Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Shift motoros nadrág,aminek a szára levehető,igy térdnadrág lesz belőle.Kb. 3x volt rajtam.
Vételár: 6.000 Ft
Tel.: (+36) 30/4022778
Eladó motorszállitó ami 3 motor szállítására is alkalmas, laprúgos, megkímélt állapotban, keveset használva.Évjárat: 2004/12
Vételár: 110.000 Ft
Tel.: (+36) 30/4022778
Szia nagyon szépen köszi a segítséget.
Megegyezik, csak a hűtőidomban van egy kis változtatás, de felrakható..
Hello mindenkinek..
olyan kérdésem lenne hogy Rmz 250 K5 moci idomai megegyeznek a kx250f idomaival ?az is k5ös? valaki cserélte már le?
köszi a segitséget..
inkább CR,de ha jó motort akarsz akkor KTM!
a lényeg,hogy egy olyan ember is legyen melletted a vételkor,aki látott már krosszmotort,ért is hozzá valamennyire,ne menj csak úgy "üres fejjel"
hallgasd a motor zajait,ellenőrizd a lógásokat(kerékcsapágyak,teleszkóp,lengőkar)meg a motor kopását... féktárcsák,váz,lábtartó,üléshuzat ha még gyári,küllők feszesek-e,felnik nem ütnek,tárcsák sem...nagyon sok mindent meg kell nézni,mert az a későbbiekben sok-sok pénzt kivehet a zsebedből,ha valamit nem veszel észre...lehet épp ezen ok miatt akkor meg se vetted volna a motort.... mondjuk ha otthon jobban átnézed és észreveszed hogy valahol hajszálrepedés van a vázon,segédvázon,blokkon vagy egyéb ok miatt
hozzáértő legyen veled!
Sziasztok.Tudna nekem segíteni valaki abban,hogy milyen mocit vegyek suzuki rm vagy inkább honda crt?És mire figyeljek oda vásárláskor.Kezdö vagyok idáig csak endurom volt.Ha lehetne indoklást is kérnék miért az amelyik.Elöre is köszi a választ(okat)
Ha valakinek van ismerőse, aki jön az erzberg-re, és szállásra van szüksége, csörgessen meg.

06-70-314-01-66
Szeretnénk egy olyan blogot létrehozni ami minőségi, válogatott szórakoztatást nyújt a terepmotorozás szerelmeseinek. Lesznek itt amatőr és profi videók(csak a legjobbak;)), régi legendás gépek és pilótáik, tippek, trükkök, tanácsok, tesztek, és minden ami csak kellhet. Mindez napi rendszerességgel, szóval mehet az oldal a kedvencek közé;)
crossbiblia.blog.hu
ealdo No Fear Prime bukó http://www.kepesmotor.hu/kross...
Nem magyar de szerintem itt találni fogsz.

http://www.ronayers.com/Fiche
Sziasztok!

Tudnátok nekem olyan "magyar nyelvű" oldalakat linkelni , amiken rajta vannak a motoroknak a műszaki rajzai .Pl : Vázak rajzai , méretekkel.
kínos még nézni is nem hogy szerepelni ebben ! valahogy éreztem hogy a rosszfiúk a KTM -el vannak !
Baszkíííííí megint jól beégtem ez a charlies angyalai-ba van, azt hittem egy rendes film
http://youtu.be/VqvqWSgxz2A vicces, vajon magyarul is van?[/L] tud valaki hozzá torrentet?
yamaha alatt nemcsak a motort értettem, hanem a csapatot is, de ezek még csak pletykák.

alessi mondjuk tud is és szeret is panaszkodni. de ha nem lenne a nyakán a faterja, jobb lenne.
nem jött be neki a 350. és a hosszú, szenvedős, emelkedős mx pályákon még nagyobb hátrányban lenne. short le is volt maradva a 350-nel pár másodperccel.
az MXGP-n sokkal több a lehetőség a motorok tuningolására. az AMA ilyen szempontból szigorúbb.
ha már lúd legyen kövér : újabb kérdés következik

Az AMA-ban a csapatok keze a motorok tuningolását tekintve jobban meg van kötve mint a VB-s csapatoké ?

előre is köszönöm a válaszokat !
nincs több kérdésem........
olvastam hogy a nesönelt csak 450 es motor nyergében vállalja Alessi ! mit tudsz erről ?
Hát a mosódeszka az mosódeszka a suzukin kawán hondán is !
aki panaszkodhat a motorjára ebben a mezőnyben az Alessi !
múlt héten kiadott egy pár soros közleményt amiben többek között kb ez állt: "...mindenki láthatta a gyenge szereplésemet az SX-en és bár szeretnék indulni, még nem állunk készen...."

tényleg kicsit győzike feeling.

de pletykálnak arról is, hogy a gyászos supercross szereplése a yamaha miatt van...és hogy már nézelődik más irányban.

meglátjuk...
ITT találod a versenynaptárat.
Szép estét !
Stewart miért nem megy nesönelben ?
Most a bubba world-ös seggrázás az első a fuel Tv-n ? tiszta győzike show csak épp nem Salgótarjánból !
wow kössz!ez is hetente van vagy itt több a pihenő?