Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hat mindegy lenne csak magyarul pofazzanak majd ha elkezdodik
www.motogptv.hu
ma mindenki nézheti rajta INGYEN,magyar kommentel!
Szinkronnal,vagy elég a narrátor?
magyar hang nincs valahol ?
Olyan szar neten nÉzni tv-be sokkal jobb lenne legalÁbb fel is tudnÁm venni dvd-re
nem adja az m1 még felvételről se?
dsf-en adják. lavoron.
az m1-en vagy valahol nem lesz? (jobb lenne tv-n nézni)
az m1 nem adja?
pl. itt
20-kor
Ma mikor lesz és hol adják a 800-as kategóriát?
A Nemzetközi Motorsport Szövetség (FIM) illetékes bizottsága, valamint a versenyzők tanácsa úgy határozott, hogy legkésőbb 2011-től egy gyár látja el erőforrásokkal a gyorsasági-vb eddigi 250 kcm-es kategóriájának résztvevőit. Az új géposztály elnevezése Moto2 lesz.
Az még nem dőlt el, hogy melyik gyár szállítja majd a motorokat, egyes sajtóhírek szerint a Kawasaki és a Yamaha pályázik a legnagyobb eséllyel. A Honda már előre jelezte, hogy nem kíván részt venni az "egysíkú" versengésben. A motorok 600 kcm-esek lesznek.
Claude Danis, a FIM egyik illetékese elmondta, hogy a döntés meghozatalakor a költségek csökkentése volt a fő szempont. A 250 kcm-esek között jelenleg két magyar, Talmácsi Gábor és Tóth Imre versenyez a vb-n.
DSF 19.45 Élő közvetítés MOTO GP
Brit Superbike – 1. futam/1. verseny (Brands Hatch indy) már tölthető!
Úgy néz ki áthidaltam a problémát. A videókat mostantól a 'Letöltések' részben keressétek, azon belül az általatok kedvelt kategóriákban lehet garázdálkodni. Van külön GP, BSB, és most készítem a WSBK és AMA részeket is!

SuperBike letöltések

Remélem így már működni fog, és kérlek benneteket, írjatok vissza, ha nem menne! Köszönettel: f
Próbáltam többször, nem engedi! Próbáltam regisztrálni(még nem vagyok )azt sem lehet!
A SuperBike oldalon a videó részleg ha nem vagy bejelentkezve valamiért nem hajlandó menni, pedig engedélyezve van mindenki számára. Kérek mindenkit, hogy jelentkezzen be, és aztán próbáljon a videó menűpontra kattintani. Akkor levileg működik. Elnézést a kellemetlenségért, nem tudom mi lehet a hiba oka!
MotoGP 250-es verseny, pódium és verseny utáni interjúk már tölthetők a

www.superbike.hu-ról (Videó szekció...)

felkerült egy GP-verseny előtti készülődés, interjú a versenyzőkkel videó is!

Este pedig a verseny maga!
próbálj rá többször... egyébként ilyen korán kelőkkel nem tud mit kezdeni az oldal
moto-gp végeredmény? nem láttam!
Tegnap este én itt néztem: Justin TV Angol kommentárral,. A srác azt írta, hogy ha ma lesz, akor adja
a f...om kivolt tegnap este,hol a picskuban lehet nezni neten motogp?tudom elmaradt.meg jo hogy a talmat lattam meg a 125-.de szet vagott az ideg a nagyok miatt.
hol lehet látni?
Halla Freon!
Nemigen megy a video menüpont!
Lessz ám segrepacsi!
A gp-tv, meg már tavaly is ganaj volt! Szakadozik,lassu.. egy ekkora projekthez rende szerver kell, nem csak a lét lesni a buliba!