Nem Talma, de akkor mi van? Talma mit csinálna, ha felültetnék egy V2 sportgépre (esetleg egy norton wankelre) egy általa sosem látott pályán? Tönkreverné azokat, akiknek több évre visszamenő telemetriai adatai, ill. "közlekedési" tapasztalatai vannak ott? Tönkreverné pl. N. Balázst ott?
(de magunkat is hozhatjuk példának, mit mentünk az első ringezéskor 0 tapasztalattal, meg mit ment aki már 4. alkalommal volt ott és hogy maradt állva ő is a sokszezonos versenyzőhöz képest)
Műholdvevő (parabola) antenna. Ha mellé tunert is teszel a gépbe, fel is veheted a futamokat, vagy épp közvetítheted a versenyt a fórumba, mert a gépről tudod nézni...
Van vkinek 1 linkje on-line DSF adáshoz? Ők az edzést is közvetítik, ha jól tudom. Szivesen megnézném. Nevetséges, hogy egy ekkora sporteseményt nem lehet normálisan TV-n figyelemmel kisérni!
Szerintem Balázs az első napon (szabad edzésen) nem is az eredményre hajtott, inkább a motort próbálják rá ill.hozzá igazítani.
Remélem és bízom benne,hogy indulni fog a futamon!
Nem is erre gondoltam...nem sokan kezdenek mindjárt 250-nel....először rookies cup, aztán 125, és ha ott TOP 3-ban végeznek, akkor 250. Én ezt az Aspar-Martinez konfliktus tükrében írtam...Természetesen szurkolok Balázsnak, hiszen ő is 1 tehetséges Magyar versenyző...De ha igazán őszinték vagyunk, nem sok GP szintű pilóta szaladgál kishazánkban Talmán kívül...
Lehet, hogy csak nekem, de ez magatol ertetodo. Ugyanazt fogja kapni, mint Talma. Remelem rovidesen hasonlo eredmenyeket is eler! Minden eddiginel kivancsiabban varom a hetvegi futamot es melegen ajanlom az MTV-nek, hogy normal idoben mutassa az osszes versenyt, kulonben jon az ostrom!
Ha a „teamaspar.net” oldalon közzétett információk hitelesek (márpedig miért ne lennének azok), akkor a Talmácsi helyére kerülő Németh Balázs ugyanúgy gyári motorral veheti fel a küzdelmet a többiekkel, mint elődje.
Az amúgy tényleg semmi,buta hozzászólása volt... Másrészt annyiszor olvasom ezt a kitöltöt/len/t adatlap sírást, hogy javasolnám a teljes orvosi és fogászati kortörténetet valamint a mindig aktuális félévi adóbevallást kötelező feltöltését! Akinek nincs hitelesítve az nem szólhat! Haggyad már.És mit csinálsz ha találkozol vele, odamész és jól megmondod neki hogy te jó patkány voltál a sportmotor fórum motoGP topicjában? Nem neked szólt.Tiszta vicc... Nem mindenki érezi szükségét hogy kirakat ember legyen,gondolsz akire akarsz.
Amúgy meg pályamotorozás #14522-es hozzászólás erről ennyit,ott a neve és fellelhetősége lehet menni erősködni.
Stoner
Capirex
Rossi