Hello srácok..
honnan tudnék letölte SERVICE MANUALT HONDA CR 250 2004 es évjárathoz .. már annyi oldalt végignéztem de vagy nemtölti le vagy fizus..
Segitsetek már légyszi...
kösziiiii
Üdv mindenkinek!
A fóti krosszpályával kapcsolatban lenne pár kérdésem:
Mennyi a belépő? Milyen szintű? (gyenge, közepes, nehéz) Mikor tartanak nyitva? Esetleg van valakinek telefonszáma hozzájuk?
Köszönet a válaszokért!
2009-ben 15000ft volt darabja, én legalábbis annyiért vettem gyári szelepeket.. Nem hiszem hogy azóta ennyivel feljebb ment volna. Főleg hogy egy kifutó típus...
üdv tudnátok segíteni cr 250 04es évjárathoz keresnék blokkfelet..el van repedve de a heggesztésben nem bízok.. sehol nem találok még amcsiba sem...
esetleg valamelyik krosszé jó hozzá nem tudjátok véletlenül ...vagy honnan tudnék szerezni?
Hali ugyan ebben a Cipőben jártam Még a Motor évjárat is.
Gondolom a VAS alatt acélt értettél na azt nem kapsz hozzá mivel az acél szelepeket a gyárak a rossz rugók miatt visszhívták... Ezért titánt vettem én is. Ha titán érdekel jó áron Új akkor keress meg. Boltban 30-35e ft darabja Amúgy Gondolom Szivó szelep kell...
hali..
Tudnátok nekem segíteni abban hogy milyen szelepet érdemes venni Rmz 250 hez /04-06 /
vasat vagy titánt? mert gyárilag vassal jöttek ezek ki ugytudom..nem versenyzés céljábol használom a gépet..
köszi ha tudtok valami okosat ..
Menyi az ára enek a nagyképü motornak
Szégyenlem magam, de tudnátok videót küldeni, hogy a crossmotoron a startert hogyan is kell szakszerűen "beakasztani" ?
honnan tudnék letölte SERVICE MANUALT HONDA CR 250 2004 es évjárathoz .. már annyi oldalt végignéztem de vagy nemtölti le vagy fizus..
Segitsetek már légyszi...
kösziiiii
A fóti krosszpályával kapcsolatban lenne pár kérdésem:
Mennyi a belépő? Milyen szintű? (gyenge, közepes, nehéz) Mikor tartanak nyitva? Esetleg van valakinek telefonszáma hozzájuk?
Köszönet a válaszokért!
Üdv
G.
Kipufogó 21280
Most én ennyiért veszem a GYÁRI szelepeket .
2011-es KX-450F eladó
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
melyik fél kell? jobb oldali van 185 dollárért+posta
http://www.ebay.com/itm/2003-c...
esetleg valamelyik krosszé jó hozzá nem tudjátok véletlenül ...vagy honnan tudnék szerezni?
Gondolom a VAS alatt acélt értettél na azt nem kapsz hozzá mivel az acél szelepeket a gyárak a rossz rugók miatt visszhívták... Ezért titánt vettem én is. Ha titán érdekel jó áron Új akkor keress meg. Boltban 30-35e ft darabja Amúgy Gondolom Szivó szelep kell...
htc.jimbeam@gmail.com
Tudnátok nekem segíteni abban hogy milyen szelepet érdemes venni Rmz 250 hez /04-06 /
vasat vagy titánt? mert gyárilag vassal jöttek ezek ki ugytudom..nem versenyzés céljábol használom a gépet..
köszi ha tudtok valami okosat ..