Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tarka-barka!Az utálat kölcsönös!Nekem nem kell virtuális barát!
Tarka-barka!(most nyílik)Nem ismertem,de ők sem engem,sem a családom!Nekik milyen jogon adatik a másik leminősítése,és szidalmazása!Azok akik ott vannak,már jó helyen vannak,ha a te félétekből való!Ha nem bocs!
KIKI!Anyádat nyúzod meg tacsi!
Slowhand!Úgy látom Te egy figyelmes Nő vagy,aki nem az utolsó kommentből indul ki!Te is láthatod,hogy ezek a "disznók"mind a Lófőpöcsből jöttek ide ,ahol az egymással szembeni tiszteletlenség
mindennapos!Ezek a társadalom szemete!Azért is ritkulnak!
Látom észrevetted a "lukizoli"burkolt hozzáböffentéseben a cinikus megalázást!Na Én burkolatlan kimondom!A Lófőpöcs egy kulturálatlan disznók topikja!Köszönöm Slowhand,ha megértettél!
Kurvaanyádat te fasszopó,,,,bármelyikük ezerszer többet ér nálad,,,,,mit képzelsz te csökevény,hogy a halott barátaimról te így beszélsz,,,,,,,,és te mondod magad motorosnak,,,,,,,kurvaanyádat,,,,,járom az országot rendesen ,el foglak ezért kapni,,,,,leszarom te mi lesz belőle ,de ezért megnyúzlak,,,,,,ezt nem tűröm,,,,,,,,kurvaanyádat.....remélem ezért az elhunyt barátaim föntről intézik a sorsodat,,,,elátkoztalak most te rohadék,,,,,,kurvaanyádat
gusztustalan egy féreg vagy. ismerted azokat az embereket?

laca: fuvarozó volt, két kislányt hagyott maga után, kijöttek elé.
cbpisti: tetováló,piercinges,áldott jó gyerek, egy opel csapta el őket másodmagával alsóőrsnél
blacknet: fiatal kisgyerek,lelkes, úgymond rövid motoros tapasztalattal, átsodródott a szembejövőhöz,rosszkor

te meg egy igazi gyökér vagy, az egész sportmotoros fórumozó brigád utál téged,elgondolkodnék a helyedben.
Lukinyúl zoli!Lépj már ki a börtönszlengből!Unalmas vagy!Mi a faszért kötöttél belém aki rossiról alkotott vélemény!A Jó anyádhoz sem szóltam addig amíg be nem szóltál aztán jött a csürhéd!
Ajánlok egy egyezséget!nem olvastam öklendezéseid!Hagyjuk abba,mert csak további hozzászólókat hoz ez az oldal!A löföpö nem az én színvonalam az még nálam is lentebb van 20 emelettel!Emlékezzetek kegyelettel itt-ott átszenderült haverjaitokra! löföpöcs oldalon!Kamionos szeretettel
Hát ez crazy volt
félreneértsd zolika..egyíikse....mer..mer ne...de ez a háercé.de ez a bor...jóbazmeg..szóval háercé....überapám über...
van eladó fémcsövem ..gudridzs,,ne kő?valaki-?
óccsónadom...hátha..

,,
..
nem?
ik...

mé?

