Te vagy az egyik szardobáló. Ha igazad van, akkor is felesleges hangoztatni, meg akkor is, ha nincs: a te igazad, ami a te érdekedet szolgálja. Ezzel a mondattal nyilván már alkottam magam ellen nálad egy előítéletet. Egy kérdéssor:
"amerikai náci motorosok"
1. Mekkora volt a legkisebb távolság közted és egy olyan motoros között? Amennyi Magyarország és az USA között van? Tudsz egyet megnevezni?
2. Ha esetleg első kézből nem tudod kik ők és mik, másodkézből (olyantól, aki már találkozott eggyel közülük) van információd? Meg tudod nevezni, hogy ki ismer egyet?
3. Tudsz angolul olvasni? Ha csak olvastál azokról a motorosokról, adnál pár linket?
4. Ha a fentiek közül egyikre se tudsz érdemleges választ, akkor miért hozod szóba őket mint összehasonlítási alap?
Ezekre elég egyébként, ha magadnak válaszolsz. Engem nem érdekel, mert ez a motogp-vel kapcsolatos önkifejezés "szakköre".
Hát ha téged megölnének itt mindenki tapsolna hozzá. Szerintem ezt még senki nem harcolta magának ki ilyen gyorsan. Szereted ha gyűlölnek? Akkor most biztos boldog vagy.
Most őszintén, ha nem érdekel, akkor miért foglalkozol velük? Ők egy baráti társaság és úgy beszélnek egymással ahogy akarnak! Nem is ismered őket de állandóan velük foglalkozol meg hasonlítgatot őket Kicsit már szánalmas...
Ez az egymást felüllicitáló, a saját igazat védő mentalitás nagyon sokat segít a motoros "társadalmon". Ha csak térfelenként 2 emberrel elfeledteti másik kettőről, hogy azok is motorosok és ez okból vannak itt, már értelmetlen.
Illene valami írott szabályt, amolyan motoros alkotmányt létrehozni, amihez lehet csatlakozni, meg lehet kívül maradni, de amin belül ez a szardobálás megszűnik (meg a másik sávjában nyomulás, stb.). A kívülálló egyéni kezdeményezés pedig, ha elér valamit, az a teljes kirekesztés. Ennek hiányában lehet álmodni ingyenes autópálya-használatot, vagy közlekedési parkokat gőzszelepnek (vagy csak elfogadható minőségű szerpentineket), de országos szinten még a teljes és egységes motoros társadalom is alig tud többet demonstráció nélkül, mint a lepkefing, nemhogy a 100-an 100 felé mentalitású.
Ez tényleg hülye.
Rossiakirály
érdekes lenne ha ebből a felállásból Rossi tudna valamit építkezni...ebből véleményem szerint idén nem lesz dukigyőzelem...
szívesebben megnézném a Kawasakinál...na az lenne egy igazi kihivás..azzal nyerni..
Nem tudom mi az (LFP)nem is érdekel,ge láttam egy-két dolgot,és
az amerikai "náci motorosokhoz"tudlak sorolni az egymással való
tiszteletlen kifejezéseitek miatt!Lassan már gyilkoltok is,vagy már meg is volt,mert az USA-ban az a belépő!Szelektálás nélkül kell ölni!
Gyereket,nőt időset tilos!Ezek lennétek"Vágó Istvánok2?
B@sszátok meg 40 egynéhány évesek 13-14 éves gyivis gyerekek színvonalán!Ez lenne nektek a játszótér?Szóval megáll az eszem az ilyen sertéstelepi takarmányozókon!Rajtad is Crazy!
Elég szomorú az,hogy iskolázott figurák úgy kommunikálnak egymással,másokkal ahogy te,meg a (lóFőPöcs4)!
Nem kell magyarázkodni,hogy egymás között!
