Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ámen
Holnap de-re tolták a bejelentést...Favaro ma azt nyilatkozta, hogy nagy dolgok vannak készülőben! 3 évre komoly támogatót találtak Talmának, és a magyar nagydíjnak!
Én is olvastam
Talma Takahashi helyén a MOTOGP osztályban, a Scott Hondánál húzza tovább a gázt?...a hír Remélem aláírják minél előbb!
Bitti huszonkilencedikként ért célba a TT-n a Stock osztályban
Rossi és Agostini tiszteletkőrt ment.
Szisztok. Nem tud valaki 2009 Mann TT -ről v.mit? Video, v. ilyesmi? Nem promót ,hanem igazi felvétel . BITTIVEL mi van? Tényleg ment eggyet a ROSSI?
Jó nagy fasszopó gyökér vagy,de kinyalhatod a picsám amikór szaros,csak moss előtte fogat faszfej! VILÁGOS?
http://www.blikk.hu/sport/talm...

Balázsnak legalább volt esze egy szavába került a spanyolnak már ment is az ímél a magyarkonak h fosok a média jogotokra versenyezni akarok ugyhogy puszi!

Igyis kell, szarni a kurva jogokba, neki attol se jobb se roszabb nem lesz, viszont ha ő is bebunkózik akkor kirakják a szűrét azt elmondhatja az unokáknak h egy hajszál választotta el a gptől, igy meg lehet az unokája vásárolhat majd a nevére kiálitott jubileumi világbajnok sisakbol!
Szevasz.
Ha te ilyen közelről figyeled az eseményeket,akkor légyszives írd már meg nekem hogy most pontosan melyik csapatokkal tárgyal és milyen lehetőségei vannak most?
Biztosan a többieket is érdekli,de engem biztosan.Ha te ennyire közel állsz hozzá,akkor miért fikázod?Miért utálod ennyire?
Veled is kib@szott?
Vagy te vagy az a nő,akivel a Dodor csinált interjút,és mondta hogy nem szeretem Talmát?
Végülis világbajnok lett,úgy hogy elment a ktm-től.
Ha te lennél a helyében,te hagynád hogy lehúzzanak pénzzel?
És nyalnád a Martinez seggét csak hogy motorozhass?
Ha nem a médiajogok voltak a háttérben akkor mi?
Te látod közelebbről a dolgokat,válaszolj légyszives.
Téged kérdezett valaki? Én biztos nem, ennek tudátában hogy pont az a paraszt vagy akinek szól a tamácsi komédia,színjátek megsem haragszom,elég nagyvonalú voltam Meglepődnél milyen közelből,információból mondok amit mondok, de nem nekem kell magyarázkodni azt majd Gabika megteszi.Igyad a szavát az újabb ,mindent felülíró fontosságú sztár nyilatkozaton,hisz neked csinálják. Bármilyen kicsit nem elfogult,két lábon álló ember
láthatja hogy fejétől büdös a hal.ktm?h.bartold?pénzért nyilatkozat botrány?martinez? mindenki szar szemét mocsok de talma gabika nem.Az elcsépelt,hazugság,terelés médiajogokhoz való begyepesedett ragaszkodás meg annyit ért, amennyit most az üres ingen,a Mol logón kívül fellehet lelni rajta.Semmit.
250enre meg ha visszaül idén,majd jön "ezazértcsaknemegygyáriaprilia" mikor mi következik soron.
Malagutis feltevésedet meg nyugodtan kiegészítheted hogy 5 évvel fiatalabban,2x annyi elánnal és fele egó.
Legyen nálad sok madzag, amivel az állandóan leeső álladat feltudod kötni...
Hy!

