reggelt
monori,es nyarsapati palyanak van valami netcime?baratom oda menne 4napra kellene info hogy van wc,zuhany,aram,camping,aram,esetleg buffet?
köszi
Eladó Yamaha YZF450 2008elején vásárolt.Tökéletes állapotban.Végig egy gazdánál,de volt hogy fél éveket pihent a moci.motor nagyszerviz után 15h ketyegett,lánc-lánckerekek 0km,de lehet hétvégén teszek bele pár km-t.Tényleg költségmentes,gumik,fékpofák minden OK.Igazi kiss kezesbárány...:) Gyere el nézd meg ,aztán úgyis viszed..:) Motor nem biztos hogy sokáig eladó lessz!
ELADÓ,tökéletes állapot,motor szerviz után 15h kegyegett,lánc-lánckerekek 0km,de lehet hétvégén ha nem viszik el teszek bele.Tényleg költségmentes,gumik,fékpofák minden OK. http://www.kepesmotor.hu/yamah...
92-99ig egyforma dugó jó a 125ös hondákhoz. Azt írják a fórumba amit küldtem, hogy 59mmig fel lehet fúrni bármiféle módosítás nélkül ezeket az évjáratokat. A srác azt írja még hogy a Wiseconak van 58mm-es dugója YZ-hez, viszont jó a 92-99es hondákhoz is.
üdv
tudna nekem pár hasznos tanácsot adni használt kross motor vásárlásban? még nem mentem ilyen géppel, és ismerős sincs aki értene ilyesmihez. nem versenyeznék vele, de krosszpályára kimennék vele, ahogy földútra is.
2 ütemű 125-öst szeretnék, azt olvastam, hogy a 2 üteműt sokkal olcsóbb fenntartani, és csak dugót kell benne cserélni, amikor elgyengül a motor... de ezt házilag is kitudja cserélni egy ember? vagy mennyivel bonyolultabb ez a technika egy simsonnál?
illetve szerintetek lenne létjogosultsága behozni angliából egy krossz motort? anyagilag megérné-e jobban?
előre is köszönöm az okosságot
Gyerek motocross csizmák eladóak!
40-es piros Alpinestar+csatokkal 11e
38-as kék-fehér Alpinestar 9e
32-es fekete W2 11e
Pécs
mmse1@freemail.hu
70-591-4848
Rd1 Hangtown 450