Tudnám neked ajánlani, hogy ha megjön akkor se vedd át.
1: neten 10 helyen nézhető ingyen.
2.Ha visszaolvasnál pár hozzászólást tudnád, hogy motogptv.hu-val csak a baj van. Vagy van adás vagy nincs. Nagyon sokan lemaradtak az időmérőről mert nem volt kép. Fizetős cucchoz méltatlan az egész.
Szasztok!
Több mint egy hete megrendeltem a kódot a motogptvtől, baszták küldeni. Gondoltam f@sz vagyok, hamarabb kellet volna rendelni. Tegnap este beszélek egy haverral mondja az ember, hogy ő már egy hónapja várja a kódot!
noh most akkro mi is van? valahol azt irják hogy lesz gp 250az M1en valahol meg azt hogy nem? Most akkor megkaptuk ingyért az első alklamat aztán csuti vagy mostmár mint régen csak a 250et adják le?
Nézném a Motogptvn az időmérőt, de nincs kép, hang az van. Ez másnál is így van?
Végül is úgy megoldottam a dolgot, hogy megy a hang a Motogptv-ről, a képet meg justin.tv-n nézem.
Köszi a segítséget, meg a csípős megjegyzést
Neten nem szoktam "TV"-t nézni, híradót meg mostanában nem igen figyelem, meg ilyenek, mert eléggé el vagyok foglalva az egyetemen...
Az M1 en meg az EuroSport-on szokták adni, és nem találtam sehol, hogy adják e...
Tehát akkor remélem M1 csak közvetít
hali...
Melandri mit művel az agyon cikizett Kawával! Ötödik! Kár volt a dukinál elbaszni egy évet, azt úgyis csak Stoner tudja vezetni.
Igaz most aztán van marco-ban egy jó adag bizonyítási vágy. Hajrá!
Ezek szerint valami alternatív valóságban élsz. 2 napja másról sincs hír mint erről. De azért segítek. DSF adja, francia eurosport adja. Én itt néztem tegnap este on-line. M1 lehet, hogy adni fogja mert megkapták ingyen a közvetítés jogát. Legközelebb nézz szét alaposabban. Mondjuk itt a főoldalon.
Hali!
Srácok, égen földön keresem, hogy hol tudnám megnézni a vasárnapi futamot ( EuroSport,m1...) de sehol nem találok semmit róla Szóval mondom ez már nem létezik, inkább megkérdezem tőletek, biztosan tudja valaki, hogy melyik csatornán, mikor adják a csatát
Előre is köszi!
Az első szabadedzés végeredménye:
1. Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team 1:57.053
2. Valentino Rossi ITA Fiat Yamaha Team 1:57.439
3. Colin Edwards USA Monster Yamaha Tech 3 1:57.835
4. Jorge Lorenzo SPA Fiat Yamaha Team 1:58.272
5. Alex de Angelis RSM San Carlo Honda Gresini 1:58.452
6. Loris Capirossi ITA Team Suzuki 1:58.468
7. Mika Kallio FIN Pramac Racing 1:58.499
8. Andrea Dovizioso ITA Repsol Honda Team 1:58.506
9. Marco Melandri ITA Hayate Racing Team 1:58.757
10. Randy de Puniet FRA LCR Honda MotoGP 1:58.771
11. James Toseland GBR Monster Yamaha Tech 3 1:58.850
12. Toni Elias SPA San Carlo Honda Gresini 1:59.094
13. Nicky Hayden USA Ducati Marlboro Team 1:59.158
14. Chris Vermeulen AUS Team Suzuki 1:59.348
15. Yuki Takahashi JPN Team Scot 1:59.437
16. Sete Gibernau SPA Grupo Francisco Hernando 2:0.595
17. Niccolo Canepa ITA Pramac Racing 2:0.597
18. Dani Pedrosa SPA Repsol Honda Team 2:1.435
A végig jó tempóban motorozó Talmácsi Gábor végzett az élen a MotoGP Katari Nagydíjának pénteki szabadedzésén. A szintén a 250-es géposztályban induló Tóth Imre 18. lett.
„Életem legjobb évei voltak a MotoGP-ben, amikor a valaha élt legjobb motoros ellen küzdhettem Néhány alkalommal jobb voltam nála, mert gyorsabb időkre voltak képes, mint ő, és büszke vagyok arra, hogy olyankor magam mögött tudtam tartani.” - vallotta be őszintén Gibernau.
1: neten 10 helyen nézhető ingyen.
2.Ha visszaolvasnál pár hozzászólást tudnád, hogy motogptv.hu-val csak a baj van. Vagy van adás vagy nincs. Nagyon sokan lemaradtak az időmérőről mert nem volt kép. Fizetős cucchoz méltatlan az egész.
Több mint egy hete megrendeltem a kódot a motogptvtől, baszták küldeni. Gondoltam f@sz vagyok, hamarabb kellet volna rendelni. Tegnap este beszélek egy haverral mondja az ember, hogy ő már egy hónapja várja a kódot!
Nézném a Motogptvn az időmérőt, de nincs kép, hang az van. Ez másnál is így van?
Végül is úgy megoldottam a dolgot, hogy megy a hang a Motogptv-ről, a képet meg justin.tv-n nézem.
Neten nem szoktam "TV"-t nézni, híradót meg mostanában nem igen figyelem, meg ilyenek, mert eléggé el vagyok foglalva az egyetemen...
Az M1 en meg az EuroSport-on szokták adni, és nem találtam sehol, hogy adják e...
Tehát akkor remélem M1 csak közvetít
hali...
Igaz most aztán van marco-ban egy jó adag bizonyítási vágy. Hajrá!
http://superbike.hu/index.php?page=mypag
e&op=openPage&id=3&title=video
jó szórakozást!
idômérô este!
Pedrosa kicsit levan maradva!
Rossi 2. helyről simán lenyomja Stonert
Srácok, égen földön keresem, hogy hol tudnám megnézni a vasárnapi futamot ( EuroSport,m1...) de sehol nem találok semmit róla Szóval mondom ez már nem létezik, inkább megkérdezem tőletek, biztosan tudja valaki, hogy melyik csatornán, mikor adják a csatát
Előre is köszi!
1. Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team 1:57.053
2. Valentino Rossi ITA Fiat Yamaha Team 1:57.439
3. Colin Edwards USA Monster Yamaha Tech 3 1:57.835
4. Jorge Lorenzo SPA Fiat Yamaha Team 1:58.272
5. Alex de Angelis RSM San Carlo Honda Gresini 1:58.452
6. Loris Capirossi ITA Team Suzuki 1:58.468
7. Mika Kallio FIN Pramac Racing 1:58.499
8. Andrea Dovizioso ITA Repsol Honda Team 1:58.506
9. Marco Melandri ITA Hayate Racing Team 1:58.757
10. Randy de Puniet FRA LCR Honda MotoGP 1:58.771
11. James Toseland GBR Monster Yamaha Tech 3 1:58.850