Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy halálosan lenyom mindenkit, és utána nyilatkozza, hogy "egyelőre lassú vagyok vele"
Rovid kvizjatek holnapig!

SZERINTETEK mit fog mondani holnap Rossi a Ducatirol?

Stoner szerint negativan fog nyilatkozni rola. Szerintem Rossi ennel sokkal okosabb, ha nem tud majd jo kort menni a motorral, akkor is ovatosan fog fogalmazni. Az elkepzelheto, hogy Stoner beallitasait (ha egyaltalan megkapja) kulonosnek fogja tartani.

Szerintem azt fogja mondani, hogy "Van benne potencia, de egyelore gyenge vagyok vele. Sokat kell meg dolgoznunk."
A Hondanal az allitasok es a tortenesek nem mindig hozhatoak fedesbe, ugyhogy Dovi jo ha rendesen odacsavar neki kedden!
Holnap fél tizenegykor MotoGp teszt élőben a Digin!
"A Honda MotoGP-ben szereplő csapata úgy döntött, egyik idei pilótáját sem bocsátja el a Ducatitól érkező Casey Stoner miatt, hanem három motorral vág neki a 2011-es világbajnokságnak. Azaz Stoner mellett az olasz Andrea Dovizioso és a spanyol Dani Pedrosa is teljes gyári támogatást kap."
http://youtu.be/4xbgkUl7S20 Rossi & Yamaha Team ♥ THANK YOU! [/L]
Én személy szerint naggyon köszönöm ezt a videót,viszont nagy csend lett délután óta!Bízom sokan értitek az angolt,vagy az olaszangolt,szegénykém nem sokszor használja az igeidőket,de talán ezért könnyebb sokak számára Anyway,a bbc 2-ön neztem,s többek között megkérdezték doktorunkat arról is a végső búcsúzó interjúban,mit szólt bukása után j mint jorge viselkedéséhez,rossi-s póló,a tankon ugye a kiírás világbajnok sok lehet,de legenda csak egy van,stb..Ha kiváncsiak vagytok idefirkálom ungarise,de ha valaki megtalálná az interjút,az is kafa volna Ciao haverok!
...Ciao Ragazzi
bye bye baby
amit most lóri csinált az nem lökdösődés,mert multkor nagyon védtétek .
Moto2ben végre egy izgalmas verseny
Ehhez már csak egy rózsaszín lakktanga kell és már mehet is a buzibárba.
Komolyan mondom elmentek ennek otthonról. Hát mi van ezzel a nyomoronccal?
THX
Köszi, most működik!
elméletileg mükszikmoto gp
Valaki tudna dobni egy linket ahol tudom nézni a motogp-t

Előre is kösz
Méltán tükrözi a szellemi színvonalát az idiótának.
Tiszta ratyi ez a lóri gyerek
Lorenzo Swarovski kristályos hello kitty bukója
Motogp-ben az optimalizáláson múlik sok minden. Egy GP-motor optimalizálásához rengeteg minden kell. Itt minden részletnek stimmelnie kell, ha valami nem stimmel (harmonizál) az azonnal érvényesül. Én azt gondolom a Ducatinak több versenyzőre kellene építenie, ahogy a Yamaha. (ezért is van fal a Yamahánál, egyes versenyzők más utakat járnak, mivel mások az igényeik)
Nyilvánvaló, hogy a GP10 nem a Stoner csomagja. A Ducati mindent elkövetett annak érdekében, hogy Hayden versenyképes legyen (tavalyi szenvedések után). A Ducati a GP10-es fejlesztéseinél elsősorban a Hayden igényeire koncentrált, ami eleve Stonerhez nem harmonizált (ez többről szól, mint csak a motorkarakterisztikától). Stoner idén sokat panaszkodott, hogy a fejlesztések nem abba az irányba mentek és nem azt az érzetet kapta a motortól, mint amire neki szüksége lett volna. Így képtelenség kimotorozni egy motorból a maximumot és folyamatosan határon motorozni (ha valami nem harmonizál).
Ez vilagos, csak Stoner "meseje" miatt linkeltem. Korabban jol ment a screamerrel, utana allitolag O akarta a bigbanget, utana kiderult, hogy nem tud vele jol menni, azota meg leendo ellenfelenek ajanlgatja a screamert. Mintha tok hulye lenne ahhoz, amit mond, holott biztos nem igy van. Valszeg csak mellebeszel, es nyilvan jo oka van ra. Minden bizonnyal az, amirol korabban szo volt. Ez a bigbang (akarmilyen savanyu) de mar nem neki keszult.
Motogp-ben ez egy örök dilemma (a gumi teljesítményének a fokozása és a teljesítményleadás az aszfaltra). A Bigbang gyújtási sorrendnél kb. 2-3% teljesítmény-nyomaték veszteséggel lehet számolni. Stoner valójában arról a 2-3%-ról beszélt, amit ők nem tudtak hatékonyan kihasználni (leadni az aszfaltra), ezért döntöttek a Bigbang mellett. Emlékszem mikor, a Kawasaki tesztelte a screamert. Michael Bartholemy szerint, csak egy kicsivel lett erősebb a motor de a tapadásnál-gumikopásnál nagy lett a veszteség. Ezért le is állították a screamer projektet.
Es amint kifejtettem mindent, ime a cafolat rogton. Erdekes. Stoner a valasztotta mondja allitolog. Holott sreamerrel lett vilagbajnok, mindenki szerint kezelhetetlen szar volt, de szerinte "semmi baj nincs vele". Igy lasson az ember tisztan (ha tud).