Óriási dolog ami történt! Még el sem hiszem....! Hatalmas gratuláció Favarónak: KÖSZÖNJÜK! Ezt elérni szezon közepén, nem semmi! És egy nagyon fontos hozzáfűznivaló: a szerződés elsősorban Talmának köszönhető! A kitartásának, a tehetségének, szorgalmának, tudásának! Mert lássuk be, ha egy átlagos vagy az alatti versenyző lenne (hol vagytok szkeptikusok? ), nem tennék be egy MOTOGP csapatba egy JAPÁN versenyző helyett! Én nagyon szurkolok neki, további sok sikert kívánva, és már alig várom az első himnuszt a dobogón (ebben is biztos vagyok...)! Sokat bosszant, hogy ebben az országban mennyi negatív ember van...a Talma üggyel kapcsolatosan is azonnal kígyót-békát mondtak Talmára és Favaro-ra, ok nélkül...szinte örültek a rossz híreknek, sőt sokan még rosszabbat kívántak ("elkúrták, vége a dalnak, mehet kapálni"...stb.) Megmondom őszintén én is szeretném ha az életben minden ügyemet így el tudnám "kúrni"... szal GO TALMA GO! És persze HAJRÁ MAGYAROK!
Volt miböl beszálni a kurva anynukat! Szálljanak is be legalább talmának legyen jo ha már ilyen kurva drága ez a rohadt benzin! Menjen jo helyre is a kes ne csak a MOL gazdák ölébe!
ez tény.... mindenesetre nekem ennél a szakitós bulinál félő volt hogy mellé nyúlt! és szerintem volt pillanat amikör ö is igy gondolta az elmult napokban! De megcsinálták! Ismét!
Én mondjuk senki pártján nem álltam eddig természetesen szurkoltam talmának, de furcsa és bizalmatlan volt számomra ez a digó gyerek, főleg amiota elverte pepi mestertvagy mivolt. Na mindegy tény hogy le tud vmit tenni az asztalra... de azért azt sztem senki nem hiszi el h azért lett vége a spanyollal mert ezt már tudta előre! De tény bejött nekik! Talmának meg hajrá!
Mikor hetekkel ezelott csendre intettem a ketelkedoket a magazinban, akkor - bar nem latok bele a kulisszatitkokba, mint azt sokan mondjak magukrol - titkon megis ebben remenykedtem. Mostmar csak abban remenykedek, hogy minden osszeall szepen, ugy, ahogy megalmodtuk! (persze nem mindenki...)
Most várom a sok értelmes ember hozzászólását aki eddig fikázta a szakításról szóló hírben...Biztos most azt írkáják hogy hajrá Talma, ott meg fröcsögtek hogy de balfasz volt...
Netes linket tud valaki a mostani edzésről?
Go TALMA! Vagyis magyarok vagyunk tehát Gyí!
Nem kell szeretni,de ha ő nincs akkor Talma se lenne VB.És ezt elvitatni gusztustalan.
Talma
Itt minden infót megtalálsz...
Az utóbbi napokban már lehetett sejteni! Hajrá Talma!
Forrás.
23 Vb cím egy képen.