A cigány attól cigány marad,hogy magyarul beszél!
te is a társadalom kisebbsé érzésben szenvedő tagja vagy aki ilyen "csókák"előtt akar nagyzolni!otthon,meg be az ágy alá!
mivel nem kedveljük egymást ezért valószínűleg tudok a dologról-amihez persze sok közöd nincs..mert ha lenne,tudnád hogy mi 4en alapítottuk az LFP-t.Az,hogy ott mi megy és mi megy a te fejedben ,az nem összehasonlítható.És azt is megmondom miért.Az történő dolgok és ennek csomagolása van akinek tetszik van akinek nem.Viszont ami körülötted pörög-no az senkinek sem.Igyekszem nem...ujrakezdem mert tüsszögnöm kellett...Igyekszem nem eklektikus ,autentikus és patetikus szavakat használni,mint Te-ugyanis nincs rá oly nagy szükségem hogy kibaszott okosnak tűnjek,mint magának HRC.Amugy egy pözsó vót..annak a rencáma..megint sírok
Szóval höröcö Zoli...menj, csapkodd ki a farkad vagy baszd meg a kutyád a hátsó ülésen-de ne szállj itt szembe mindenkivel,mert agyban a kisebbik fiam is leköröz Téged-pedig még a középsőt tolja.És nem az LFP mellett álltam ki.mert akit utálok azt nem szívlelem,,,,,de Téged....hogy is mondjam..:sajnállak.Ez a megfelelő kifejezés.na menek reggelilyé pilyjaccra
mit dadogsz fostos? ? ,,,remeg a kezed meg a fejed az Parkinson-kórtól és egy normális mondatot képtelen vagy leírni?!egy Ő betűben 4szer hibázol! ! !,,,nem itt kéne szívnod az oxigént,hanem abból a palackból,amit magad után húzol,mert annyira vén köcsög vagy már hogy fújtatsz mint egy skolnyik bicikli pumpa.....
Tényleg HRC ,az új járókereted megvan már?
Hibbant Remete Club,,,,menj vissza anyádba ,nyald ki fényesre belülről,azt csövezz ott a hátralévő idődben
Ja,csak nekem jól áll,mint neked a kutyád fasza a szádban!
Én egy művelt bunkó vagyok!tudok értelmesen beszélni,a környezetemhez tudok alkalmazkodni.De mivel te az emberiség legnagyobb zsákutcája vagy,így kénytelen voltam abban a stilsba írni,mint te,hogy egyáltalán felfogja a két és fél agysejtel rendelkező fejed,hogy miről beszélek,mert te nem tudsz felkapaszkodni arra a szintre,amelyben mi humanoidok kommunikálunk.
Te,mint a pöcegödör császára sosem fogod fel,mert hisz egy szarral kitömött szatyorban élsz.
Külvárosi mobil wcben reptéri rakodómunkás izzadt túrós,váladékos,faszát szopós buzi vagy,,,,meglátod mennyire fogom magam meghúzni,,,csak figyeljél kisfiam,,,te tejfölszőke köcsög....,szellemileg alultáplált genetika hulladék vagy....menjél aztán baszasd meg magad a kutyáddal,amíg nem kapod meg a gennyes gecit a szádba....na kotricselli a sportmotorról,mert nagyon unalmas vagy te baszadék
Látod milyen árulkodós?
Következő kajak beszólása a következő lesz: az én apukám az erősebb.
De akkor törlöm magam még a világhálóról is nem csak a sportmotorról. Megyek valami szigetre.
Szánalmasok vagytok "LóFőPöcsök",hogy még mindig itt tartotok egy hét után is!Lukinyúl!A vadászgörényem utánad kükdöm öcsike!
Kikie!Húzd meg magad!
CrazyJoe!A hallgatás néha bölcsesség!Ha visszaolvasol a kezdetekhez
Lukizolcs említi,hogy kicsit téged is utál!Ettől kapjál röhögő görcsöt!
Pá!
"amerikai náci motorosok"
1. Mekkora volt a legkisebb távolság közted és egy olyan motoros között? Amennyi Magyarország és az USA között van? Tudsz egyet megnevezni?
2. Ha esetleg első kézből nem tudod kik ők és mik, másodkézből (olyantól, aki már találkozott eggyel közülük) van információd? Meg tudod nevezni, hogy ki ismer egyet?
3. Tudsz angolul olvasni? Ha csak olvastál azokról a motorosokról, adnál pár linket?
4. Ha a fentiek közül egyikre se tudsz érdemleges választ, akkor miért hozod szóba őket mint összehasonlítási alap?
Ezekre elég egyébként, ha magadnak válaszolsz. Engem nem érdekel, mert ez a motogp-vel kapcsolatos önkifejezés "szakköre".