Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
Sasolom
Itt most megy élőben:

http://www.justin.tv/cembafe

sziasztok!
ezen az oldalon össze vannak gyűjtve a külföldi mai motogp szabadedzések, online ingyenes videó...nem mind működik és a minőségük sem jobb, de akinek nincsen lehetősége pénzért nézni itt egykis segítség....
ha elboldogultok az oldalon rengeteg sportot közvetítenek még!
Ma olyan 15órától lehet majd látni hol mikor milyen minőségben kezdik asugárzásat....
sok sikert
PÉNTEKI SZABADEDZÉS
Srácok!
Tavaly aki kapott a MotoRRevüből 2008as kódot!
próbáljátok meg azzal nézni motogptvn,mert nekem elfogadta a tavalyi újságmellékletes kódot
Sok szerencsét
REMÉLEM AZ MTV KÖREIBŐL IS OLVASSA VALAKI!

Nem vagyok nagy fórumozó, csak egy szimpla auto-motor fan. A MotoGP közvetítéseket keresgélve akadtam erre a fórumra és a hozzászólásokat olvasva én sem tudom szó nélkül hagyni a dolgot.

Nem vagyok marketing szakember, de az MTV most igazán meg tudná ragadni a lehetőséget, hogy némi nézőszám javulást elérjen. Csak saját köreimre támaszkodva mondhatom, jelenleg nem túl sokan élvezik a Magyar Televízió adásait (kivéve: BL, eddíg MotoGp és anno forma-1). Mivel köztudott, hogy a EuroSport nem közvetít, lehetőségük lenne "átcsalogatni" a szerintem igen népes motorsport rajongókat, és ezáltal a reklámidőt is jobban lehetne értékesíteni. Ezért talán meggondolandó lenne a szerződés megkötése.

Nekem van DSF-em, ezért túlzottan nem érint mélyen a dolog, de mivel van magyar csapat, vannak magyar versenyzők, szívesen szurkolnék magyar nyelven egy élő adás alatt. Sajnos ez is magyar "betegség", hogy soha nem látott eredmények jönnek egy sportból és mégsem követhetjük magyar adón kedvenceinket.

Üdvözlettel: G. János, egy elfogult rajongó
Ha nem állapodnak meg vasárnapig, a dsf.de-n ingyenesen lenyomják élőben a 250-et este 20.10-től.....Illetve van egy pár Magyarországon elszórtan fogható csatorna, akik szintén közvetítenek...Nálam 160 csati fogható és most nagy örömmel rátaláltam a cseh NOVA adóra, akik szintén lenyomják! Hallelujah
Három nappal a gyorsaságimotoros-világbajnokság idénynyitó versenye, a vasárnapi Katari Nagydíj előtt még nincs megállapodás a jogtulajdonosok és a viadal legutóbbi három és fél évadát közvetítő Magyar Televízió (MTV) között a folytatásról – tudta meg a köztévé illetékesétől az MTI.
„Tárgyalunk még. Dolgozunk rajta, hogy legyen megegyezés” - mondta Schulek Csaba, az MTV sportfőszerkesztője, azt jelezve, nemrég újabb ajánlatot küldtek a másik félnek.
öööööööö szval akkor senki nem tud-akar perkálni a jogokért.hi! akkor bele sz@rtak a dorna tányérjába, így mindenki pofára esett, a dorna nem kap kest a jogokért, a futamokat kevesebb országban lehet nézni,a szponzorok pedig visszavonják a támogatás bizonyos részét mert ők a képernyők előtt ülnek és stopperrel mérik mikor-mennyi ideig és mely országokban láthatók a hirdetéseik.tehát joggal mondja pl michelin hogy a magyar piacon az ő pilot 2cv reklámja egy percet sem megy ezért ő kevesebbet fizet, igaz hogy a reklám hatására kevesen fogják megrohamozni a michelin lelőhelyeket de azt mondhatja hogy pl a magyar piac reklámmal nincs lefedve és ez neki presztizsveszteség!
akkor lehet nézni ingyen kupon nélkül jóópézé a motogptvt.... bulsit....
Az MTV nyilván nem tud érte annyit fizetni, a Sport Klub meg nem akar, mert azt mondhatja, hogy ha már másik X országban ők adják, akkor adja oda neki a DORNA teszkósáron itthonra is.
Ráadásul szponzort sem túl egyszerű szerezni manapság egy sportközvetítéshez.
Ettől még szánalmas és röhejes.
Az a baj, hogy már 1 hét sincs hátra. Ha tárgyalások lennének, akkor erről kéne harsogjon a média, de akkora kusss van, hogy már több, mint gyanús.

