Hát ha valamire költeni kell az mindíg baj... De találtam 26k-ért titánt Úgyh inkább megveszem azt mert azért is van kevés acél Szelep a 250 - es motorokhoz mert a Prox Visszahívta a Kereskedéseknek Szervízeknek eladott Szelepeket mert szar a rugójuk... Úgyh így legalább nem lesz vele gáz... Egy ideig... :))
Eladó szép és megkímélt állapotú bukóm!Fél évet használtam!
A bukóhoz jár az eredeti táskája és a pót csavarok.
Nagyon kényelmes és komoly bukó!
Ára:28000Ft
Nem tudjátok véletlenül Hogy honnan lehetne Rendelni vagy venni RM-Z 250 be 2005ös évjáratúba Acél szívószelepet?
Rengeteg motoros weboldalt néztem már meg kerestem is a google-n Bármilyen utángyártott jó lenne csak új legyen...: Vertex,Wiseco,Wössner,Prox,Promax Csak mert a Titán szelepnek 33ft darabja....
Sziasztok egy 125-ös (2004) suzuki rm-hez valaki nem tudna nekem egy komplett váltót szerezni valaki nagyon fontos lenne ha tudtok valamit írjatok légyszi előre is THX (pataki_peter@freemail.hu)
One Industries Cross ruhákról tud valaki valamit ?
Milyen , Mennyire Jó, esetleg vannak e hiányosságai.?
Azok véleményét kérem igazából akiknek van , vagy volt már és tudnak róla mondani reális tapasztalatot.
köszi.
Sziasztok,
Eladó egy Shoei Cross V-Moto. S-es méret (55-56cm)
Pár alkalommal használt, teljesen újszerű állapotban! NAGYON kedvező áron eladó. Új ára akciósan 80eft.
Valamint eladó Tag Metals Cradle és Rebound markolatok. Választható szín, keménység.
2eft/pár
4500ft/pár
csá all nem tud valaki valamilyen ifot a hétvégi kőszárhegyi motocross ob-ről hogy belépős lesz-e meg ilyesmi infók érdekelnének ha igen akk menyi a beugró? előre is kössz :D
Megérkeztek a 2012-es KX-250F KX-450f Klx-450r crossz enduró motorok!
Steelhorse Motor Kawasaki Pécs
Szavazz és oszd meg lécci!
köszi
Nem érdekel a bukó?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
M-es méretű.
A bukóhoz jár az eredeti táskája és a pót csavarok.
Nagyon kényelmes és komoly bukó!
Ára:28000Ft
Rengeteg motoros weboldalt néztem már meg kerestem is a google-n Bármilyen utángyártott jó lenne csak új legyen...: Vertex,Wiseco,Wössner,Prox,Promax Csak mert a Titán szelepnek 33ft darabja....
Videót pedig itt: http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/enduro/yamaha-dt-5080-korbejaro
s-94042
Szállításban tudok segíteni. Ajánlatokat telefonon (06-30-332-44-66) vagy freemailon/msn-en várok: kadar96@freemail.hu
Milyen , Mennyire Jó, esetleg vannak e hiányosságai.?
Azok véleményét kérem igazából akiknek van , vagy volt már és tudnak róla mondani reális tapasztalatot.
köszi.
Eladó egy Shoei Cross V-Moto. S-es méret (55-56cm)
Pár alkalommal használt, teljesen újszerű állapotban! NAGYON kedvező áron eladó. Új ára akciósan 80eft.
Valamint eladó Tag Metals Cradle és Rebound markolatok. Választható szín, keménység.
2eft/pár
4500ft/pár