Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Látom egy vidám "csetelés" kellős közepébe csöppentem.Szoktatok a Moto GP-ről is dumálni ?
Izgalmas hétvégék elé nézünk.Sumi a gyenge Mercivel ( Német autó Német pilóta) próbál bizonyítani. Rossi a gyenge Ducival ( Olasz srác Olasz motor) Úgy érzem hasonló a cél mindkét esetben. Biagginak tavaly sikerült a "majdnem" király kategóriában! Azt hiszem a Dr-úrban többszörös bizonyítási vágy dolgozik.Gondolok itt Biaggira. (Sosem kedvelték egymást.) Sokan kíváncsiak vagyunk, hogy Schumi és főleg ami minket motorosokat érint, hogy a Dr úr fel tudja-e csapatával hozni a Ducit, hogy szárazon is versenyképes legyen a Japán csodákkal.
Őt ismerve!? Minden esély meg van rá ! :)
Lacika!
Én mint láttad megadtam a számomat,hogy hátha felhív!De nem tette,sőt az LFP-be sem jött át,hogy ne itt folytassuk,pediglen hívtam.
Megtettem azokat a lépéseket,hogy kerüljük a további offolást és a trágár szavak leírását eme topicban!
Továbbá engem nem érdekel,hogy ki mit gondol és lát,semmit nem a fórumozóknak szántam,hogy tökös vagyok e vagy sem.Hanem,hogy válaszoljak ennek raklap szart sem érő köcsögnek.Gondolom,ha a Te baráti köröd halott társáról vélekedett volna így,akkor valószínű hogy hasonló képpen válaszolsz.vagy tévedek?
Peace
Ha szeretnéd magad elveretni akkor nyugodtan szólj mert keresve sem találnál erre alkalmasabb személyt édesanyámnál a TERI-nél. Szívesen elintézek neked egy találkozót. Olyan bal csapottas sallert tud adni, hogy egy hétig cseng tőle a füled.
Na de ott nincs ám duma, hogy elfelejtettem meg most nem érek rá meg ilyenek.
Ugye-ugye. Van, hogy mas is "felreert" dolgokat. Nade mindegy, lassuk hogyan mennek tovabb a dolgok. Ha valaki le akarna verni engem (is), kerem egyeztessen idopontot a szemelyi titkarommal, mert pont nem erek ra erre, kesobb meg lehet, hogy elfelejtem, aztan eleg hulyen nezne ki, ha veretlenul maradnek.
Te meg Cápa tartsd meg a méltóságodat és ne nyálazzál nekünk . Na persze ha lenne benned bátorság az más lenne . Na de nincs!
(vicc volt )
Ha rám is gondolsz Laca akkor tévedsz. Nem azért írtam azokat amit, mert nektek olvasóknak akarnám játszani az eszem. Simán nem értem miért sértődik meg egy ember ha azt írom, hogy elmentek neki otthonról mert úgy gondolom nem korrekt ha valaki anyázza és a válla leszakadását kívánja egy általa szarembernek nevezett valakinek akit Rossi-nak hívnak. Sosem zárkóztam el a személyes találkozóktól nézeteltérés alkalmából. Most sem tenném. Bár nem érezném magam vagányabb gyereknek ha egy ilyen öregembert mint ez a zoli szájon csapkodnék. Simán lezártnak tekintem az ügyet és kész. Nem kívánok tovább társalogni vele mert ráuntam. Nem tud megújulni és csak káromkodik mint egy öreg tehetetlen vénember. Okádja magából a tróger szövegét miközben az LFP-t nevezi disznóólnak. Szánalmas és egyszerű lélek. De biztosan megvan az oka, hogy mitől lett ilyen megkeseredett.
itt valami hiba csúszott a gépezetbe nem értettem meg senkit, és nem álltam senkinek a pártjára egy dolgot fűztem hozzá, hogy nagyon nem szép dolog mások bajából és bánatából gúnyt űzni, és örülni más emberek tragédiájának
Szerencsére nem szoktam szerencsejátékra költeni
Az a baj, hogy mind a két fél számára fontosabb, hogy az 'olvasóknak' bizonyítsák ki milyen tökös, mint sem elrendezzék a nézeteltérést maguk között szerintem. Ha nem így lenne, már rég megbeszélték volna telefonon, személyesen stb stb...
Nem tudom Te mire fogadtal, de nem biztos, hogy okos dolog, ha sokat koltessz lottora!
Azta! Mi megy itt. Hát erre kell hazajönnöm a melóból?
,,anyád csúzlival etetett,mert meg akarta tartani a távolságot ,hogy ne égesse magát ilyen gyökérrel,mint te,,,de nem megyek le a posvány szellemi szintedre....mondjak csak még...lássuk meddig tudsz még süllyedni te posvány
nem csoda,hogy nincs gyereked,sajnálnám is,,,kutyád is egy sintértelepen jobban érezné magát,mint nálad?tényleg ma lecsáráztad már?ideje lenne a kutyád lábai között lenned,nem itt koszolni a topicot
na szépen kotródjál el,mert már unalmas vagy
Sajnálom a gyerekeid,hogy ekkora tenyeres-talpas paraszt apjuk van!
Fehercapa380!Próbáld meg megtartani emberi méltóságod,és ne nyálazz a Lófőpöcsnek!Köszi

Szerintem ganéjabbak,mint én,csak nem mersz szembeszállni velük!
A TÉMÁT lezárta!Mindenkinek válaszoltam,úgy gondolom!
További jó átkozódást!
Majd csak nézd meg a klumpet pofád utána
Remélem!
Van,hogy néha veszek köhögés csillapítót!De,csak azért,mert az ilyen gilisztákon annyira röhögök,hogy a végén köhögök!
Kakiek!Szűnjé már meg tacsi!Meddig izgatod még magad taplósbéka?
ZÉuz!Nem kell észt osztani!Normális ember megkeresi a vitát kiváltó írásokat!Gratulálok!Ez neked sem sikerült!Gyógyszert be,és tente!
Találkozunk mi még...
Elnézést kérek mindenkitől,hogy ilyen stílusban írtam itt!
Sodrósra vettem az ívet,mert felb*sztam magam,ugyan is pont most volt az évfordulója,(Március 31.)hogy négy éve meghalt a legjobb barátom CBPista,akit ez a görcsös ponrdó a szájára mert venni .Most már megnyugodtam és épp ezért kérek elnézést mindenkitől.
Valóban ez nem az LFP,az azért van direkt.
De sajnos ez a magát motorosnak mondó trágyadomb nem mer oda beírni.

Mindenkinek széles utat,jó MotoGP nézést,,,,,kivétel Zolee HogyRohadnaaCigány
U.I.:költs gyógyszerre minden pénzed
Zorkán!Zoli dru.sajnos"Téged még spermának hívtak amikor én már motoroztam!Amilyen a mosdó olyan a törülköző!Én nem szólta egy "Lófőpöcs-höz sem a "lukiluca"támadott amit a legtöbb olvasó észre sem vesz az írásába rejtve!Azt gondolja ő az Isten nemi szerve!
Olyan vad volt,hogy a pap is vízipisztollyal keresztelte meg!
Kieki!Dugulj már el!Ki kíváncsi az ótvaros pofádra!
Donmino!hahahaha!De régen röhögtem ilyen rosszat!
De a legkomolyabb az lenne, ha innentől egyik fél sem írna a témával kapcsolatban
nézzük kibirják-e?