Ráadásul még házon belül sincsenek hírek róla.
Szerintem arról van szó hogy nem akarnak annyit fizetni a közvetítési jogokért mint amennyit a DORNA kér. Szerbiában és Lengyelországban a Sport Klub közvetít élőben, Németeknél meg a DSF. Érdekes módon ezt már már jó ideje lehet tudni, vagyis a DORNA nekik adta a jogokat, csak pont épp Magyarországra nem tudná eldönteni? Nevetséges a TV társaságok hozzáállása a MotoGP közvetítéshez. Meg azt sem értem miért vették el az EuroSport-tól. Biztosan fizettek volna többet is, ha kért volna a DORNA. Na de mindegy. Nagyon úgy fest hogy közvetítés nélkül maradunk az első két futamon biztos. Mert azt ne várjuk el egy köztévétől hogy Húsvét vasárnap este "fő" műsoridőben majd élőben közvetíti nekünk a MotoGP futamokat.
Ezt a talma.hu-n találtam:

Tisztelt ... Úr!

Köszönettel megkaptuk levelét. Örömünkre szolgál, hogy figyelmével megtiszteli a Magyar Televízió műsorait.
MotoGP-vel kapcsolatban csak annyit tudunk Önnek válaszolni, hogy egyelőre a jogtulajdonos még nem döntötte el, melyik televíziónak adja a jogokat.
Részünkről mindent megteszünk, hogy a MotoGP futamokat közvetíthessük.
Bízunk abban, hogy továbbra is nézőink között üdvözölhetjük

Budapest, 2009. április 6.

Üdvözlettel

Magyar Televízió Zrt.
Közönségszolgálat

Kommentárt nem fűzök hozzá...
Melyik adón közvetítik az idén a gp-t?
Stoner interjú
http://www.motogphirek.hu/index.php?news=521
Sziasztok!
Nos most akkor élő közvetítés csak a motogp tv- n lesz online, neten keresztül? A maradék kis örömöt is elveszik az embertől...
Ezt olvastátok már?
"Bemutatkozott a Balatonring Team!

Kedd délután egy budapesti sajtótájékoztató keretében bemutatták a Balatonring Team-et, ahol többek között az is elhangzott, hogy Talmácsi Gábornak az első három futamot követően, két motor fog a rendelkezésére állni.

Az eseményen jelen volt a Sedesa elnöke, Vicente Contino, a Grupo Milton és a Logistic Land elnöke, Kovács Bence, valamint Jorge Aspar Martinez csapatfőnök és Talmácsi Gábor. Kiemelt fontosságú szerep jutott az eseményen a támogatók szerepének, akik közül Kovács Bence a elmondta, hogy a Grupo Milton mintegy 1,5 millió euróval támogatja Gábort, míg az építtető Sedesa cég 400 euróval járul hozzá a kiadásokhoz. Nemrég számoltunk be róla, hogy Talmát is utolérte a gazdasági világválság és, hogy 2009-ben csak egy motor áll majd a rendelkezésére, ám most úgy tűnik, hogy sikerült szponzorokat találni és megoldónak a magyar világbajnok gondjai. Ennek értelmében a harmadik futamtól, Jereztől már két Aprilia RSA-val veheti fel a küzdelmet a többiekke

A sajtótájékoztató keretein belül elsőként Aspar Martinez szólalt fel, aki megköszönte Vicente Continonak és Kovács Bencének, hogy egy ilyen nagyszerű pilótát támogatnak, mint Talmácsi Gábor. Ezen kívül úgy érzi, hogy már 2006 óta, mióta együtt dolgozik Gáborral, nagyon sok eredményt értek el, és hogy pilótája egy gyári Apriliát fog kapni idén is, és ugyanazt a műszaki gárdát, akikkel világbajnokságot nyertek. Zárásként is csak úgy fogalmazott, hogy hálás a Sedesának, a Logistic Land-nek és a Grupo Miltonnak, hogy továbbra is a magyar motoros mögött állnak.

