Szia! Szerintem érdemesebb előre, bár ha jól tudom a helyszínen sem sokkal drágább. Igaz, ha interneten keresel, sok helyen már lejárt az elővásárlási idő, vagy már csak hitelkártyával lehet fizetni, még az utalást sem fogadják el.
Sziasztok! Segítség kellene. Ki akarok jutni Brno-ba a MotoGP-re,de nincs kivel mennem! Igaz még jegyem sincs, de megoldom (C+F lesz,ha ez számít).. sátrazni szeretnék, csak egy oda-vissza fuvar kellene, amúgy elvagyok egyedül abszolút... Egyszerűen megőrülök a királykategóriás motorok hangjáért és azért a hangulatért. Sajnos jelenleg semmilyen járművem sincs, de benzinköltségbe beszállok szívesen! Nincs valaki,aki tuti megy és akihez beférek? Részletek megbeszéljük... vagy legalább segítsetek hol találok egy fórumot, ahol van esélyem ilyen kéréssel! :) Köszi, üdv
A Motogp-ben a leszorítóerővel óvatosan kell bánni, hiszen a túl sok leszorítóerő a motort a kanyarban kifelé tolja ha túl kevés akkor, pedig a tapadási visszajelzésből és a kormányzási pontosság sokat romlik. Ez egy nagyon összetett dolog. Nem egyszerű egy olyan burkolatot készíteni, ami az egyenesekben gyorsabbá teszi a motort anélkül, hogy a kanyarban lefékezné és a fékezést hatékonnyá tenné. Nagyon nehéz. Nem is olyan régen a Suzukinak volt egy olyan burkolata ami az egyenesekben gyors és jó áramlástani tulajdonsága volt, de a hosszú ívű-gyors 3.-4. fokozatú kanyarokban túl sok visszajelzést elveszítettek. Ezért a Suzuki ezt ki is dobta.
A verseny vége felé óvatosabban kellene motorozni,mert fogy a gumi?!?Erről szólna a verseny?!?Akkor Elias(meg azok,akiknek megy)valamit nagyon rosszul csinálnak!
Lehet,hogy szólni kellene neki,hogy:"Ne menjél már olyan gyorsan,mert kopott a gumid!"
Igen,a gumi kopik,a pilóta fárad,stb.De a versenyzés erről szól(véleményem szerint)!
nanehülyülj, én ezt ironikusan írtam, gondold már át! majd egyszercsak úgy dönt a vége felé, hogy na, akkor most nagypapistílusra váltok! ez nevetséges. elfogy a gumi, ezért kénytelen óvatosan behozni a motort.
szerintem az idő többet mond, mint a látvány. sokáig tartotta magát a csapattárs mögött. aztán az utolsó 8 majd mégjobban az utolsó 3 körben elkezdett egyre biztonságosabban motorozni
Brnoba vasárnapra hol lehet jegyet venni? Csak a helyszínen, vagy érdemes előre megvenni?
http://www.motogp.com/en/video...
hol lehet megnézni?
Talmafan talált
persze, Talma benyomja az iPod-ot és lecelluxozi a fékkart, mert neki kényelmes
Lehet,hogy szólni kellene neki,hogy:"Ne menjél már olyan gyorsan,mert kopott a gumid!"
Igen,a gumi kopik,a pilóta fárad,stb.De a versenyzés erről szól(véleményem szerint)!