Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyit tudok róla , hogy ott leszek!Meghogy Kori sajnos nem indul :(
Sziasztok. Tud valaki valamit a hétvégi Kókai cross versenyről?
Nem találok tel.számot sehol ahol tudnék érdeklődni.
A blokk alja bírni fogja? Hajtókarod, csapágyak milyen állapotban vannak?
Skacok!
250es Rmz-mhez akarok egy 290es hengerszettet. Lenne 1, adnak hozzá 1 dugót is... Kellene valami más még az átépítéshez (pl szelepek stb), vagy azok jók lennének a 290es hengerhez?
Nem kizárt.
Valaki holnap Nyársapát!
Sziasztok! Amiatt fordulok hozzátok, hogy vacilálok az enduro és a crossmotor között. Enduroban is kifejezetten a crossos kinéző (Ktm Exc 125, Husqvarna Wre 125...) motorok érdekelnek, csak hogy mehessen közúton.

De ha esetleg, cross motort vennék, tegyük fel egy Honda Cr 125-öt, akkor tudom, hogy az költségesebb, de mégis mennyivel?

Tehát a kérdések: Hány üzemóra után érdemes/kell ekkora köbcentinél cserélni alkatrészeket, és melyek ezek? Ha csak hobby szinten crossoznék, akkor ezek az alkatrészek milyen árban vannak? (Nem a legmárkásebb dugattyúk... Csak, hogy hétvégenként menjen a gép.) Azt tudom, hogy 125-ös motoroknak is csak adás-vételijük van. Abba beleköthet a rendőr? (Például ha a közeli pályára eltolom)

Egyelőre ennyi kérdésem van, mert ha nem annyira vészes egy ilyen gép karbantartása, azaz nem havi szinten kell venni hozá a dolgokat, akkor beruháznék egyre, de ha költséges, akkor marad a crossos endurok. :) Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv: Mta4
Köszönöm a válaszotokat!
Jogos, ezeket természetesnek vettem.
Plusz,a jármű előéletét igazoló okmányok(adás-vételik új kora óta,valamint az eredeti számla!) valamint regisztrációs adó befizetés,amihez vpid számot kell igényelni....stb,stb.
Olyan bonyolult hogy tényleg jobban jársz ha rendszámosat veszel....
Lámpa elöl-hátul, indexek, tükrök, hátsó lábtartók, hátul prizma, rendszámtáblatartó világítással, féklámpa. Persze mind "E" betűvel. Majd mehet a bugi. Egyszerűbb, ha veszel egy CRM 125-öt.
nemlehet vizsgáztatni, mert nincs lámpa stb. az 5/1990 és a 6/1990-es KÖHÉM rendelet írja la járművek forgalomba tartását.
Sziasztok! Én 15 éves vagyok, és van egy Sm-es jogsim, mivel van egy simsonom. De azt szeretném kérdezni, hogy most vettem nem rég egy Honda CR 125-t, a krossz motorokat lelehet vizsgáztatni valahogy? Mivel ha igen akkor rátennék egy supermoto szettet, és letenném, 1,5 év múlva az A1- es jogsira.

Válaszotokat köszönöm!
vagy ide is jó
helószia
nem tudd valaki gyorsgázkart eladót?
választ e-mailba: bese94@hotmail.com
segítséget megköszönném!
Köszz tomyizz:D
Na utána néztem amikor a tesztet csinálták még nem adták ki a 2005ös Hondákat szóval azért nincs benne.
Hondákat lefelejtették róla.
Ez egy 2005-ös dyno teszt a 125ös crossokról, de a KTM-en kívül a többi motor nem igen változott azóta. Y tengely lóerő, x tengely pedig fordulatszám/perc. Mutasd meg a haverjaidnak
85-és 125:D
Először azt kéne tisztáznotok hogy 125ös vagy 250es gépekről veszekedtek, vagy akár 85
Mennyit forog egy 2t kroszz körülbelül ? haverokkal ezen veszekszünk , hogy mennyit foroghat én 14 ezerre tippelek:D Valaki tud pontos infót? előre köszz, és bocs a buta kérdésért:D
Tudja valaki hogy Csömörön hol van a krosszpálya?
Hali, Ausztria-Linz közelében találok én crosspályát, motorboltot? :D
Sziasztok:Tegnap motor balesetben elhunyt RAPTOR FERI!