0-100-ra Casey és Dani 2,4 sec. Rossi 2,7 sec. (telemetria alapján)
Sajnos több információm nincsen ezzel kapcsolatban.
Sziasztok!
Tudom, rohadjak meg de pénteken indulunk spanyolba a Catalunya GP-re...
Mivel még sosem voltam Moto GP futamon, örülnék, ha valaki közületek (mondjuk olyan aki már volt) ellátna pár hasznos tanáccsal akár privátban is.
Illetve, ha esetleg rajtunk kívül megy innen valaki, azzal is szívesen beszélnék, akár találkozhatunk is ott.
Helló
Érdeklödni szeretnék hogy a moto gp motorok menyi idö alatt gyorsulnak 0-100 ra meg 0-200 ra meg 0-300 ra?,ha valaki tudja irja már megg öket..
elöre is köszi
Elég megmosolyogtató,esetlen,bugyuta hozzászólás. Okádd ki magad hátha jobban leszel!
Sok ember úgy néz ki, nem emlékszik Talma karrierjére. A Malagutis fél év, vagy a KTM-es botrány után mindenki temette a srácot, aztán mégiscsak felállt a dobogó tetejére 2007-ben. Meg lehet egyes lépéseiket ugyan kérdőjelezni, hogy valóban szükségesek-e, de összességében mindig sikerült feljebb verekedni magukat 1-2 év alatt. Lehet hogy világbajnok már nem lesz (bár azért erre nem vennék mérget), de hogy mindig ott lesz az első 5-6-ban az tuti. Favaro agyafúrt figura, szerintem el fogja érni, hogy Talma visszatérjen. És szerintem nem kéne senkit addig fikázni, amíg meg nem lesz a végeredmény.
És áruld már el ez szerinted miért is gáz? Mert nincs hasraesve senki a mára hiteltelen és csak nyekergő,már-már "sztárok" körül megfigyelhető hisztérikus hülyegyerektől? Szerinted mindenkinek borítani kéne a csapatát, mert a vásári cigány pereputty talmácsi banda kopogtat az ajtón? Hát ki nem szarja le... Elment már szerencsére az a hajó a kisgyereknek,megérdemli csak ő tehet róla újfent.Mindehol komoly tettre kész olyan és mégjobb,motorozni akaró emberek vannak a 250es mezőnyben nem egy talmácsi.Akár egy Toth Imre(nem beszélve Pisiniről) akár a többi mezőny tag,bárki.Ez a média jogok szar dumából és interjúsdiból,nyilatkozatosdibó(ami hazudozás,ferdítés) mindenről csak ne versenyzés,motorozás legyen, okádhatnéka van már az embereknek.Ez a gyorsasági motorsport mi? A nemrég meg neki pénzgyűjtésre hajlandó emberek, kiváncsi vagyok látnak e már a ködtől és nem e érzik egy cseppet is hogy magukra maradtak...
Egyetértünk, kivéve hogy a GP szereplés álom! Már most 2 nevezett MOTO2-es csapat is aláírta volna a szerződést 2010-re Talmáékkal Misano-ban! De még nem írtak alá oda, mert a cél a minél jobb feltételekkel való MOTOGP-ben való indulás még idén minél előbb! Jövő héten már eldől hol versenyez. Mert a sok szkeptikus nagy bánatára Talma 2 héten belül versenyezni fog - Favaro állítja (én pedig hiszek mind2jüknek)!
Teljesen igazad van, látod a lényeget...sztem!
szerintem meg az a baj, hogy a rajongók sem és a "sima" emberek sincsenek tájékoztatva kellően, és mivel a magyar ilyen hülye természetű elkezd kombinálni... nagyon híg duma ez a médiajogos szarság és Talma túlságosan sokra vitte motoros szinten ahhoz, hogy ennyivel kiszúrják a rajongók szemét... engem csak ez zavar.
Vajon a hazai szponzorai hogyan reagáltak a nekik értékes megjelenések elvesztéséről? Erről sehol sem írtak
Azér hihetetlen hányszór fordúltak a magyarok Talma ellen! Ugye pl amikór eltemették a ktm után? Később világbajnok lett! Akkor megint imádták,most fordult a kocka jön megint a fikázás. Nem csodálkoznék ha a következő 30 évben se lenne magyar világbajnok semilyen motorsport kategóriában,nem kis dolog ez. De szerintem sportpolitikai okokból Talma ennél többre nem vihette.Kapott egy igéretet,ha megnyeri a 125 vb-t,gyári 250-es csapat autómatikusan,nem lett betartva.Azután kapott egy darab motort,de ha nem jön képbe a balaton ring talán azsincs.
Nem akarok rossz fej lenni, de én úgy gondolom Talma túl kis hal ebben a tengerben és ezt a lehetőséget megkellet volna becsülnie. Jó Favaro jó barát, de nagyon sok Olasz-Spanyol versenyző álmodozik gyári motorról, akik 10-szer különb szponzorokat tudnának behozni, másrészt melyik csapat szerződtet szívesen egy olyan versenyzőt, aki nagy botrány közepette, a szezon 3. futam után felbontja a szerződését....
Na ez az utóbbi egy év inkább hasonlított bohóckodásra! WSBK-ban egy DUCATi az nagyon komoly lenne. Favarro nélkűl Talma nem ment volna semmire! Ha volna egy kis érzéked hozzá,rájöttél volna,hogy az aprilia gyár nem akar megint magyar világbajnokot. Szerintem a gp szereplés csak álom,ott végképp nincs szügség egy magyarra,de ha esetleg mégis,az is Favarronak lenne köszönhető.