10000
2 csőbazmeg--
radiuálisho nem jo meraz alúcsatlakozik..és odarövid..azéadomeee..10na
Akkor is azt mondom, hogy a család szent és sérthetetlen. Nem történtek itt olyan nagy dolgok, hogy odáig eljusson valaki, hogy a másik ember családjával és bánatával gúnyolódjon. Volt egy kis szájkarate, igaz hosszúra nyúlt, de ilyen messzire nem kellett volna elmerészkedni.
eeemondom nektek....kurvajo a rossi..mé?mer 7 azé..és ezt nemosztyákingyé.....és ha nincsigazm...akkorisazvan.....zolivaaaaa nem vitatkozok mert ...milyafasznak...lukival meg ugyis leverekedjük-apám bora meg..kurvajó na..amugy szar.de jo....Te zoliháercé.....ménemtrakarodsz el a sportmotorrról a jókurva..nem mondogy kurvanyádba ...de annyira primitív vagy mint faék kheopszná..annyi mindent irnék neked de most érzem hogy..pfejbazmeg..érzem hogy irnom kell...de mivel érzem hogy muszály..ezénemirok...ezt egy haveromtól tanultam...
Csúnyán elbánt szegénnyel a természet. Nem lett okos, csúnya és igen büdös a szája. Az asszony már régen elhagyta. Nincsenek barátai sem haverjai. Az egyetlen társa a kutyája de már az sem sokáig. Mitől ne lenne benne gyűlölet?
Nekem úgy tűnik mintha a blökinek a szemeiben szánalom lenne mikor rád néz.
Hát azzal nincs is semmi baj. Akkor olvasd el csak azokat.
Azt valóban nem látom ha olvasod. De mint tudod a cikkek szoktak azért lenni, hogy olvassa az ember. A topikok meg azért, hogy beszélgessenek az emberek és megosszák egymással a véleményüket. Na meg azért, hogy a Zolee félék beanyázzanak meg le szarkupacozzanak többszörös VB. motorosokat. Nekem olyan fura dolognak tűnik ha valaki csak azért jár egy topikba, hogy olvasgassa más hozzászólásait. De ha neked ez jó akkor engem örömmel tölt el, hogy neked jó. További jó olvasgatást.
Igazából azt kell mondjam most már biztos vagyok benne, hogy nem a kutyáddal beszélek. Annak több esze van nálad. Valószínűleg Ő volt helyetted a vizsgákon is mert rém ostoba vagy. Mivel írok ezért nem hallom a hangom, csak simán látom és olvasom(gondoltad volna?). Na persze valóban elégedettséggel tölt el az, hogy nálad sokkal intelligensebb vagyok. Kicsit rosszul is érzem magam, hogy miért űzök gúnyt egy ilyen ecccerű élőlényből mint te. A nemi identitásommal sosem volt baj, mert veled ellentétben én hetero vagyok. Messziről látszik rajtad, hogy gyerekkorodban kicsúfoltak és elvették a tízóraidat. Kinézem belőled, hogy te voltál az aki a wc-t takarítottad a vándortáborban és miután mutató ujjaddal kitúrtad a taknyot az orrodból jóízűen el is fogyasztottad(tudomásom szerint eme rossz szokást a mai napig meg is őrizted). Elfelejtve azt, hogy előtte pont a matató ujjaddal vakartad a testnevelő tanárod a Bélabá által szétrakott betyárkörtés segglukadat.
Kapjad össze magadat te kis taknyos mert kezdelek unni.
nem akarok beleugatni, de ez nagyon nem volt szép hogy lehet benned ennyi gyűlölet? tudod, hogy nekem semmi bajom veled, éppen ezért fogadd el tőlem, hogy nagyon nem szép mások bajával és bánatával viccelődni, gúnyt űzni belőle. A család mindenkinek szent és mindennél fontosabb. Nem lehet valakit annyira gyűlölni, hogy bántsuk a családját, a szeretteit és örüljünk a másik bajának. Kérlek fogadd ezt el tőlem, mindenféle bántás nélkül fogadd ezt el tőlem! Köszönöm!
kikee!Örömmel látom a fotóidból,hogy a jó Isten azért szelektál benneteket!
látom itt is jó a hangulat
lukizoli!Te egy önimádó buzeráns vagy aki szereti a hangját hallatni!15 írás egymás után!Normális vagy öcsike?
A löföpö-be,csak a disznók járnak!Takarodj a bárcás qrva anyádba a többi fasisztával együtt!Ne itt rontsátok a levegőt ti példás családapák
akik kábszert terjesztenek!Dolgozott már egyikőtök is 1 percet az életében kullancsok!
GYERE ÁT EGY KICSIKÉT az LFP-be,NE ITT KOSZOLD A LEVEGŐT!....
Mikor anyádban csöveztél, akkor tele szartad a méhét?Azért van ilyen szarszagod?
írt neked agaboga néven,,,ha gondod van vele válaszoljál neki,,,,bár Ő motoros a javából,nem úgy mint ZoleeHapCi
Te kommunista gyökér,ne dirigáljál itt,mert annyira nem vagy képes,hogy egy ovis beszarjon tőled maximum becsomagolja a pelenkáját és a szádba pattintja,hogy kussoljál befele te köcsögpete
te fosgyökér,,,egy rakat szart nem érsz,nem hogy ezzel elérj valamit,hogy anyámat a szádra veszed,,,még jó hogy a pusztába laksz,mert annyira mocsár szagú a szád,hogy szerintem még a szomszédaid is kihaltak mellőled,,,,,na szépen menjél és gumicsizmádban farolj egyet a sárban miközben brümmögsz te büdös kis lepedék
En szemmel nezem a versenyt, nem a szivemmel. Nem vagyok kulonosebben nagy drukker sem, csak eppen annyira, hogy ne ugy uljek le nezni, mint egy abszolut laikus. Reszletkerdes, hogy ezerszer kivesezett szempontok szerint nekem Stoner mutatvanya imponal leginkabb. Latom elfajultak a dolgok, ebben nem akarok reszt venni, nem is erdekel kulonosebben.