Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GP futam MA este 8-kor !
meggyógyult a motogptv
HAli
Most ez "share" nevű cím alat futó angol dolog ez most a valós élő adás?
Picsába!ELmarad a verseny....
Ezen az angolon egész jó a kép, csak az eső zuhog, mint az állat
olajként a tûzre... ezek a motogptv-nél minden futamra kimennek seggetásztatni... a ti pénzetekbôl... mintha itthonról nem lehetne közvetíteni (az Eurosport a XIII-ból nyomta...) hát, ennyit róluk... és a youtube-on tényleg jobb a minôség... ha fent van a verseny, tôlünk tudjátok tölteni... türelem!
Mind1 én nem szeretemrögtön a legrosszabbat látni a dolgokban és téleg remélem, hogy műszaki hiba miatt van ez a szopás
Hackertámadás a faszom! A mellébeszélés meg a lóvé lenyúlása az megy! A minőségi (vagy akármilyen!) szolgáltatás biztosítása meg... ááá, szar az egész! Az a mákjuk, hogy a MotoGP futam halasztódik (ha megtartják egyáltalán) mert akkora az eső már megint! Így van egy kis idejük felállítani a műsort. Ha egyáltalán ezt akarják...
Szerintem csak műszaki hiba, vagy megint valami hackertámadás eredménye. Mindenesetre nagyon idegesítő és téleg szar volt a minőség a 125-nél is, talán még ayoutube is jobb
Én már tegnap megmondtam, hogy ez lesz.
Felkellene jelenteni őket!
nekem megszakadt azot azt irja vége van servernek
a lovét vissza is utalhatnák a ku-a köcsögök! A fa-zért nem lehett felkészülni. Az magyarország
Én őszintén mondom, hogy nagyon csalódott vagyok! Az elején még ment, de minősíthetetlen képpel, aztán meg már csak a hibaüzenet jön le. Nagy égés ez, vagy nagy átbaxás? Nem is tudom...
még mindig olyan tré a minôség?
Másnak se! Bekaphatják!
Jó estét!

Csaknekem nem jön be a motogptv.hu vagy másnak se?
hát, ez a terv.... ez csak mézesmadzag
Ha jól számolom legalább negyedleges
Király 5let!
Még a végén lessz ok felnézni a site-ra
Szivemből szóltál Freon! Főleg a felsorolást illetően!
köszönöm szépen
Nagyon helyes
pedig Talma még 2. is volt egy kis időre... na de első versenye 250-ben, biztos lesz ettől még jobb is
igyekszem minden zsír versenyt feltenni! fôleg AMA, WSBK és BSB superbike futamokat... a GP nálam másodlagos
leszedtem a korlátozást, már nem kér reget... próbálj rá, nekem ment bejelentkezés nélkül is! sorry a hibáért!