Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Es meg az is kiderulhet, hogy csak Stonernek volt esogumija, Haydennek sima...
Csak ott hibádzik a dolog, hogy ma a Stoner mögött végzett.
Pont Hayden az egyik aki tud vmit kezdeni a Ducival (Stoneren kívül)! Ma is Stoner előtt végzett, az USA GP-n is szép eredménye volt, és folyamatosan fejlődik! És persze Capirexnek és a nickednek is volt pár villanása! Az meg hogy a MOTO GP-ben egy "extrabéna csávó" csupán szerencse és véletlen folytán VB lehet na ez nonszensz...Ez a mezőny ami most megy a MOTO GP-ben elejétől a végéig extraklasszis motorosokkel van tele! Az meg hogy csak pár versenyző képes a győzelemre normál körülmények közt, annak köszönhető - a Doktor szerint is - hogy csak a gyári támogatású motoron ülők nyerhetnek!
Azt az egy versenyt mindig felemlegetik, de ha most hasraütve azt mondom, hogy Dovi 200 ponttal volt lemaradva a szezon végén, akkor lehet keveset mondtam.
Ja, én hule nem írtam a linket .
Ehune: http://sites.google.com/site/t...
Ha vársz egy kicsit, itt meglesz rövidesen, le tudod tölteni.
Én is hasonlóképpen jártam , vendégek érkeztek a futamkezdet előtt 15 perccel , elég nehéz volt folyamatosan beszélgetnem, miközben kukkoltam a TV-t . Egy idő után feladtam , majd én is letöltöm a zéccaka azt' jól megnézem!
Azért még igy is Stoner és Pedró elött végzett a doki,pedig ök ugye nem firkáztak...
Szevasztok Urak! Olyan történt velem,hogy átaludtam a Gp-t Hol nézhetném meg jó minőségben?
Dovi lenyomta tavaly is a Rossit (most is), ennél a csapatnál, de közel sem ezzel a Hondával! A Honda már sejtette hogy a gyári csapatában fogja tudni Dovit, ezért egyre jobb technikát adott alá. Szal Talma technikai hátránya igen nagy, de ha ilyen szépen fejlődik tovább, előbb-utóbb bevillant egy szép eredményt, és nem lesz gond a technikai háttérrel... Ja és Doviciozo Olasz, ne hasonlítsd össze Talma lehetőségeivel, aki első kelet-európaiként versenyez a GP-ben!
Nagy gratuláció a 12. helyezéshez! Szép volt Talma! Pedig a nehézségi fokra jellemző, hogy még Rossifumi is összekarcolta a "THE DOCTOR" feliratot a börruciján!
Én Edvárcnak drukkoltam, sajna nem jött össze neki.
na végre talma a negyedik lett,rossi bedik bukta a világbajnoki címet!végre gyözött collin edwards!
Azért olyanokat nem mostanába fog csinálni mint Rossi,vagy Lorenzo.
Na az motorozás!
Veled nem tudná.
Nem lesz abból má szarse,ennyi volt benne,elérte a kort,a többi csak duma
sztem talma tök ciki4béna szar lassú.....nem odavaló,nevetséges!bezzeg én!jo lesz az na....türelem!
Igazad van,a gyári támogatás az gyári támogatás!Egy valamit viszont nem értek,az azonos csapaton belüli hatalmas különbségeket Pl:Ducati Stoner-Hayden.Ennyire brutál lehet a Duki, hogy Stoneren kívül senki sem tudja meglovagolni!Egyébkén Haydentől nem is vártam sokat mert és most bocsi a Haydenfanoktól,de szerintem extrabéna a csávó!Ha 2006-ban a Barcelonai versenyen Capirex nem esik el,és emiatt nem kell versenyeket kihagynia,akkor ő a világbajnok és nem Hayden.
Az az akkori ScotHonfda volt, és Dovi.

Takacsicsi se egy fakezű, mégse' fért a 10-be ezzel a géppel. Vannak itt más bajok is, Talma csekély tapasztalatán kívül.
sztem velem is.
Na jó de Rossival szemben kinek nincs hátránya? Viszont abban biztos vagyok, hogy egy deAngelisel vagy egy Kallioval simán felveszi a versenyt.
Sajnos szerintem Rossival szemben nem csak műszaki hátránya van. De ha hagynák tesztelni 3-4napot akkor szerintem biztosan találna a motorban még fél másodpercet. Az pedig már elég lehetne a 10. hely környékére. Szerintem!
Tavaly ez a Honda valszeg közelebb volt a Rossi Yamahájához mint az idei. Nem akarom tudni, hogy mekkora műszaki hátránya van a Talmának mert szerintem elsírnánk magunkat.
Halihó!Ne feledd,hogy Dovi tavaly lenyomta Rossit ezzel a Hondával!
Az azért milyen már, hogy Waldmann "bácsi" rengeteg kihagyás után jobban megy, mint ahogy Leonov szokott?
Hát azért én rákerestem a 2004-es szezonjára. Az első futamon rögtön 3 embert is elgyűrt! Persze levesz ennek értékéből az a tény, hogy annak a 3 embernek nem volt mért ideje és 6,2 seccet kapott Schumachertől. Kövi futamon ismét 3 embert előzött meg abból 1-nek volt mért köre ő a felejthetetlen Giorgio Pantano volt de sajna Zsolti ismét 6,2-őt kapott Schumitól. Nem untatnám a jónépet a részletekkel. Zsolti a teljes idény alatt 5! olyan embert előzött meg akinek volt időeredménye. Persze ez az időmérő de nem hinném, hogy a szabad edzések alatt jobban szuperált volna.
Szép volt Talma, nedves pályán kiderül, hogy jó pilóta ő, csak 3. vonalas Hondán ül...ha sikerülne esős pályán villantania, talán kapna jobb alkatrészeket...