Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Faxa lenne,bár én még nem láttam a mtv1 vasárnapi programjai között hogy lenne gp:(((
Nagyon remélem ( sokan reméljük ) hogy nemcsak a 250-es futamokaz közvetítik.
Az MTV továbbra is közvetíteni fogja a MotoGP futamait
2009. Árpilis 16. 17:58 - Kata

Megszületett a döntés, miszerint a Magyar Televízió ismét műsorai közé tűzi a MotoGP versenyeit idén is. Az m1-en a hátralévő 16 futamot élőben követhetik figyelemmel a nézők.
Az idei első katari futamot, a közvetítés jogaival rendelkező Dorna ingyen bocsátotta az MTV rendelkezésére. A korábbi három és fél éves kiváló együttműködés kapcsán kialakult bizalom okán, a nézők érdekében tette ezt. Talmácsi Gábor legközelebb Japánban lép pályára április 26-án, amely megmérettetést élőben láthatják a Magyar Televízió nézői. Az első közvetítés, több mint három és fél éve, 2005. július 24-én történt, amikor a Magyar Televízió a Donington Parkban megrendezett versenyt sugározta. Azóta Talmácsi Gábor 63 futamát izgulták végig hétvégenként az m1 nézői, köztük a világbajnoki győzelemmel végződő, 2007. november 4-ei valenciai versenyt, amelyet már több mint másfél millió néző kísért figyelemmel.

„Egyértelmű, hogy Talma az egyik legnépszerűbb magyar sportoló, és nemcsak a motorozás, hanem a közszolgálati tévé hőse is” – nyilatkozta Medveczky Balázs, az MTV ügyvezető alelnöke. „Talmácsi Gábor sikertörténete nálunk vált először ismertté, szeretnénk, ha nálunk is maradna, minél tovább. Most már csak a részletekben kell megállapodni a jogtulajdonossal, de ahogy eddig, ez most sem lesz probléma.” Erre az ad alapot, hogy a Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriumi elnöksége április 15-én elfogadta az MTV 2009-es üzleti tervét.

A közvetítés-sorozat tehát folytatódik. „Talma motoros tudása, különleges gyári motorja, megszokott háttércsapata, komoly és megbízható szponzorai az élbolyba predesztinálják Gábort a 250-eseknél is. Ráadásul egy jó 250-es szereplés 2010-ben akár Király kategóriát is jelenthet” – mondta Schulek Csaba sportfőszerkesztő. „Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a lehetőségeinkhez mérten a legjobb műsort készítsük majd el. Együtt fogunk dolgozni Talma menedzsmentjével azon, hogy a futamokon kívül mindig legyenek érdekes háttértudósítások is Gábor életéről, edzéseiről, utazásairól.” – fűzte hozzá a Magyar Televízió sportfőszerkesztője.
Szia!
Az a helyzet hogy a éjszakai futamra megvettem a kódot de a verseny napján nem bírtam bejelentkezni, szana -szét volt fagyva az egész oldal!
A szolgáltató szerintem nem készült fel, túl lett terhelve!
Azért köszi!
Ha kell nekem van egy bontatlan kártyám a Moto Gp tv-re. Az magyar! 3000Ft-ért odaadom.
Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg hogy további motogp futamok, lesznek valami magyarnyelvű adón közvetítve?
Vagy csak a külföldi harácsolás marad!
Hali!
Olyan problémám van, hogy rendeltem MotoGP kártyát, mivel azonban külföldön vok nem tudom nézni. Ezért nincs rá szükségem és vissza szeretném küldeni. A kártya nem lett felbontva, tehát a kodot sem tudom. Van erre vmilyen lehetőség? És hogy a pénzt is visszakapjam vhogy? Üdv
valaki pls dobja már fell a MOOBS.HU ra istenért nem szedi
Freon,

Nekem safari-val szar, camino-val jobb, firefoxal a legjobb de egyébként ezt már Én is akartam kérdezni ...hogy csak winfosra van optimalizálva
erre mondjon pls vki vmit hol a hiba ? régen akkor csinált ilyet ha az adott torentet olyan oldalrol szedtem ahonnan kibasztak!
a kép nem ment el.
értem, köszi a választ.
utolsó off:
megmaradt az ujjad? láttam a képeket a blogodban.

ja ez sem off, mert Rizla team tegnapról:
tökéletesen látható, hogy fújt a szél.
off: sajnos z oldal a beteg, nem a mac. én is azon tolom... ha be vagy jelentkezve megy minden, ha nem akkor totál halott... javítás alatt! Sorry a kellemetlenségért! (a végén ezért raktam át mindent a 'letöltés' menû alá, mert az regisztráció nélkül is mûködik...)
ja, bocs az elözô offért, úgyhogy írok GP-t is:
lehetett volna egy kicsit izgalmasabb az elsô futam....
Freon masta' tökre örülök h elkezdett pörögni az oldalatok, de miért nem enged beregisztrálni... lehet h a Macben a hiba?.. mert mind2 gép amivel próbáltam az mac/safari felállás....
Sziasztok! www.motogp.com En itt neztem,elo kozvetitesben adja,igaz fizetos,de legalabb kapsz is erte valamit amiert fizetsz!
nem tudnátok megmondani mi volt annak a számnak a címe ami a dsf-en volt a végén a motogp-nek mikor elhalasztották és egy kis összefoglalót adtak.
valami balls
tudom hogy ez kevés de talán valakinek így is megy
please
koszonet TOCSA72-nek!tegnap lathattam eloben a moto gp-t.a sok ideg utan egy orom.koszi megegyszer.JUSTIN.TV
Ok lol elnéztem... akkor ezért nem töltött na majd ma melo után szedem, addigra csak lejön a többieknek... ösz, üdv
várj egy picit, mert egy seed-er van, és 400 letöltô... nemsokára lejön pár embernek, és akkor begyorsul/engedi... tudom, nehéz ilyenkor türelmesnek lenni....
az addig rendbe, csak bepirosodik a torrent.... kiirja h 360db seed és baxik tölteni... nemtom it köcsögöl
lehet, hogy a .torrent file-t a gépedre menti, és maga a torrent program nem látja... keresd meg, hogy hová tölti, és egy dupla kattintással elindítja a hozzárendelt, feltehetôleg torrent programot. Ha nincs torrent progid, a bittorent az egyik legjobb – keress rá a google-ben...
nekem valamiért nem tölti... szerintetek?
Császár vagy Haver!