Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

82.es rm röl lene kérdés
halo fent van valaki?
Sziasztok, tudja esetleg valaki, hogy a kiskunlacházai pályára fel engednek-e, ha nincs verseny, vagy tréning?
Köszi,hogy ha lesz időd megkérdezed mert engem is érdekelne nagyon. Előre is köszönöm.

E-mail címem.: roli46@freemail.hu

Csak azért írtam le ha tudsz majd valami konkrétat. Eltudod küldeni .
Óóó, 1000köszönet! Innen már könyebb elindulni!
Köszönöm
Sziasztok!
Alpinestras sx térdvédővel kapcsolatban van-e vkinek tapasztalata?
Esetleg hasonló árban milyen más alternatíva lenne?
Az a baj h nagyon vékony a lábam és eddig a thor force és ez az alpinestars az ami megfelelően rajtamarad a lábamon.
Köszi a segítséget,
Üdv, Gergő
Elöl: -Nyomó csillapítás (felül) legkeményebb -11 klikk vissza
-Húzó (alul) legkeményebb -14 klikk vissza
Hátul: -Nyomó oldal (felül) legkeményebb -11 klikk vissza
-Húzó (alul) legkeményebb -5 klikk vissza

Ezek a gyári könyv beállítási értékei
Rendben. Köszi előre is!
Pest környéki pályák: Kóka 40km . Bugyi 25-30km . Nyáregyháza 40km. Tápióbicske 35km . Gyál10km. de van még jó pár ..
ezt nekem amerikában mondta egy srác,megkérdem majd neked.de nem lesz egyszerű mert sokat dolgozok és az időeltolódás is betesz.
Hali
Békés megyei vagyok, de most Pesten élek. Tudnátok segíteni, hol találok a közelben krosszpályát?
Déé
Köszi a válaszokat és a linket! Ezzel a "tudással" nekiállok valamelyik héten, és megpróbálom a maximumot kihozni a telókból...
Ha tudsz angolul akkor ez a cikk sokat segít, ez inkább a hátsó teló rúgóelőfeszítésére vonatkozik:
http://twostrokemotocross.com/...
Próbáld középre, onnan állítsad magadhoz, ha nagyon az utolsó pár kattanáson jó, akkor keményíteni/puhítani kell. Akkor jó, ha valahol középen van a neked megfelelő állítás, úgy tudom
Suzuki Rmz 250 k7. Gyári futómű első/hátsó gyárilag beállított adatait tudja valaki?
Vagy valami tipp, hogy hogy lőjem be a futóművet?
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy Tápióbicskén hétköznap is nyitva van a pálya?
Az új pályára gondolok,nem arra amit csak versenyre nyitnak meg!
Én a műhelyben szoktam.
Hali Yamaha YZ 250 f en hol ellenőrzöm az olaj szintet ?

http://gallery.trailtech.net/v...
Mert akkor én is hoznék be egyet magamnak. Csak ez lemaradt a végéről.
Köszi a válaszokat. Engem is érdekelne annak a cégnek a neve címe és elérhetősége is. Hátha olcsóbb mert akkor hoz
Remek!
Tudnál mondani egy cégnevet, vagy webcímet? Komolyan érdekelne a dolog!
Én megnéztem egy-két motorhajóztatással foglalkozó kinti céget, és 2-3000 dollár közötti árat írtak igényektől függően. Ezért írtam amit írtam. De ha van olcsóbb tényleg érdekel!
1000dollár egy autó behozása,egy motor ennél jóval kevesebb.