Látom, hogy CRM-ed volt...az azért messze nem CR.
Ha krosszpályákon akarsz krosszozni, én 2T 125-öst vagy 4T250-est ajánlanék, nem tudom, mennyi pénzed van. 500ezer Ft alatt inkább 2T, felette 4T. Ha évente 1-2-szer van 50-100ezred, pláne 2T, ha 2-3évente van 3-400ezred, 4T.
Majd meglátod. Mert majd jönnek más vélemények, meg a kivételes esetek stb, jól megkavarodsz, aztán veszel valamit, azon buksz valamennyit stb...
Én 125-össel kezdtem, kb. 2 évig. Aztán vettem CR250-est, ami gyenge volt, mert voltak bajai bőven, azt hittem, fasza gyerek vagyok. Aztán lecseréltem egy gyári állapotú, RENDES CR250-re, akkor jöttem rá, hogy gyenge vagyok, fáradékony, ügyetlen. Ezután a kellő alázattal felültem a 4T 250-re (majdnem 125 2T lett megint, csak jött ez a kihagyhatatlan gép), és azzal nagyon jól elvagyok. Bevált, szeretem.
Hali olyan problémám van,hogy az olajnál a túlfolyónál engedi az olajat meg volt hogy nagyon meleg volt és és a csőből füst jött ki én arra tippelek h kopott a gyűrű és a kompresszió lefuj am egy KXF 250-ről lenne szó,ha valaki tud valamit pontosabbat mondani azt megköszönném!
Fordítva:
Szombat: A Rockstar Suzukis Ian Trettel durvát bukott a mai edzésen a Daytona Nemzetközi Versenypályán és a mentők a halifaxi kórházba szállították. Trettel szobatársa, Kramer Patterson elmondta, hogy súlyos sérüléseket szenvedett, és jelenleg az orvosok mesterséges kómában tartják. Amint további információ áll rendelkezésre, jelentkezünk. Szorítsatok Ianért.
Saturday: Rockstar Suzuki’s Ian Trettel crashed hard during today’s afternoon practice session at Daytona International Speedway and was transported via ambulance to Halifax Hospital. Trettel’s roommate, Kramer Patterson, informed us the he suffered a head injury, and is a doctor-induced coma for the time being. We will share more details as they become available. Keep Ian Trettel in your thoughts.
szerintem 15 évesen ne szarozz már a kezdőknek való CR250-el, vegyél 500-ast. Ha 16 éves korodra kimotoroztad, még mindig vehetsz egy Doma vagy Pocircuit rendszert meg tuning gyújtást arra a lomha szarra.
süti, izé ő honda cr ,kawasaki kx vagy yamaha yz ,ktm.... , suzuki rm rmz melyik a legstrapabíróbb? szerintetek melyik legyen majd (a távoli jövőben) ? 250ccm szerintem mindegyik fanya de a cr az eléggé érdekel véleményt léci
Hellosztok. lenne pár kérdésem szerintetek késő 16 évesen elkezdeni crossozni?nem versenyszerűen hanem hobbiként.És hogy milyen területeken nem szabad menni crossal?hogy pl erdőkben nem lehet vagy hol köszi a válaszokat előre is
Ha krosszpályákon akarsz krosszozni, én 2T 125-öst vagy 4T250-est ajánlanék, nem tudom, mennyi pénzed van. 500ezer Ft alatt inkább 2T, felette 4T. Ha évente 1-2-szer van 50-100ezred, pláne 2T, ha 2-3évente van 3-400ezred, 4T.
Majd meglátod. Mert majd jönnek más vélemények, meg a kivételes esetek stb, jól megkavarodsz, aztán veszel valamit, azon buksz valamennyit stb...