Pont Hayden az egyik aki tud vmit kezdeni a Ducival (Stoneren kívül)! Ma is Stoner előtt végzett, az USA GP-n is szép eredménye volt, és folyamatosan fejlődik! És persze Capirexnek és a nickednek is volt pár villanása! Az meg hogy a MOTO GP-ben egy "extrabéna csávó" csupán szerencse és véletlen folytán VB lehet na ez nonszensz...Ez a mezőny ami most megy a MOTO GP-ben elejétől a végéig extraklasszis motorosokkel van tele! Az meg hogy csak pár versenyző képes a győzelemre normál körülmények közt, annak köszönhető - a Doktor szerint is - hogy csak a gyári támogatású motoron ülők nyerhetnek!
Azt az egy versenyt mindig felemlegetik, de ha most hasraütve azt mondom, hogy Dovi 200 ponttal volt lemaradva a szezon végén, akkor lehet keveset mondtam.
Ha vársz egy kicsit, itt meglesz rövidesen, le tudod tölteni.
Én is hasonlóképpen jártam , vendégek érkeztek a futamkezdet előtt 15 perccel , elég nehéz volt folyamatosan beszélgetnem, miközben kukkoltam a TV-t . Egy idő után feladtam , majd én is letöltöm a zéccaka azt' jól megnézem!
Dovi lenyomta tavaly is a Rossit (most is), ennél a csapatnál, de közel sem ezzel a Hondával! A Honda már sejtette hogy a gyári csapatában fogja tudni Dovit, ezért egyre jobb technikát adott alá. Szal Talma technikai hátránya igen nagy, de ha ilyen szépen fejlődik tovább, előbb-utóbb bevillant egy szép eredményt, és nem lesz gond a technikai háttérrel... Ja és Doviciozo Olasz, ne hasonlítsd össze Talma lehetőségeivel, aki első kelet-európaiként versenyez a GP-ben!
Nagy gratuláció a 12. helyezéshez! Szép volt Talma! Pedig a nehézségi fokra jellemző, hogy még Rossifumi is összekarcolta a "THE DOCTOR" feliratot a börruciján!
Igazad van,a gyári támogatás az gyári támogatás!Egy valamit viszont nem értek,az azonos csapaton belüli hatalmas különbségeket Pl:Ducati Stoner-Hayden.Ennyire brutál lehet a Duki, hogy Stoneren kívül senki sem tudja meglovagolni!Egyébkén Haydentől nem is vártam sokat mert és most bocsi a Haydenfanoktól,de szerintem extrabéna a csávó!Ha 2006-ban a Barcelonai versenyen Capirex nem esik el,és emiatt nem kell versenyeket kihagynia,akkor ő a világbajnok és nem Hayden.
Sajnos szerintem Rossival szemben nem csak műszaki hátránya van. De ha hagynák tesztelni 3-4napot akkor szerintem biztosan találna a motorban még fél másodpercet. Az pedig már elég lehetne a 10. hely környékére. Szerintem!
Tavaly ez a Honda valszeg közelebb volt a Rossi Yamahájához mint az idei. Nem akarom tudni, hogy mekkora műszaki hátránya van a Talmának mert szerintem elsírnánk magunkat.
Hát azért én rákerestem a 2004-es szezonjára. Az első futamon rögtön 3 embert is elgyűrt! Persze levesz ennek értékéből az a tény, hogy annak a 3 embernek nem volt mért ideje és 6,2 seccet kapott Schumachertől. Kövi futamon ismét 3 embert előzött meg abból 1-nek volt mért köre ő a felejthetetlen Giorgio Pantano volt de sajna Zsolti ismét 6,2-őt kapott Schumitól. Nem untatnám a jónépet a részletekkel. Zsolti a teljes idény alatt 5! olyan embert előzött meg akinek volt időeredménye. Persze ez az időmérő de nem hinném, hogy a szabad edzések alatt jobban szuperált volna.
Szép volt Talma, nedves pályán kiderül, hogy jó pilóta ő, csak 3. vonalas Hondán ül...ha sikerülne esős pályán villantania, talán kapna jobb alkatrészeket...
Ehune: http://sites.google.com/site/t...
Én is hasonlóképpen jártam , vendégek érkeztek a futamkezdet előtt 15 perccel , elég nehéz volt folyamatosan beszélgetnem, miközben kukkoltam a TV-t . Egy idő után feladtam , majd én is letöltöm a zéccaka azt' jól megnézem!
Nagy gratuláció a 12. helyezéshez! Szép volt Talma! Pedig a nehézségi fokra jellemző, hogy még Rossifumi is összekarcolta a "THE DOCTOR" feliratot a börruciján!
Na az motorozás!
Takacsicsi se egy fakezű, mégse' fért a 10-be ezzel a géppel. Vannak itt más bajok is, Talma csekély tapasztalatán kívül.