Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendben.. háát akkor lehet jobban járnék ha beledobatnék egy új fötengelyt..
Sziasztok!
Lenne eladó sisakom. Fent van a hirdetések között, de hogy többen is lássátok megosztom veletek. Előre is bocsánat ha kellemetlen voltam!
Motoros üdvözlettel :Kriszti

http://www.kepesmotor.hu/kross...
Amit Kerkyra irt teljesen igaz szerintem és több mint valószínű hogy a szervízintervallumod is lényegesen csökkenni fog utána! Főtengelycsapágyakra, tűgörgőkre nagyon figyelj!
Egy használt motornál nem biztos hogy az aljának jót fog tenni a megnövelt teljesítmény. Cserélj hozzá hajtókart is, meg a csapágyakat. Akkor talán nem lesz vele gond, de csak simán nem rakd rá szerintem....
üdv mindenkinek..
Véleményeteket szeretném kikérni 290ccm -es hengerröl..
RMZ250 röl szeretném lecserélni 290re de nem tudom h a fötengely hogy bírja...
valakinek van tapasztalata? vagy cserélte már le?
Érezhetöbb a külömbség?
kérem osszátok meg mit tapasztaltatok..köszönöm
ktm mx 125 1992
Köszike a választ !
MX 125,90-es évek elejéről. De a bikepics.com-al be tudod lőni nagyjából az évjáratot.
Sziasztok tudtok nekem segiteni hogy Ez a KTM milyen tipus és hanyas kiadás lehet nagyon fontos lenne . üdv Péter
Hát ezt neked kell érezni, nálam is volt hasonló szitu. Gondolkodtam a kategoriaváltáson, de mégis maradtam mx1be.
Probálj ki mx2-es gépet pályán. aztán rá jössz hogy teljesen másképp kell vele motorozni, forgatnod kell de a 450+ alulról is el megy.
Üdv. Nem akarok senkit fárasztani a kérdésemmel, de mégis fel kell tennem :) Tehát eddig 450-es crossal endurozgattam az erdőkben, teljesen jó volt, de mostmár a pályázásra vágyok inkább. Mentem már pályán 450-essel, eléggé nem használom ki szóval fölös, szerintetek egy 250-es 4t-t sokkal könyebbnek fogok érezni és könnyebb lesz vele pályán menni? Tehát van értelme lecserélni a 450-est 250-esre, hogy pályázzak, vagy inkább majd hozzászokok a 450-eshez?
köszönöm a választ.. akkor megveszem a 06os dobot..:)
Jaja Így van....!
04-06 megeggyezik, 2007-ben váltottak amikor bejött az aluváz!
hali..tudjátok h az RMZ 250 kipufogója 04-06 ig egyezik e meg? vagy csak 05ig? szeretnék venni és 2006ra valot találok..és nem tudom h azt feltudom e tenni a 2005ösre..
Üdv!
kérdésem lenne hogy vázat szintereztessek vagy festessek inkább? A szinter tudom hogy erősebb, tartósabb de hallottam hogy a csőváz alatta tud rohadni... szerintetek? valakinek valamien tapasztalat?
Sziasztok! Eladó Honda Cr motorra való berugókar. Elég jó áron!

http://www.expressz.hu/auto/alkatresz/motorkerekpar/motor/hir
detes-28726582/

Vegyétek-vigyétek!
http://www.expressz.hu/auto/alkatresz/motorkerekpar/motor/hirdetes-2870
9541/
újért nem adok 10-15 ezret, annyit nekem nem ér meg. Ami olcsóbb az nem alu merevítős és nem 2 ponton rögzíthető.... szted miért írtam be fórumba?
Bemész az első utadba kerülő motorosboltba, és veszel...
Hali!

Valakinek nincs normális állapotú kézvédője? sárga,fehér vagy fekete?
Sziasztok!sürgősen eladó a motorom!nem átbaszás,elutazok ezért adom el,idén egy órát mentem vele.új,gumik,új olaj,stb.
ja,tm mx 450 2007.második tulaj,szinte újjonnan került hozzám .egy barátomé volt.
hello keresnék suzuki rm 125 1996-hoz hengert dugattyút melyiket ajánljátok wertex vagy proxx esetleg egy webshop címet ahol van minden hozzá előre is köszi
Azaz Durván 1.8m ft?
Szia! 5500 euró+Áfa