnám..
pedig Talmára mekkora volt a rajongás amikor megnyerte az első versenyét..a faszom is felállt mikor néztem..mostanra pedig az emberek nagy része ezt elfelejtette..
Szerintem felhozza a Ducit..mint anno a Hondát, meg zongorásokat...