Hali!
Nem akarlak elkeseríteni, de 2-3ezer dollár a hajóztatás, szóval amennyit nyer az ember a motor árán azt elbukja a szállításon.
Nézegettem én is egy időbe a kinti motorokat, aztán rákellett hogy jöjjek hogy a szállítás kurva drága
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok felétek,hogy szeretnék amerikából behozni egy motort (cross-t). És ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni,hogy nem tud valaki olyan személyt aki ezzel foglalkozik?
Hogy behoz motorokat rendelésre? .... Én az ebay-en néztem egyet ki. Előre is köszönöm.
Hogy ne maradjon el a válasz: Igen, használtam, minden krosszmotoron az van, azért, mert nagyon rövid idő alatt a lehető legkevesebb markolatcsavargatással kell gázt adni vagy elvenni úgy, hogy a kezed ne térjen ki az ideális pozícióból ha lehet. Krosszban nemhogy nem zavaró, de iszonyúan hasznos. Utcai motoron nagyon finom mozdulatok kellenének vele.
Én megértem, most nézegettem 2 hétig a garázsban szétszedve a motorom, bár neki szerencsére nem volt komoly baja, csak ami a kopással jár.
De már kész, úgyhogy örülök!
Szeretett motorom egészségügyi okokból pihen, én meg ezáltal pszichológiai okokból... váltóhiba (3. 4. kuka), ugyhogy nagyjavítás...
Itthon mindenki hülyének néz, ugyhogy meg kellett osztanom valakivel aki megért!
Nem akarlak elkeseríteni, de 2-3ezer dollár a hajóztatás, szóval amennyit nyer az ember a motor árán azt elbukja a szállításon.
Nézegettem én is egy időbe a kinti motorokat, aztán rákellett hogy jöjjek hogy a szállítás kurva drága