Természetesen maga az érintett, Talmácsi Gábor is nyilatkozott, aki roppant boldog, hogy megoldódtak anyagi gondjai és nagy reményekkel vág neki a 2009-es szezonnak, ami az első idénye lesz a 250 köbcentisek között. Gábor most is, mint mindig, hihetetlen győzni akarásáról beszélt, valamint, hogy az egész országnak szeretne ezzel örömet okozni. Plusz motivációt ad neki, hogy 28-as rajtszámú motorja piros-fehér-zöldre van festve és, hogy már az eddigi teszteken is jó időeredményeket ért el. Ugyan az első futamig még van egy kis idő, de már most nagyon jól érzi magát 250-es csapatában.

Ezt elsősorban annak tulajdonítja, hogy a körülötte dolgozó szerelőgárdával nagyon jól megértik egymást és így nem kell megszoknia egy új istállót, egyedül a motorját, az Aprilia RSA-t. Talma azzal is tisztában van, hogy mivel ez egy nagyobb motor sokkal több tapasztalat kell hozzá, mint 125-ös gépéhez. Éppen ezért még nem is tudott igazán válaszolni arra a kérédsre, hogy mit vár magától a szezonban, de elképzelései szerint, ha minden jól alakul, akkor az első ötbe való kerülés nem lehet gond számára.

Ami Gábor idei egész éves költségevetését illeti, erről úgy fogalmaztak a jelen lévők, hogy 2,5 millió eurót tesz ki, aminek nagyjából a felét a két Apriliára, a szerelőcsapatra, illetve az alkatrészekre fordítják."

forrás:
http://www.motogphirek.h
u/index.php?news=507
Az új dizájn.
Összeállt Talma szponzori háttere: http://href.hu/x/8mwi
SZiazstok ha magyarul nem is de németül a DSF csatorna adja az összes kategoria adásait élőben.Ez is jobb mint a semmi!Igaz nem magyar,de ingyen,és nem kell hozzá internet!Ha valaki tud jobbat irjon hogy mindenki tudja!Itt a link:http://www.motogphirek.hu/?cell=news&func=show&mod_
news_id=7022
http://www.motogphirek.hu/index.php?news=505
Na ez f@sza,tavaly ég arról volt szó hogy az M1 tutira adja a GP-t
Most kaptam egy perce:
Tisztelt Ferentzi Miklós Úr!

Köszönettel megkaptuk levelét. Örömünkre szolgál, hogy figyelmével megtiszteli a Magyar Televízió műsorait.

MotoGP-vel kapcsolatban csak annyit tudunk Önnek válaszolni, hogy egyelőre a jogtulajdonos még nem döntötte el, melyik televíziónak adja a jogokat.

Bízunk abban, hogy továbbra is nézőink között üdvözölhetjük!

Budapest, 2009. március 30.

Üdvözlettel

Magyar Televízió Zrt.

Közönségszolgálat
Hol tudjuk nézni a közvetítéseket? A TV műsorok nem jelzik sehol.
http://www.motorinfo.hu/sporthirek/motogp/2009/03/29/jer
ez_stonere_a_leggyorsabb_korert_jaro_bmw/
Ekkora marhaságot... A DORNA is meg a FIM is egyre hülyébb... Először a DORNA nem hosszabbítja meg a szerződést az Eurosporttal, ezzel jelentősen csökkenni fog sztem a GP nézettsége. A FIM meg ilyen szabályokat hoz... Itt mindenki bekattant?